header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor boekhoudsoftware zal naar verwachting usd 38,08 miljard bereiken bij een CAGR van 8,14% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Marktoplossingen voor boekhoudsoftware worden gebruikt door kleine, middelgrote en grote bedrijven in alle bedrijfsbeheersectoren om hun financiële informatie te beheren en essentiële boekhoudkundige activiteiten uit te voeren. De veelzijdigheid die de markt voor boekhoudsoftware biedt, heeft de markt voor boekhoudsoftware onlangs uitgebreid. Een potentiële boekhoudsoftware kan facturering, voorraad / voorraad en andere boekhoudkundige taken afhandelen in de sector waarin deze is geïnstalleerd. Het kan ook accounts beheren. Ondernemingen implementeren voornamelijk boekhoudsoftwaresystemen om financiële transacties te volgen. Tegen 2030 zal de markt voor boekhoudsoftware naar verwachting toenemen met een CAGR van 8,14% en usd 38,08 miljard overschrijden.

Financiële analisten kunnen alle financiële beslissingen afhandelen en volledige transactiegegevens van het bedrijf bijhouden dankzij de verhoogde flexibiliteit die wordt geboden door de aankomende marktoplossingen voor boekhoudsoftware, zoals effectieve interoperabiliteit met klantrelatiebeheer, dashboards en human resource management. In de afgelopen jaren hebben bedrijven de neiging om de voorkeur te geven aan flexibele cloudgebaseerde implementatie vanwege de openheid van het systeem.

Omvang van het marktrapport voor boekhoudsoftware:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 38,08 miljard
Groei: CAGR van 8,14% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7749

Belangrijkste spelers:

Intuit Inc., Sage, SAP, Oracle, Microsoft, Xero Limited, Kingdee Internation Software Group (HK) Ltd. Priority Software, FreshBooks, Assist Cornerstone, Epicor, Unit4, Tally Solutions Private Limited, yonyou (Hong Kong) co., Ltd., Infor en Workday zijn de belangrijkste bedrijven op de markt.

Marktsegmentatie:

Als gevolg van de toenemende voorkeur van klanten en technologische verbeteringen, heeft de sector van boekhoudsoftwaretools een uitbreiding doorgemaakt in de branche, organisatiegrootte en implementatiecategorieën. Om de markt te bestuderen, hebben onderzoekers deze verder verdeeld op basis van de industrie in BFSI, IT & communicatie, productie, retail & e-commerce, gezondheidszorg en anderen. De markt is verder onderverdeeld in on-premises en cloudgebaseerde implementatiesubsegmenten. Bovendien is de boekhoudsoftware-industrie verdeeld in kmo’s en grote bedrijven op basis van de grootte van het bedrijf.

Accountantssoftwaremarkt is veldgebaseerd bedrijven kunnen inzicht krijgen uit de segmentanalyse in het onderzoek met betrekking tot belangrijke groeiaspecten zoals het bestaan van verschillende onontgonnen potentieel en beperkingen zoals het gebrek aan R &D-uitgaven van de markt van 2018 tot 2024. Volgens het marktrapport voor boekhoudsoftware beweren experts dat het bestaan van snelgroeiende verticale sectoren en het bestaan van marktpotentieel enkele van de belangrijkste variabelen zijn die van invloed zijn op organisaties met hoofdkantoor in de accountancysoftwaretoolsindustrie. Het rapport wijst echter ook op dynamische wet- en regelgeving en onafhankelijke ondernemingen als belangrijke zorgen waarmee organisaties in de sector accountancysoftwaretools tot 2024 te maken zullen krijgen.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/accounting-software-market-7749 

Gebaseerd op functie:

  • Crediteuren
  • Debiteuren
  • Cashflowbeheer 
  • Kostenbeheersing
  • Grootboek
  • Rekeningschema
  • Rapportage en KPI’s.

 

Op basis van type:

  • Geïntegreerd
  • Zelfstandig

 

Gebaseerd op industrie:

  • Automotive &transport
  • Business &Finance
  • Chemicaliën &Materialen
  • Consumentengoederen &diensten
  • Energie

& Natuurlijke hulpbronnen

  • Eten & Drinken
  • Overheid &publieke sector
  • Gezondheidszorg
  • Productie &Construction
  • Militaire lucht- en ruimtevaart &defensie
  • Farmaceutische producten
  • Telecommunicatie &computing
  •  

    Op basis van implementatie:

    • Cloudgebaseerd
    • On-premise.

     

    Op basis van eindgebruiker:

    • Ondernemingen
    • Toetreding &Microbedrijven
    • Midden- en kleinbedrijf

     

    Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7749 

    Regionale analyse:

    Bedrijven die zijn gebaseerd op de markt voor boekhoudsoftware markttools zijn actief in de rest van de wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. De wens van consumenten voor meer gemak zal een belangrijke groeimotor zijn voor regionale markten. Escalerende zorgen over buitensporige kosten kunnen echter een gevaar worden. 2018 tot en met 2024, het verwachte tijdsbestek. In het rapport wordt elk van deze regionale marktplaatsen onderzocht. Beginnend met Noord-Amerika, zijn de regionale markt en verticaal gebaseerde ondernemingen voor boekhoudsoftwareproducten verspreid over de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

    Van 2018 tot 2024 zal de verschuivende voorkeur voor goedkopere opties een grote uitdaging blijken te zijn. Regionale markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland vormen een deel van de Europese markt die in het onderzoek wordt behandeld. Volgens de analyse zal de industrie in de regio profiteren van het toenemende bewustzijnsniveau en het bestaan van verschillende onaangeboorde vooruitzichten. De segmentanalyse van de sector boekhoudsoftwaretools voor het gebied Azië-Pacific omvat ook Japan, China en andere landen. Het Midden-Oosten en Afrika komen aan bod in het onderzoeksrapport voor de wereldwijde markt van boekhoudsoftware. Op basis van de bevindingen worden prognoses voor de wereldwijde markt voor boekhoudsoftware tot 2024 verstrekt.

    Gerelateerde artikelen:

     https://cursedmetal.com/blogs/92654/Digital-Payment-Market-Leading-Key-Players-Industry-Segments-Business-Trends

     https://www.jointcorners.com/read-blog/7131

     https://dailybusinesspost.com/quantum-computing-market-size-historical-growth-analysis-opportunities-and-forecast-to-2030/

     https://www.zedlike.com/blogs/37538/Real-Time-Location-System-RTLS-Market-Leading-Key-Players-Industry

     https://www.jointcorners.com/read-blog/7135

    Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

    Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact: 

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Accounting Software Market,Accounting Software,Accounting Software Market Share,Accounting Software Market Size,Accounting Software Market Growth,Accounting Software Market Demand,Accounting Software Market Analysis,Accounting Software Market Outlook,Accounting Software Industry