header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inflight Shopping Marktonderzoek Toekomstinzichten, Kansengroei, Technologische Innovatie tegen 2030

Jan 18, 2023 8:00 PM ET

Inflight Shopping Market Size gewaardeerd op USD 9,87 miljard en naar verwachting groeien met een CAGR van 5,45% in 2020-2030

Een exponentiële toename van het aantal passagiers dat via de lucht reist, zal naar verwachting de belangrijkste drijfveer zijn voor de groei van de online in-flight shoppingmarkt. Ondanks de tragere economische groei in tal van landen is het aantal binnenlandse en internationale passagiers dat per vliegtuig reist toegenomen, waardoor de marktgroei is toegenomen. Een gezonde groei in de markt wordt echter geprojecteerd als gevolg van een toename van de verwachting van flyers om voedzaam en gezond voedsel te hebben, zal naar verwachting ook de marktgroei stimuleren.

Gratis Sample Link @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8272

Als gevolg van de COVID-19-crisis is het internationale reizen vertraagd, wat de belastingvrije verkoop van luchthavens suggestief heeft beïnvloed. Veel internationale vluchten zijn geannuleerd tijdens de lockdownperiode, wat naar verwachting de groei van de online in-flight shopping markt zal verminderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Inmarsat plc (VK), Swiss International Air Lines AG (Zwitserland), Thomas Cook Airlines Ltd. (VK), Singapore Airlines Limited (Singapore), EasyJet Airline Company Limited (VK), Lufthansa (Duitsland), AirAsia Group (Maleisië) en The Emirates Group (VAE)

Marktsegmentatie

De wereldwijde inflight shopping-markt is gesegmenteerd in vliegtuigklasse, carriertype en winkeltype

Op basis van de Aircraft Class is de wereldwijde inflight shopping markt gesegmenteerd in First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class

Op basis van het carriertype is de wereldwijde inflight shoppingmarkt gesegmenteerd in full-service en low-cost

Regionale analyse

 Noord-Amerika domineerde de online in-flight shopping markt en was goed voor het maximale marktaandeel tijdens de prognoseperiode.  De Amerikaanse commerciële luchtvaartinfrastructuur is in de loop der jaren bewust uitgebreid en in de huidige markt is de industrie getuige van een steile groei in termen van vliegtuigorders en leveringen. De groei van verschillende vliegtuigleveringen aan commerciële luchtvaartmaatschappijen creëert het toegenomen potentieel voor de online in-flight shopping markt.

Op basis van het winkeltype is de wereldwijde inflight shoppingmarkt gesegmenteerd in reisbenodigdheden, accessoires, schoonheid en verzorging, kinderen en anderen 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/inflight-shopping-market-8272

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Inflight Shopping Market,Inflight Shopping Market Size,Inflight Shopping Market Share,Inflight Shopping Market Trend,Inflight Shopping Market Analysis,Inflight Shopping Market Growth,Inflight Shopping Market Insights,Inflight Shopping Market Outlook,Inflight Shopping Industry,Inflight Shopping