header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Specialty Snacks Market 2023-2030: een uitgebreide studie onderzoekt enorme groei in de toekomst

Jan 17, 2023 1:00 PM ET

Specialty Snacks Market Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

Tegen het einde van 2030 zal de markt voor speciale snacks naar verwachting groeien met een CAGR van 6,78% en een waarde van USD 18,97 miljard bereiken. Verschillende soorten noten en zaden zijn een paar voorbeelden van gespecialiseerde knabbels. Omdat ze een prachtige bron van eiwitten en energie zijn, hebben mensen er lang voor gekozen om ze als snacks te eten. Ze bevatten ook veel goede vetten, die een gezond metabolisme ondersteunen.

Speciale voedingsmiddelen bevatten minder suiker. Bijgevolg eten diabetici ze graag. Ze lopen geen risico op schadelijke of onverwachte stijgingen van de bloedsuikerspiegel.

Mensen maken zich overal zorgen over hun gezondheid. Als gevolg hiervan zijn mensen op zoek naar gezondere snacks. Hoewel het in toenemende mate ook van toepassing is op opkomende landen, is dit vooral het geval in ontwikkelde landen. Mensen letten steeds meer op de voedingsinformatie op de goederen die ze kopen. De afgelopen jaren is dit juist gebleken.

Ze zoeken naar maaltijden die rijk zijn aan vezels en eiwitten. Beide zijn overvloedig in noten en zaden.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3514

Regionale evaluatie

Met een marktaandeel van 35% wordt de gespecialiseerde snackindustrie gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt. Dit was gebaseerd op gegevens uit 2018. De markt voor gespecialiseerde snacks groeit snel in Noord-Amerika om verschillende redenen, waaronder:

Mensen zijn zich tegenwoordig meer bewust van het voedsel dat ze in hun lichaam stoppen. Ze willen smakelijkere en voedzamere maaltijden en snacks consumeren.

Amerikanen worden dikker. Om hen te helpen de extra vette kilo’s te verliezen, zijn ze op zoek naar gezonde maaltijden en snacks.

De bevolking van Noord-Amerika heeft het ongelooflijk druk. Vooral in de Verenigde Staten van Amerika is dit waar. Ze missen vaak de tijd die hun grootouders in de jaren 1950 hadden om gezonde maaltijden te bereiden. Ze willen een snelle maaltijd kunnen krijgen die ook vullend is terwijl ze onderweg zijn.

Specialty Snacks Market

Het aandeel gezinnen dat speciale snacks in de vorm van graanrepen eet, is in de 14 jaar van 2004 tot 2018 in de Verenigde Staten met 50% gestegen. Dit gold met name voor taaie muesli snackbars. Tot 2024 zal de markt voor speciale snacks naar verwachting groeien met een redelijke CAGR in het Noord-Amerikaanse gebied.

Daarnaast heeft de Europese Unie een aanzienlijk marktaandeel voor speciale snacks. Dit werd verklaard door het feit dat verschillende voedselproducenten en -verwerkers nieuwe gespecialiseerde snacks maken die goedkoper en voedzamer zijn dan hun voorlopers. Bijzonder geliefd zijn private label merken tegen betaalbare kosten.

De meeste aankopen in de sector van de speciale snacks werden gedaan door millennials in de Europese Unie.

De gespecialiseerde snackindustrie zal naar verwachting enigszins stijgen in de regio Azië-Pacific. Dit wordt verklaard door het feit dat er weinig kennis, weinig koopkracht en veel rivaliteit is op de markt voor speciaal voedsel.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-snacks-market-3514

Marktverdeling:

per productcategorie

Op basis van het soort product kan de markt voor speciale snacks worden ingedeeld in de volgende subsegmenten: snackbars, gebakken producten, met noten en zaden gevulde snacks, popcornsnacks en andere lekkernijen

Categorie gebruiken

Op basis van categorie kan de markt voor speciaalsnacks worden opgesplitst in de volgende subsegmenten: Standaard en glutenvrij

per distributiekanaal

Op basis van de distributie kan de gespecialiseerde snackindustrie worden onderverdeeld in de volgende subsegmenten: winkelgebaseerd en buiten winkels

Gemakswinkels, supermarkten, hypermarkten en anderen vormen het op winkels gebaseerde subsegment.

Uit regio

Op basis van de regio kan de markt voor speciale snacks worden onderverdeeld in de volgende subsegmenten: Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Belangrijkste spelers:

The Kraft Heinz Company, Conagra Brands Inc., General Mill Inc., Kellogg Company, Pepsi Co., Nestle SA (Zwitserland), Mars Incorporated, enBlue Diamond Growers zijn belangrijke deelnemers (US)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Hartige Snacks Markt Onderzoeksrapport: per categorie (gebakken, gefrituurd en anderen), per type (chips, noten en zaden, koekjes, popcorns en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd (supermarkt, supermarkt, gemakswinkel en anderen) en niet-winkelgebaseerd) – voorspelling 2030

Gezonde Snacks Markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (vleessnacks, vleesalternatieve snacks, snacks op basis van granen, fruit- en notensnacks), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-opgeslagen) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Specialty Snacks Market,Specialty Snacks Market Insights,Specialty Snacks Market Outlook,Specialty Snacks Market Players,Specialty Snacks Market Share,Specialty Snacks Market Trends,Specialty Snacks Market Industry,Specialty Snacks Market Data,Specialty Snacks Market Report,Specialty Snacks Market Size,Specialty Snacks Market Overview,Specialty Snacks Market Drivers,Specialty Snacks Market Growth,Specialty Snacks Market Dynamics