header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vitaminesupplementenmarkt 2022 Huidige scenariotrends, uitgebreide analyse en regionaal tot 2027

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Vitamine supplementen Marktonderzoek Toekomstinzichten
De wereldwijde markt voor vitaminesupplementen wordt geschat op USD 204,7 miljard in 2027, met een CAGR van 7% tijdens de prognoseperiode (2020-2027).

Vitaminesupplementen zijn ontworpen om het dieet aan te vullen en verschillen van conventioneel voedsel. Vitaminen helpen gezonde lichamelijke groei en werking. Vitaminesupplementen worden meestal aangeboden in combinatie of als een enkele vitamine. Vitaminesupplementen zijn beschikbaar op de markt in de vorm van kauwtabletten, pillen, vloeistoffen en poeders. Vitaminen zijn in water oplosbaar of vetoplosbaar. 4 van de 13 vitamines zijn vetoplosbaar, ze zijn vitamine A, D E en K, en de resterende 9 vitamines zijn in water oplosbaar, waarbij acht vitamine B en ook vitamine C betrokken zijn.

De groei van lactosebewustzijn onder algemene shoppers is een belangrijke ontwikkelingssponsor in de vitaminesupplementenmarkt. Het toenemende bewustzijn over de medische voordelen van de wereldwijde markt blijft bovendien een welsprekende rechtvaardiging voor de solide beurs van de markt over de hele wereld. Groeiend bewustzijn onder mensen met betrekking tot hun gezondheid is een van de cruciale redenen die de groei van de markt voor vitaminesupplementen over de hele wereld stimuleren. Het bewustzijn van de consument met betrekking tot de correlatie tussen voeding en gezondheid heeft de vraag naar voedingssupplementen vergroot. Een groot deel van de bevolking is zich tegenwoordig bewust van eetgewoonten. Mensen geven toe om hun algehele gezondheid te verbeteren. Als onderdeel van deze trend is er een toenemende neiging in gezondheidsbewuste populaties naar de consumptie van vitaminenutriënten in hun normale dieet. Dit scenario laat zien dat de wereldwijde markt voor vitaminesupplementen de komende jaren aanzienlijke mogelijkheden biedt voor uitbreiding.

Het Global Vitamin Supplements Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/686

Regionale analyse
De wereldwijde markt voor vitaminesupplementen is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika pacificeerde de markt en had een omzetaandeel van meer dan 30,0% in 2020. Onder Noord-Amerikanen is er een toename van obesitas en levensstijlgerelateerde ziekten als gevolg van hun groeiende ongezonde voeding, verhoogd besteedbaar inkomen en toegang tot een verscheidenheid aan verwerkt en kant-en-klaar voedsel. Multivitaminen kwamen naar voren als een expressief segment op de Noord-Amerikaanse markt voor vitaminesupplementen vanwege het vergroten van het bewustzijn met betrekking tot hun voordelen in de algehele gezondheid en het lichamelijk onderhoud. Als gevolg van deze factoren wordt verwacht dat de consumptie van vitaminesupplementen in Noord-Amerika zal toenemen.

Azië-Pacific is een van de cruciale regio’s met opmerkelijke verkoopmogelijkheden op de markt voor vitaminesupplementen.

Vitamin & Mineral Supplements Market

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor vitaminesupplementen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type 

  • Vitamine A
  • Vitamine B
  • Ascorbinezuur
  • Vitamine D
  • Vitamine E
  • Vitamine K
  • Multivitamine 

 

Per formulier

  • Tabletten
  • Poeder
  • Capsule
  • Gummies
  • Anderen

 

Per distributiekanaal

  • Supermarkten en hypermarkten
  • Retail Apotheek
  • Online verkoop
  • Anderen

 

Per eindgebruiker

  • Volwassene
  • Geriatrisch  

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/vitamin-supplements-market-686

Belangrijkste spelers
De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor vitaminesupplementen zijn Amway (VS), ADM (VS), Ekomir (Rusland), Abbott Laboratories (VS), Arkopharma Laboratories (Frankrijk), Bayer (Duitsland), Glanbia (Ierland), Herbalife Nutrition (VS),Nature’s Sunshine Products (VS), FANCL (Japan), Danisco (Denemarken), Pfizer (VS), Bionova Lifesciences (India), XanGo (VS), Anona GmBH (Duitsland).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Vitamine & Minerale Supplementen Markt Informatie per type (multivitaminen, calcium, supplementen en andere), per vorm (capsule, tablet, poeder en vloeistof / gel) en per regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Markt voor voedingssupplementen: informatie per type (vitaminen, mineralen, aminozuren, eiwitten, probiotica, mengsels en andere), vorm (tabletten, capsules en softgels, poeders, gummies en anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerde {supermarkten , hypermarkten, speciaalzaken en anderen} en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Vitamin Supplements Market,Vitamin Supplements Market Insights,Vitamin Supplements Market Outlook,Vitamin Supplements Market Segment,Vitamin Supplements Market Share,Vitamin Supplements Market Trends,Vitamin Supplements Market Industry,Vitamin Supplements Market Data,Vitamin Supplements Market Report,Vitamin Supplements Market Size,Vitamin Supplements Market Drivers,Vitamin Supplements Market Growth,Vitamin Supplements Market Forecast,Vitamin Supplements Market Statistics