header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Low Code Development Platform Market is klaar om USD 125,3 miljard te bereiken, met een CAGR van 34,20% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek toekomstige inzichten:

De markt voor low-code ontwikkelplatforms is snel gegroeid; tegen 2030 zal het naar verwachting USD 125,3 miljard bereiken, oplopend tot een CAGR van 34,20% tussen 2022 en 2030. Het low code development platform (LCDP) richtte zich voornamelijk op het produceren van gebruikersinterfaces, waaronder webapplicaties en databasesystemen, en bedrijfsprocessen. Het low-code ontwikkelplatform biedt weinig of geen coderingsmethodologieën, wat uiteindelijk de tijd en kosten voor de ontwikkeling van het platform vermindert, wat de bedrijfsvoering ten goede komt. Over het algemeen wordt verwacht dat de toenemende industrialisatie en de toenemende behoefte aan duurzame oplossingen de markt zullen stimuleren.

De Low Code Development Platform Market is onderverdeeld in segmenten op locatie, organisatiegrootte, verticaal, type, implementatie, component en soort. De markt voor minimal code development platformen is opgesplitst in oplossingen en diensten op basis van componenten. De markt voor low-code ontwikkelingsplatforms is onderverdeeld in categorieën op basis van soort, waaronder platforms voor algemene doeleinden, platforms voor database-apps, platforms voor proces-apps, platforms voor het beheren van verzoeken en andere.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5355

De markt is onderverdeeld in on-premises en cloudimplementatiecategorieën. De markt is verdeeld in kleine, middelgrote en grote segmenten, afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Retail en e-commerce, BFSI, IT &telecom, gezondheidszorg, media &entertainment, overheid en anderen zijn de verschillende segmenten van de markt op basis van verticaal. De low-code ontwikkelingsplatformmarkt is verdeeld in vijf regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Een belangrijke basis voor digitale ondernemingen is gelegd door het toenemende gebruik van geavanceerde technologie om nieuwe consumentenervaringen, bedrijfsmodellen en interne mogelijkheden te bieden. In de afgelopen jaren is er een toename geweest in de transformatie van bedrijven die digitale technologie gebruiken, zoals site-ontwerp, social media consulting, gespecialiseerd in retailing en business coaching. Low code stelt programmeurs en zakelijke gebruikers in staat om meer aanpasbare apps te bouwen en specifieke taken uit te voeren.

Low Code Development Platform Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 125,3 miljard
Groei: CAGR van 34,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

De Low code development platform markt is wereldwijd verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten &Afrika en Zuid-Amerika. In 2020 had Azië-Pacific het grootste marktaandeel en er wordt verwacht dat het gedurende de prognoseperiode met de hoogste CAGR zou groeien. De totale markt in Azië-Pacific zal naar verwachting worden aangedreven door de toenemende industrialisatie en de toenemende behoefte aan duurzame oplossingen. Bovendien kunnen klanten het minimal code development platform gebruiken om een bedrijfsapplicatie te bouwen met de toename van digitale transformatie en organisatorische mobiliteit. China, Nieuw-Zeeland, India, Zuidoost-Azië, Japan en Australië zijn wereldwijd de grootste exporteurs van low-code ontwikkelingsplatforms. China heeft een ontluikende markt voor low-code ontwikkelingsplatforms. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa zijn opgenomen in het gebied van Europa. De markt voor minimale codeontwikkelingsplatforms in deze regio zal naar verwachting snel stijgen als gevolg van het toenemende gebruik van online en mobiele apps voor bedrijfsactiviteiten en de stijgende internetpenetratie. Tijdens de projectieperiode wordt een hogere CAGR verwacht voor het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-code-development-platform-market-5355

Marktsegmentatie:

De component, het type, de implementatie, de grootte van de organisatie, de verticaal en de geografie zijn gebruikt om de Low Code Development Platform Market te verdelen.

De markt voor minimal code development platformen is opgesplitst in oplossingen en diensten op basis van componenten. Professional services en Managed Services zijn aanvullende categorieën voor dediensten. Training en ontwikkeling, integratie, ondersteuning en onderhoud zijn allemaal opgenomen onder Professionele services.

De markt is onderverdeeld in on-premises en cloudimplementatiecategorieën.

De markt voor low-code ontwikkelingsplatforms is onderverdeeld in categorieën op basis van soort, waaronder platforms voor algemene doeleinden, platforms voor database-apps, platforms voor proces-apps, platforms voor het beheren van verzoeken en andere.

De markt is verdeeld in kleine, middelgrote en grote segmenten, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Retail en e-commerce, BFSI, IT &telecom, gezondheidszorg, media &entertainment, overheid en anderen zijn de verschillende segmenten van de markt op basis van verticals.

De low-code ontwikkelingsplatformmarkt is verdeeld in vijf regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

 

Low Code Development Platform Markt per Component:

  • Oplossing
  • Dienst

 

Low Code Development Platform Markt per type:

  • Constructie
  • Platform voor algemeen gebruik
  • Platform voor database-apps
  • Platform voor proces-apps
  • Platform voor het afhandelen van aanvragen

 

Low Code Development Platform Markt door Implementatie:

  • On-premises
  • Wolk

 

Low Code Development Platform Markt per organisatiegrootte:

  • Klein en middelgroot
  • Groot

 

Low Code Development Platform Markt door Vertical:

  • Retail en E-Commerce
  • Gezondheidszorg
  • Media en entertainment
  • BFSI
  • IT &Telecommunicatie
  • Regering
  • Anderen

 

Check Korting:  https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5355

Belangrijkste spelers:

Microsoft, Salesforce.com, Mendix Technology BV, Appian, OutSystems, Pegasystems Inc., ServiceNow, AgilePoint, Caspio, Nintex UK Ltd., Netcall, Zoho Corporation Pvt. Ltd., Simplifier AG, WaveMaker, Inc. en Skyve zijn belangrijke deelnemers.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie op basis hiervan moet worden ondernomen.Aspecten.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  low code development platform projects,low code development platform demand,low-code development platform and services,low-code development platform organizations,low-code development platform providers,LCDP market,LCDP,Low Code Development Platform Industry,Low Code Development Platform Market,Low Code Development Platform