header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hardware Wallet-markt zal naar verwachting USD 1,2 miljard bereiken met een gezondheids-CAGR van 24,4% tijdens de prognoseperiode 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

De markt voor hardware wallets werd in 2022 gewaardeerd op USD 211,6 miljoen en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 24,4% tussen 2022 en 2030 tot USD 1,2 miljard.

Een hardware wallet-markt is een soort cryptocurrency-portemonnee die de privésleutels van de gebruiker bewaart – vitale stukjes gegevens die nodig zijn om lopende transacties op het blockchain-netwerk goed te keuren – in een veilig stuk hardware. Het primaire doel van de hardware wallet is om de privésleutels volledig te isoleren van kwetsbare pc’s of mobiele apps. Hardware wallets dienen als een soort koude opslag voor privésleutels. Omdat de privésleutels niet beschikbaar worden gesteld op het internet, worden de wachtwoorden beveiligd door een pincode, waardoor het voor hackers moeilijk is om ze te krijgen.

De eigenaar van het activum heeft toegang tot de privésleutel om cryptocurrency-activa overal te kopen en verkopen met behulp van een veilige hardware wallet-markt. Met de meeste hardware wallets kunnen gebruikers verschillende accounts beheren en sommige stellen hen zelfs in staat om hun Facebook- of Google-accounts te koppelen. Hardware wallets zijn zeer veilig omdat de gegevens vaak in een beveiligde microcontroller worden bewaard en niet uit de wallet kunnen worden verwijderd. Het gevaar dat de bronnen worden gehackt, wordt ook verminderd door hun uitsluiting van internettoegang. Bovendien is het niet afhankelijk van externe apps, waardoor het een veel veiligere portemonnee is dan een internetportemonnee.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10739

Vanwege de enorme toename van het transactievolume is cryptocurrency een van de meest populaire problemen in de hedendaagse cultuur geworden. Tegenwoordig accepteren veel bedrijven over de hele wereld verschillende cryptocurrencies als een vorm van betaling voor zowel producten als diensten. De waarde van cryptocurrencies stijgt aanzienlijk en als gevolg daarvan heeft de Hardware wallet-markt de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De wereldwijde cryptomarktwaardering is nu USD 2,61T, een stijging van 3,86% ten opzichte van gisteren, volgens de meest recente cijfers. De waarde van alledaagse transacties loopt in de miljarden en stijgt voortdurend. Bovendien is de belangrijkste zorg de toename van malware-aanvallen, waarvan wordt gezegd dat ze verband houden met de groei van het transactievolume. Hardware-gebaseerde portefeuilles worden steeds populairder als een middel om bitcoin-gevoelige sleutels te beschermen, omdat op software gebaseerde portefeuilles het meest vatbaar zijn voor aanvallen.

Hardware Wallet Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1,2 miljard
Groei: CAGR van 24,4% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale evaluatie:

Gedurende de verwachte tijd wordt verwacht dat de wereldwijde Hardware wallet-industrie aanzienlijke inkomsten uit de verschillende continenten zal genereren. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn allemaal opgenomen in de regionale studie van de wereldwijde Hardware wallet-markt. De VS, Canada en Mexico zijn verder verdeeld in Noord-Amerika. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa zijn extra categorieën voor Europa. China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific vormen de tweede divisie van de Asia Pacific.

De snelste CAGR-groei wordt verwacht in het gebied Azië-Pacific gedurende de projectieperiode. De regio heeft een enorme toename van bitcoin-transacties gezien en er wordt verwacht dat deze aanzienlijk zal blijven stijgen. De regio heeft ook een toename gezien van malware-aanvallen op online portefeuilles, wat een belangrijk element is in de verwachte ontwikkeling. Bovendien is de regio de thuisbasis van een aantal bekende leveranciers, waaronder Penta Security Systems Inc. (Zuid-Korea), CoolWallet (China), BitLox (Hong Kong), CoolBitX Technology Ltd. (Taiwan), ELLIPAL Limited (Hong Kong) en CoolBitX (Taiwan), die een opmerkelijke vraag naar de verkoop van hardware wallets hebben aangetoond. De belangrijkste marktgroeifactoren in het APAC-gebied zijn landen als China, Japan, India, Zuid-Korea en Australië. Bovendien zijn Zuidoost-Aziatische landen zoals Maleisië en Singapore onlangs de grootste markt van de hardware wallet-industrie geworden.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hardware-wallet-market-10739

Overzicht van de marktsegmenten

Het verbindingstype, eindgebruiker,distributiekanaal en regio/landcategorieën zijn gebruikt om de wereldwijde hardware wallet-markt te segmenteren.

De hardware wallet-industrie is onderverdeeld in Near-field Communication (NFC), Bluetooth, USB en Others-segmenten op basis van verbindingstype. Tijdens de verwachte periode zal het USB-type zich naar verwachting ontwikkelen met de snelste CAGR.

De verkoop van hardware wallet-markten is onderverdeeld in twee categorieën op basis van de eindgebruiker: particulieren en bedrijven. Individual heeft momenteel het grootste marktaandeel en zal naar verwachting in de verwachte periode in het snelste tempo groeien.

De markt voor Hardware wallets markt is verdeeld in online en offline segmenten op basis van het distributiekanaal. De projectietermijn zal waarschijnlijk de sterkste CAGR-stijging zien voor het online distributiekanaal.

Hardware wallet markt op basis van verbindingstype:

  • Near-field Communicatie (NFC)
  • bluetooth
  • USB
  • Anderen

 

Hardware wallet markt op basis van eindgebruiker:

  • Individueel
  • Bedrijven

 

Hardware wallet markt gebaseerd op distributiekanaal:

  • Online
  • Offline

 

Hardware wallet markt op basis van regio:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

 

Hardware wallet markt beoogde doelgroep:

  • Hardware Wallet Productiebedrijven
  • Potentiële investeerders
  • Regelgevende instanties
  • Onderzoeks- en adviesbureaus
  • Upstream &downstream leveranciers
  • Eindgebruikers
  • Anderen

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10739

Belangrijkste spelers:

Ledger SAS (Frankrijk), BitLox (Hong Kong), CoolBitX Technology Ltd. (Taiwan), ARCHOS (Frankrijk), Satoshi Labs SRO (Tsjechië), ShapeShift (VS) en SecuX Technology Inc. zijn belangrijke spelers (Taiwan)

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Hardware Wallet Market Size,Hardware Wallet Market Share,Hardware Wallet Market Type,Hardware Wallet Market Application,Hardware Wallet Market Region,Hardware Wallet Market Research,Hardware Wallet Industry,Hardware Wallet,Hardware Wallet Market