header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Under Vehicle Surveillance Market wordt gedreven door de groeiende vraag naar high-end technologische oplossingen met een gezonde CAGR van 13% tegen 2022 tot 2030

Jan 18, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Onder voertuigtoezicht zal de markt naar verwachting tegen het einde van 2023 ongeveer USD 10 miljard bereiken met 13% CAGR tijdens de prognoseperiode.

Bewaking onder het voertuig verwijst naar het gebruik van camera’s, scanners of andere sensoren om de onderkant van voertuigen te bewaken en te inspecteren voor beveiligingsdoeleinden. Dit kan het detecteren van de aanwezigheid van explosieven, drugs of andere illegale of gevaarlijke materialen omvatten die mogelijk aan de onderkant van een voertuig zijn verborgen. Bewakingssystemen onder het voertuig worden vaak gebruikt bij grensovergangen, militaire bases en andere hoogbeveiligde locaties.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Delphi Automotive PLC, Robert Bosch GmbH, Continental AG, DENSO Corporation, Honeywell Security Group, COMM-PORT Technologies, Law Enforcement Associates, SecuScan en Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4301

De camera’s leggen beelden vast van het onderstel van het voertuig voor handmatige of geautomatiseerde visuele inspectie door beveiligingspersoneel of -systemen. De groeiende behoefte aan passende beveiligingsmaatregelen is een belangrijke factor voor de positieve groei van de wereldwijde markt voor voertuigtoezicht.

De vraag naar beveiligingstechnologieën, waaronder bewakingssystemen onder voertuigen, kan zijn toegenomen als gevolg van de pandemie, omdat mensen zich meer zorgen maken over veiligheid en beveiliging in het licht van de toegenomen onzekerheid en potentiële bedreigingen.

De technologie is echter complex en systeemvoorschriften brengen hoge kosten met zich mee, waardoor de marktgroei wordt belemmerd. Bovendien wordt verwacht dat de ontwikkeling en komst van autonome voertuigen de groei van de markt zal vertragen. Een zeer concurrerend landschap drijft echter de markt aan met verschillende gerenommeerde marktleiders, lokale en internationale merken en nieuwe toetreders. Onderzoek en ontwikkeling van innovatieve oplossingen zullen naar verwachting nieuwe wegen voor groei bieden.

Marktsegmentatie

De Global Under Vehicle Surveillance-markt is gesegmenteerd in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Fixed, Portable.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Militair & Defensie en Commercieel.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel op het gebied van high-end technologische oplossingen en voertuigveiligheid, onder andere redenen. Dit is grotendeels te wijten aan het toenemende aantal R &D-laboratoria en het groeiende bewustzijn in landen als de VS en Canada.

Rapport openen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/under-vehicle-surveillance-market-4301

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Under Vehicle Surveillance Market,Under Vehicle Surveillance Market Size,Under Vehicle Surveillance Market Share,Under Vehicle Surveillance Market Growth,Under Vehicle Surveillance Market Trend,Under Vehicle Surveillance Market Analysis,Under Vehicle Surveillance Market Insisghts,Under Vehicle Surveillance Market Outlook