header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Unmanned Sea System Market 2030 Technologische innovatie, laatste bedrijfsnieuws, wereldwijde vraag

Jan 18, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor onbemande zeesystemen naar verwachting een CAGR van ~ 6,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 15,29,4 miljoen hebben in 2030.

Het gebruik van onbemande systemen voor inlichtingen-, bewakings- en verkenningsmissies, samen met de waterlichamen van landen, heeft de afgelopen jaren aan status gewonnen. Nu de zeemacht prioriteit geeft aan de ontwikkeling en aanschaf van onbemande systemen, wordt verwacht dat de vraag naar onbemande zeesystemen de groei van de markt tijdens de prognoseperiode zal stimuleren. De COVID-19-epidemie had een matige invloed op de markt in focus. Hoewel supply chain-zaken en onderbrekingen in R&D-inspanningen zichtbaar zijn in de onbemande zeesysteemindustrie over de hele wereld, werd er geen waarneembare impact opgemerkt op de bestellingen die door tal van legers wereldwijd werden geplaatst.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1232

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Balt Robotics (Polen), Bluefin Robotics (Massachusetts), Boston Engineering Corporation (MA), Gate Elektronik (Yenimahalle), Kongsberg (Noorwegen), Atlas Elektronik (Duitsland), BAE Systems (VK), General Dynamics (VS) en Mitsubishi Heavy Industries (Japan) en Raytheon (VS).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor onbemande zeesystemen is gesegmenteerd in type, toepassing en producttype

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor onbemande zeesystemen gesegmenteerd in op afstand bediende onderwatervoertuigen (ROV) en autonome onderwatervoertuigen. Het segment van de op afstand bediende voertuigen heeft het grootste marktaandeel van onbemande onderwatervoertuigen. De ROV’s worden over het algemeen afgestoten voor kritieke missies en zijn het meest geschikt voor ruwe en onvoorspelbare terreinen.

Op basis van de applicatie is the Global Unmanned Sea System Market gesegmenteerd in wetenschappelijk onderzoek, defensie, commerciële exploratie en diversen. Het defensiesegment heeft het hoogste marktaandeel en zal naar verwachting het leidende marktsegment zijn tijdens de prognoseperiode. Deze groei is te wijten aan het groeiende gebruik van onbemande onderwatervoertuigen door de strijdkrachten om maritieme veiligheidsbedreigingen zoals zeebodemmijnen, onderzeebootoorlogvoering en anti-schip – anti-onderzeeërraketten en anderen tegen te komen.

Per producttype is de wereldwijde markt voor onbemande zeesystemen gesegmenteerd in kleine voertuigen, elektrische voertuigen met hoge capaciteit, voertuigen uit de arbeidersklasse en zware voertuigen uit de arbeidersklasse. Het segment van de kleine voertuigen zal tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van het toegenomen gebruik in toepassingen voor observaties van waterkolomeigenschappen, monitoring en benthische zones. De elektrische voertuigen met hoge capaciteit worden afgestoten voor diepwateronderzoeken.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het hoogste omzetaandeel op de wereldmarkt en de Verenigde Staten zijn wereldwijd de grootste producent, exploitant en exporteur van dergelijke voertuigen. Het toenemende gebruik van op afstand bediende voertuigen (ROV’s) in commerciële en defensiesectoren zal naar verwachting de groei van de ROV-markt in Noord-Amerika stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de markt voor onbemande onderwatervoertuigen zien tijdens de prognoseperiode. De groei is toe te schrijven aan de stijgende investeringen in de defensiesector uit verschillende landen zoals India, China, Japan en andere. De landen hebben hun defensiebudgetten en de aanschaf van geavanceerde UUV’s voor nautische operaties uitgebreid.

In Europa zal de UUV-markt een gematigde groei doormaken als gevolg van het bestaan van belangrijke spelers zoals KONGSBERG, Saab AB en anderen. Het Midden-Oosten zal gedurende de geschatte periode een bescheiden groei doormaken. Deze groei is te danken aan de groeiende acceptatie van AUV’s en ROV’s uit verschillende landen in het Midden-Oosten voor marineoperaties.

Rapport openen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/unmanned-sea-system-market-1232

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)

Keywords:  Unmanned Sea System Market,Unmanned Sea System Market Size,Unmanned Sea System Market Share,Unmanned Sea System Market Growth,Unmanned Sea System Market Trend,Unmanned Sea System Market Analysis,Unmanned Sea System Market Insights,Unmanned Sea System Market Outlook,Unmanned Sea System Industry