header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Abrasive Waterjet Cutting Machine Markt fabrikanten, segmentanalyse, huidige technologie, grootte, groeifactoren, regio’s, kansen en wereldwijde voorspelling 2030

Jan 18, 2023 6:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor schuurmachines voor schuurmachines voor schurende waterstraalsnijmachines naar verwachting een CAGR van ~ 8,50% registreren van 2022 tot 2030

Abrasive Waterjet Cutting Machine Marktonderzoek Insights

Een waterstraalsnijmachine is een industriële toepassing die wordt bereikt door een breed scala aan materialen te snijden met behulp van een hogedrukwaterstraal of een mengsel van water en een schurende substantie. Een schurende straal stijgt naar de machine die een mengsel van water en schuurmiddel gebruikt om harde materialen zoals metaal of graniet te snijden. Het schurende deeltje is een aanvulling op het water in het mondstuk van een waterstraalsnijmachine. Het schurende materiaal wordt in de snijmachine geïnjecteerd, meestal via twee systemen – injectiestraalsystemen en ophangingsstraalsystemen.

De stijgende vraag naar orkaanglas voor autodeuren en ramen in de auto-industrie, de groeiende vraag naar schuimapparatuur en het verpakken van machineonderdelen in de lucht- en ruimtevaart- en auto-industrie stimuleren de groei van de markt voor schuurmachines voor schuurmachines. De COVID-19-uitbarsting heeft de groei van de waterstraalsnijmachinesindustrie beïnvloed als gevolg van de lockdown-maatregel in de landen en uitstel van de productie en productie van waterstraalsnijmachines die worden toegepast in de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en andere industrieën.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers
  • Toename van de vraag naar staal en andere metalen in verschillende eindgebruiksindustrieën
  • Groeiende productiesector in opkomende economieën

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8681

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste regionale markt zijn en goed zijn voor meer dan 45% van de totale markt in 2020. Het verfijnen van de economische omstandigheden en de snelle industrialisatie, vooral in China, India en Zuid-Korea, zullen naar verwachting de vraag naar producten in de regio vergroten. De stijgende material handling, elektronische componenten, metaal en mijnbouw, en de voedingsmiddelen-, dranken- en tabaksindustrie in de regio zullen naar verwachting de markt gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Noord-Amerika was in 2020 goed voor een aanzienlijk marktaandeel. De VS is een van de belangrijkste consumenten van WCM vanwege de stijgende robotica-, automatiserings- en elektronica-industrie in het land.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor schurende waterstraalsnijmachines is gesegmenteerd in het type en de industrie

Op basis van type is de wereldwijde markt voor schurende waterstraalsnijmachines gesegmenteerd in 3D-waterstraalsnijmachines, micro-waterstraalsnijmachines en robotica-waterstraalsnijmachines. Een robotische waterstraalsnijmachine bestaat uit een industriële robot en een hogedrukwaterstraal. De robotica waterjets worden gebruikt om een assortiment materialen te snijden, boren en reinigen. Deze worden toegepast om auto-interieuronderdelen te snijden, openingen te snijden of de randen bij te snijden.

Op basis van de industrie is de wereldwijde markt voor schurende waterstraalsnijmachines gesegmenteerd in automotive, elektronica, defensie en ruimtevaart, textiel, metaalfabricage en andere. De hoge praktijk van waterstraalsnijmachines werd gezien in de automobielindustrie, toe te schrijven aan de toenemende interesse in het leveren van complexe auto-onderdelen met een hoge nauwkeurigheid.

Verzoek om aanpassing @: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8681

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Colfax Corporation (Verenigde Staten)
  • Lincoln Electric Company (Vs)
  • Flow International (VS)
  • Omax Corporation (Vs)
  • KMT Waterjet (VS)
  • Hornet Snijsystemen (US)
  • Koike Aronson (Japan)
  • Semyx (VS)
  • AUTOPRO-UP Co Ltd. (Zuid-Korea)
  • Waterjet Sweden AB (Zweden)
  • en DARDI International Corporation (China)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationalemarktsegmenten te nivelleren, onze klanten in staat te stellen meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Trends,Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Manufacturers,Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Technology,Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Forecast