header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wi-SUN-technologieMarkt zal naar verwachting USD 14,84 miljard bereiken tussen 2020 en 2030, met een verbazingwekkende 23,42% CAGR | Rapport van Market Research Future

Jan 17, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markt wordt aangedreven door een toename van de behoefte aan een betere klantervaring in verticale sectoren wereldwijd en het toenemende gebruik van gekoppelde en slimme technologie in slimme steden. Wi-SUN-technologie Market wordt ook gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder industriële productie, logistiek en transport, energie en nutsvoorzieningen, landbouw en gezondheidszorg, omdat het een aantal voordelen heeft, waaronder lage implementatiekosten en een lange levensduur van de batterij. In vergelijking met concurrerende LPWAN-standaarden en -technologie biedt Wi-SUN meer dekking en verhoogde beveiliging.

De Wi-SUN-technologiemarkt wordt momenteel ook gebruikt voor commerciële toepassingen, met proeftestinitiatieven die de afgelopen twee jaar op verschillende locaties hebben plaatsgevonden. De Wi-SUN-technologie Marktoplossingen zijn in de loop van de tijd sterk vooruitgegaan en in de toekomst worden steeds meer toepassingen van deze technologie verwacht.

Ontvang een gratis voorbeeldrapporthttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8695  

Market Report Scope van software voor het delen van bestanden:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 14,84 miljard

Groei:

CAGR van 23,42% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste spelers: –

  • Analoge apparaten Inc
  • Cisco Systems Inc
  • Texas Instrumenten Incorporated
  • Itron
  • Briljant Holdings Inc
  • Murata Manufacturing Co Ltd
  • Rohm Halfgeleider
  • Renesas Electronics Corporation
  • Landis Gyr
  • Toshiba Corporation

Marktsegmentatie:

Component-, applicatie- en regionale segmenten zijn gemaakt voor de wereldwijde Wi-SUN-technologiemarkt.

De markt is verdeeld in hardwaregoederen, softwareprogramma’s en diensten volgens component. In termen van hardware wordt Wi-SUN-technologie Market ondersteund door sensoren, routers, draadloze modules, HEMS-controllers en andere apparaten. Verschillende marktspelers, waaronder Cisco, Eta Compute Inc. en ROHM Semiconductor, bieden deze hardwareapparaten aan. Softwareoplossingen omvatten een verscheidenheid aan programma’s (zowel cloudgebaseerd als lokaal geïnstalleerd) die helpen bij de analyse van gegevens die door sensoren zijn verkregen. Deze softwareoplossingen omvatten software voor sensorapparaten, gateways en andere software die bruikbare informatie kan bieden voor het beheren en regelen van energie- en waterverbruik, evenals het bewaken van temperaturen. Trainings- en installatiediensten, systeemintegratiediensten, onderhoud en andere ondersteunende diensten worden allemaal geleverd door leveranciers in de markt. Om te helpen bij het effectief faciliteren van Wi-SUN-technologie Marktnetwerken in veel segmenten voor eindgebruik, waaronder slimme steden, nutsbedrijven, landbouw en gezondheidszorg, bieden een aantal aanbieders van oplossingen deze diensten aan.

Slimme meters, slimme straatverlichting, slimme gebouwen en industriële toepassingen vormen onder andere de toepassingssegmentatie van de markt. Er is een toenemende behoefte aan uitgebreide technologie en normen die een efficiënt netwerk kunnen bieden vanwege de groeiende vraag naar een low-power wide-area netwerk in verschillende toepassingsgebieden. Als gevolg hiervan maken meer mensen gebruik van Wi-SUN-technologie. Met een marktaandeel van 31,2% in 2019 en een voorspelde CAGR van 26,9% domineerde de toepassingssector voor slimme meters de Wi-SUN-technologiemarkt.

Blader door meer informatie https://www.marketresearchfuture.com/reports/wi-sun-technology-market-8695

Regionale analyse:

De Noord-Amerikaanse, Europese, Aziatisch-Pacifische, Afrikaanse, Midden-Oosterse en Zuid-Amerikaanse regio’s vormen de segmenten van de wereldwijde Wi-SUN-technologiemarkt. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel van 39,7% voor Wi-SUN-technologiemarkt wereldwijd vanaf 2018. Azië-Pacific kwam in 2018 op de tweede plaats na Noord-Amerika, met een aandeel van 29,4%. In de geprojecteerde periode 2019-2025 is de markt in Azië-Pacificverwacht te groeien met de hoogste CAGR van 29,1%. Dit betekent in feite dat er enorme kansen zijn voor de regio om geld te verhogen.

Vraag om kortingen:https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8695

Welke voordelen gaat MRFR-onderzoek bieden?

  • Nieuwste trends en ontwikkelingsscenario’s die van invloed zijn op de industrie
  • Open nieuwe markten.
  • Om krachtige marktkansen te grijpen.
  • Belangrijke beslissing bij de planning en om het marktaandeel verder uit te breiden.
  • Identificeer de belangrijkste bedrijfssegmenten, marktpropositie en gap-analyse.
  • Assisteren bij het toewijzen van marketinginvesteringen.

Gerelateerde rapporten: –

  1. https://penzu.com/journals/27348156/84470082
  2. https://9020.social/blogs/18279/B2B-Telecommunication-Market-2022-2030-Pin-Point-Analysis-and-Future
  3. https://techplanet.today/post/b2b-telecommunication-market-compound-annual-growth-rate-top-players-technology-share-and-forecast-to-2022-2030
  4. https://likefm.org/blog/b2b-telecommunication-market-size-share-trends-analysis-report-by-region-and-segment-forecasts-2022-2030
  5. https://theamberpost.com/post/b2b-telecommunication-market-research-report-by-communication-infrastructure-global-forecast-to-2030-cumulative-impact-of-covid-19

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  WI-SUN Technology Market,WI-SUN Technology Market Share,WI-SUN Technology Market Growth,WI-SUN Technology Market Trends,WI-SUN Technology Market Forecast,WI-SUN Technology Market Analysis,WI-SUN Technology Market Demand,, WI-SUN Technology Market Size,WI-SUN Technology Market SWOT Analysis