header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Theemarkt 2023: bedrijfsstrategieën, vraagdynamiek, groeipercentage en beoordeling tot 2027

Jan 17, 2023 2:00 PM ET

Tea Market Research Toekomst Inzichten:
De wereldwijde theemarkt wordt geschat op USD 28 miljard in 2027, met een CAGR van 4,6% tijdens de prognoseperiode (2020-2027).

Thee is vloeibare verfrissing gemaakt door de jonge bladeren en bladknoppen van de theeplant, Camellia Sinensis, in vers gekookt water te weken. Er zijn twee soorten kleinbladige en grootbladige thee. Deze twee hybriden worden geteeld in China en Assam. Thee is anti-cariogene, antimicrobiële, ontstekingsremmende, anti-carcinogene, anti-oxidant en effectief gevonden voor darm-, slokdarm- en longkanker, evenals urinestenen, tandcariës, enz. Voor sereniteit was het een medicinale consumptie verkregen door verse bladeren in water te koken, maar rond de 3e eeuw na Christus werd het een regelmatige drank en werden theeteelt en -verwerking geïntroduceerd.

De theemarkt wordt gestimuleerd door de stijgende vraag naar gezondere dranken, RTD (Ready-to-drink) thee, de stijgende vraag in de foodservicesegmenten en de beschikbaarheid van het product in verschillende smaken die de smaak van elke consument verwachten. Thee dient als een kostende kleine drank en wordt geconsumeerd in alle sociaal-economische consumentengroepen. Ze zijn begonnen met het toevoegen van een ander type theeproduct dat gezonde ingrediënten bevat aan hun biologische theeformuleringen om enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen aan te pakken, waaronder diabetes, schoonheid, obesitas, hartgezondheid, enz. Consumenten bewegen zich in de richting van de inname van biologische theehandelt en worden een duidelijke trend.

Het Global Tea Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2155

Regionale analyse
De Global Tea Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De trend van functionele biologische dranken in de VS en Canada stuwt de marktgroei in Noord-Amerika. De toenemende focus op het ontwikkelen en lanceren van innovatieve biologische theevarianten in nieuwe verpakkingen zal naar verwachting de regionale marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Azië-Pacific wordt gewaardeerd om het op een na grootste marktaandeel op de wereldmarkt. De toenemende populariteit van groene thee en kruidenthee om schoonheid en gezondheid te verbeteren, voedt vooral de marktgroei in de regio. Deze thee wordt erkend als gezonder in vergelijking met conventionele theevarianten. De bliksemuitbreiding van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in de regio heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de marktgroei in Azië-Pacific.

Tea Market

Marktsegmentatie

De wereldwijde theemarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op producttype

  • Zwarte thee
  • Groene thee
  • Oolong Thee
  • Kruidenthee
  • Ander

 

Per categorie

  • Organisch
  • Conventioneel

 

Op verpakkingstype

  • Plastic Containers
  • Losse thee
  • Kartonnen borden
  • Aluminium Tin
  • Theezakjes
  • Anderen

 

Op toepassingstype

  • Residentiële
  • Commercieel

 

Per distributiekanaal

  • Supermarkten/Hypermarkten
  • Speciaalzaken
  • Gemakswinkels
  • Online

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tea-market-2155

Belangrijkste spelers
De prominente belangrijkste spelers van de Global Tea Market zijn Tata Global Beverages, Unilever, Associated British Foods Plc., TAETEA, Nestlé S.A., Barry’s Tea, Apeejay Surrendra Group, Bettys &Taylors Group Ltd., McLeod Russel, ITO EN Inc., Mighty Leaf Tea Company, Numi Organic Tea, The Republic of Tea, Tazo Tea Company, Teavana, Celestial Seasonings Inc., Fukujuen, Harney and Sons, Kazi Tea, M. M. Ispahani Limited, Davids Tea, Tim Hortons and Godrej Group.

Ontdek meer onderzoek Rapporten over Food, Beverages &Nutrition industry, door Market Research Future:

Biologische theemarkt Onderzoeksrapport: informatie per type (groen, zwart, anderen), vorm (gedroogd blad, poeder, anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerde [hypermarkten, supermarkten, gemakswinkels en anderen] en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Wereldwijde kruidentheemarkt: informatie per type (kaneel, paardenbloem, kamille, gember, kurkuma, mengsels, anderen), functie (cognitieve gezondheid, darm- en spijsverteringsgezondheid, multifunctioneel, anderen), vorm (theezakjes, los blad), distributiekanaal (winkelgebaseerde [supermarkten , hypermarkten, gemakswinkels en anderen] en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Tea Market,Tea Market Insights,Tea Market Outlook,Tea Market Players,Tea Market Segment,Tea Market Share,Tea Market Trends,Tea Market Industry,Tea Market Data,Tea Market Research,Tea Market Report,Tea Market Size,Tea Market Overview,Tea Market Growth,Tea Market Dynamics,Tea Market Forecast,Tea Market Segmentation