header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een cagr van 58,1% wordt voorspeld dat 6g-markttechnologie in 2040 het volgende grote ding in de ICT-industrie zal zijn

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde 6G-markt naar verwachting een CAGR van 58,1% registreren van 2031 tot 2040 en een waarde hebben van meer dan USD 340 miljard in 2040.

6G is een term die verwijst naar de volgende generatie draadloze communicatietechnologie die naar verwachting de huidige 5G-technologie zal volgen. Verwacht wordt dat 6G nog hogere snelheden en lagere latentie zal bieden dan 5G, evenals een breder scala aan frequenties en verbeterde ondersteuning voor nieuwe toepassingen en diensten. De ontwikkeling van nieuwe technologieën, waaronder 6G, is mogelijk beïnvloed door de pandemie, omdat bedrijven zich hebben moeten aanpassen aan nieuwe regelgeving en veranderingen in consumentengedrag. De vraag naar geavanceerde communicatietechnologieën, waaronder 5G en mogelijk 6G, kan echter zijn toegenomen als gevolg van de pandemie, omdat mensen meer hebben vertrouwd op digitale communicatie en connectiviteit tijdens lockdowns en andere beperkingen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Nokia, Samsung Electronics, Huawei, Ericsson, Cisco, AT? T, LG Electronics, Qualcomm, Ciena, Microsoft, HPE, Intel, Telnyx, Apple en Google.

6g Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2040: USD 340 miljard
Groei: CAGR van 58,1% van 2031 tot 2040
Prognoseperiode: 2031 -2040
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10951

Regionale analyse

De markt voor draadloze technologie in Noord-Amerika zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. Dit komt door de aanwezigheid van belangrijke spelers, overheidsinitiatieven en vele andere factoren in deze regio. Noord-Amerika is een leider in draadloze technologie door initiatieven van de particuliere sector en met een sterke focus op 6G-ontwikkeling. Bovendien wordt verwacht dat toenemende innovatie in combinatie met de beoogde 6G-verbeteringen de groei van de Noord-Amerikaanse 6G-markt binnenkort zal stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde 6G-markt is gesegmenteerd in componenten, communicatie-infrastructuur en apparaatgebruik.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in Infrastructuur/Hardware, Software en Service (Professional en Managed).

Op basis van de communicatie-infrastructuur is de markt gesegmenteerd in Wireless (Mobile Cellular, Mobile Broadband) en Fixed.

Op basis van het apparaatgebruik is de markt gesegmenteerd in mobiele apparaten, IoT- en edge-computing-apparaten, netwerkapparaten en andere.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/6g-market-10951

Per component

  • Infrastructuur/Hardware
  • Software
  • Dienst

 

Door communicatie-infrastructuur

  • Draadloos
    • Mobiel mobiel mobiel
    • Mobiel breedband
    • Vast

 

Op apparaatgebruik

  • Mobiele apparaten
  • IoT- en Edge-Computing-apparaten
  • Netwerkapparaten
  • Anderen

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10951

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een compleeten nauwkeurige analyse met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  6G Market Technology,6G Market Size,6G Market Growth,6G Market Trends,6G Market Demand,6G Market Analysis,6G Market Research PDF,6G Technology