header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


It Asset Management Software Markt naar verwachting USD 3 miljard bereiken bij een CAGR van 16,02% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Het proces om ervoor te zorgen dat de activa van een organisatie correct worden geïdentificeerd, geïnstalleerd, onderhouden, geüpgraded en verwijderd, staat bekend als IT ASSET MANAGEMENT (ITAM). In een notendop is het het proces om ervoor te zorgen dat de belangrijke activa van een bedrijf, zowel materieel als immaterieel, worden opgespoord en gebruikt. IT-apparatuur heeft een eindige houdbaarheid. Om de waarde die een bedrijf kan ontlenen aan IT-middelen te maximaliseren, kan hun levensduur actief worden gecontroleerd. Hoewel elk bedrijf zijn eigen levenscyclusfasen kan definiëren, zijn planning, inkoop, implementatie, onderhoud en buitengebruikstelling meestal inbegrepen. IT-assetmanagement omvat het implementeren van procedures in elke fase van de levenscyclus om de totale eigendomskosten te beoordelen en het gebruik van activa te maximaliseren. Assets kunnen voorheen worden beheerd door IT-afdelingen binnen hun eigen domein.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor IT Asset Management Software zijn Freshworks Inc., BMC Software, Sysaid Technologies Ltd, Servicenow, Inc, Asset Panda LLC, Samanage Ltd, Microsoft Corporation, Flexera Software LLC, IBM Corporation en HP Inc.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/920

IT Asset Management Software Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 3 miljard
Groei: CAGR van 16,02% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie:

De component, organisatiegrootte, implementatiemethode, eindgebruiker, tools en regionale segmenten zijn gebruikt om de markt voor IT-assetmanagementsoftware te verdelen. De wereldwijde markt voor IT asset management software is onderverdeeld in twee categorieën op basis van component: software (in-house ontwikkelde software en software licenties (COTS)), en diensten (Professional Service en Managed Services). De IT Asset Management Software markt is onderverdeeld in MKB en Large Enterprise segmenten op basis van de grootte van het bedrijf.

De IT Asset Management Software-markt is onderverdeeld in On-Premises en On-Cloud segmenten op basis van het implementatietype. De IT Asset Management Software-markt is onderverdeeld in bank- en financiële diensten, detailhandel, lucht- en ruimtevaart en defensie, IT en telecommunicatie, energie en energie, automotive en transport, en andere op basis van eindgebruiker.

Blader door volledige rapportdetails: 

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-management-software-market-920

IT Asset Management Software Markt per Component

  • Software (in-house ontwikkelde software, softwarelicenties (COTS))
  • Services (Professional Service en Managed Services)

 

It Asset Management Software Markt naar organisatiegrootte

  • KMO
  • Grote onderneming

 

It Asset Management Software Markt per implementatietype

  • On-cloud
  • On-premises

 

IT Asset Management Software Markt per eindgebruiker

  • Bankwezen & Financiële Dienstverlening
  • Detailhandel
  • Lucht- en ruimtevaart & Defensie
  • It & Telecom
  • Energie & Vermogen
  • Automotive &Transport
  • Anderen

 

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal overwogen in de regionale studie van de IT Asset Management Software-markt. Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel voor IT-asset management software als gevolg van aanzienlijke technologische investeringen,aandacht voor de behoeften van gecompliceerd software lifecycle management en strikte wet- en regelgeving met betrekking tot de verwerving van assets. Deze redenen moedigen bedrijven aan om technologie te gebruiken die variabele kosten van aankopen kan verlagen en tegelijkertijd het evenwicht kan bewaren door vraag en aanbod bij te houden. In termen van de vooruitgang van de infrastructuur en het gebruik van technologie heeft Noord-Amerika andere regio’s aanzienlijk overtroffen.

De VS en Canada zouden met name verantwoordelijk zijn voor de snelle digitalisering en sterke aanwezigheid van grote IT-bedrijven die de regionale marktuitbreiding zouden stimuleren. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van het toegenomen gebruik van verbonden, slimme en veilige technologieën voor asset-centrische toepassingen. Energie- en nutsbedrijven maken gebruik van IT-assetmanagementsystemen om ervoor te zorgen dat hun infrastructuur verschillende problemen aankan. Tijdens de projectieperiode zal Europa naar verwachting het op één na hoogste marktaandeel hebben. De Europese IT Asset Management-markt zal naar verwachting worden aangedreven door factoren zoals de hoge behoefte om de kosten van softwarelicenties te verlagen, audits te beheren om aan nalevingsnormen te voldoen en zware industrialisatie in de afgelopen tien jaar in een aantal technologisch geavanceerde landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Daarnaast domineert het Verenigd Koninkrijk de Europese markt voor IT asset management. SAM-oplossingen helpen bedrijven de totale kosten van hun software te verlagen, de naleving te verhogen en de processen voor softwareverzoeken van werknemers te vereenvoudigen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/920 

De capaciteit van de bedrijven om de volledige vaardigheden bij te werken, te vervangen of te verbeteren, kan ernstig worden belemmerd. Bovendien worstelen bedrijven met de stijgende ondersteunings- en beheerkosten van deze essentiële activa, die de expansie van de markt kunnen belemmeren. Landen in Azië en de Stille Oceaan floreren op het gebied van IT-assetmanagement. De National Innovation &Research Agenda van de Australische overheid moedigt bijvoorbeeld de adoptie van nieuwe concepten in innovatie en wetenschap aan. In Nieuw-Zeeland neemt de vraag naar systeemintegratiediensten dramatisch toe. Naarmate ze hun inspanningen intensiveren om de huidige applicaties bij te werken en de overstap te maken naar de On-Cloud, zijn bedrijven in Nieuw-Zeeland steeds meer afhankelijk van systeemintegrators.

Gerelateerde artikelen:

 https://icttechnologyin.wordpress.com/2023/01/11/voice-assistant-market-size-is-expected-to-reach-usd-30-74-billion-during-the-forecast-period-by-registering-a-cagr-of-31-2/

 https://www.robinspost.com/social/blogs/view/57832

 https://www.zedlike.com/blogs/37491/Synthetic-Monitoring-Market-Competitive-landscape-Key-company-profile-analysis-and

 https://www.bloggalot.com/business-post/voice-assistant-market-size–share–growth-analysis-2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  IT Asset Management Software Market,IT Asset Management Software Market Share,IT Asset Management Software Market Size,IT Asset Management Software Market Growth,IT Asset Management Software Market Trends,IT Asset Management Software Market Outlook,IT Asset Management Software,IT Asset Management Software Market Analysis,IT Asset Management Software Market Demand