header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stalen dakbedekkingsmarkt naar recordgroei met een CAGR van 6% in 2022 tot 2030

Jan 17, 2023 7:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor stalen dakbedekking naar verwachting een CAGR van 6% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,7 miljard in 2030.

De stalen dakbedekking is compleet met metaal of pannen. De levenscyclus van metalen daken is hoog. Het is een duurzaam en duurzaam dak dat vele jaren in goede staat kan blijven. De installatie van de metalen daken biedt esthetiek, energie-efficiëntie en duurzaamheid en voorkomt lekkages. Vanwege deze uitzonderlijke eigenschappen is stalen dakbedekking een grote vraag. De metalen daken kunnen worden gerecycled. Ook is het een efficiënt dak dat zon en warmte kan reflecteren. De uitbarsting van covid 19 heeft bijna elke wereldwijde markt getroffen. De epidemie heeft de marktactiviteiten voor stalen dakbedekking beperkt. De lockdowns en grenzen zorgen voor tal van uitdagingen voor de markt. Ook is het industriebeleid in veel regio’s gewijzigd. Er is een vertraging in de productie van de markt voor stalen dakbedekking. De minder beschikbaarheid van grondstoffen vertraagt de marktwerking. Verder kampt de stalen dakbedekkingsinstallatie met tal van storingen. Er is een enorme verstoring in de toeleveringsketen van de markt. Deze problemen veranderen echter de marktvooruitzichten voor stalen dakbedekking. Verwacht wordt dat de marktoperaties geleidelijk zullen worden hervat.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8313

Regionale analyse

De gezonde groei in de regio Azië-Pacific zal zich in de geschatte periode voortzetten. De markt voor stalen dakbedekking zal een uitzonderlijke vraag zien als gevolg van de toenemende industrialisatie, constructie en de vraag vanuit de industriële sector. Verstedelijking is een andere factor die de groei van de markt voor stalen dakbedekking zal stimuleren.

Noord-Amerika is de op een na grootste markt met enorme ontwikkelingen. De renovatieprojecten zorgen voor meer vraag naar stalen dakbedekking in deze regio. Ook is Europa getuige van een grote vraag als gevolg van verstedelijking. Zuid-Amerika is een opkomende markt met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Er zullen langetermijncontracten en marktuitbreidingsstrategieën op de markt komen. 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor stalen dakbedekking is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor stalen dakbedekking gesegmenteerd in stalen gordelroos en schud, staande naad en stenen tegels 

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor stalen dakbedekking gesegmenteerd in residentieel, niet-residentieel, verbouwing en renovatie en nieuwbouw 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8313

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Fletcher steel limited, Fabral, Hoeksteenbouwmerken, Bilka, Tata steel euroep ltd, Certaineed, Atas international, EDCO-producten, Chief industries, Mcelroy-metalen, Nucor-bouwsystemen, Ideale dakbedekking, Safal-groep, Kingspan Group

Gerelateerd rapport

Prefab bouwmarkt

Specialty Papers Markt

Material Handling Equipment Markt

Regenscherm Bekleding Markt

Opvouwbare meubelmarkt

Asfalt Shingles Markt

Holle Beton blok markt

Zelfherstellende betonmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers op mondiaal, regionaal en nationaal niveaumarktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Roofing Market,Steel Roofing,Steel Roofing Market