header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde tofumarkt: Gezonde bronnen van vleesalternatieven zullen naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van ~ 5,3% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jan 18, 2023 1:00 PM ET

Tofu Marktonderzoek Toekomst Inzichten:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde tofumarkt naar verwachting een CAGR van ~ 5,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 2,34 miljard hebben in 2030.

Tofu, ook wel bekend als tahoe, is romige en eiwitrijke soja die compleet is van sojabonen. Het wordt voltooid door het te stremmen en in de massieve blokken te drukken. Er zijn twee soorten tofu verkrijgbaar op de markt, namelijk verwerkte tofu en onbewerkte tofu. Onbewerkte tofu is verkrijgbaar op de markt in een verscheidenheid aan texturen. Dit product wordt afgestoten in verschillende soorten keukens omdat het de smaken van verschillende soorten kruiden kan absorberen. In India wordt sojatofu afgedankt in Indiase gerechten om ze lekkerder te maken. Dit heeft de Tofu Marktvraag naar tofu in India hoger. Tofu wordt ook gemeten als een rijke bron van verschillende voedingsstoffen zoals magnesium, calcium, zink, ijzer, enz. 

Tijdens de uitbarsting van de COVID-19-pandemie zijn verschillende voedingsmiddelen- en drankenindustrieën enorm getroffen. De vraag naar diepvriesproducten, meel, eieren, volle granen, fruit en groenten kende een enorme groei tijdens de vroege stadia van de lockdown. Maar nu zijn veel bedrijven getroffen door het lage aanbod van grondstoffen. De tofumarkt is ook getroffen door een ontoereikend aanbod, wat heeft geleid tot een verstoring van de vraag- en toeleveringsketen. Het concentreert zich nu op het verschuiven van zijn toeleveringsketens, wat kan helpen om zijn online aanwezigheid te versterken. De leveranciers van de tofu-industrie passen ook hun leveringsmaatregelen aan om zich aan te passen aan de huidige zakelijke situatie van de wereld.

Tofu market

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10545

Regionale analyse

De dominantie van Noord-Amerika is te danken aan het sterke bestaan van de gezondheidszorg in die regio en de stijgende investeringen in die sector. De regio Europa is de op een na grootste regio in termen van marktaandeel, omdat het ook een groot deel van de ziekenhuizen en klinieken heeft, en de inspanningen worden door de overheid geleverd om betere gezondheidszorgfaciliteiten te bieden aan de mensen in deze regio.

Verwacht wordt dat azië-pacific in de geschatte periode zal groeien als gevolg van de infrastructurele ontwikkeling in de gezondheidszorg. Een stijgende geriatrische bevolking en uitgaven voor gezondheidszorg zijn enkele andere factoren die naar verwachting de marktgroei in deze regio zullen ondersteunen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde tofumarkt is gesegmenteerd in product- en distributiekanaal

Op basis van het product is de wereldwijde tofumarkt gesegmenteerd in verwerkte tofu en onbewerkte tofu. Verwerkte tofu domineert het segment met een maximaal aantal aandelen tijdens de prognoseperiode. Verwerkte Tofu is compleet voor een langere houdbaarheid met bepaalde conserveermiddelen en om bederf te verminderen. Normaal gesproken geeft de voedsel- en drankenindustrie de voorkeur aan verwerkte tofu vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid en langere levensduur van voedsel, en het verminderen van onzeker bederf.

Op basis van distributiekanalen is de wereldwijde tofumarkt gesegmenteerd in directe verkoop, supermarkten, online winkels en andere. Het segment Supermarkten domineert het segment in Tofu Market. Een gezonde toeleveringsketen, een variabiliteit van opties onder één dak en een constant aanbod van voorraad maakten de supermarkten een gunstige keuze voor de consument om op soja gebaseerde producten zoals tofu te kopen

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tofu-market-10545

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Dean Foods (VS), Kikkoman Corporation (Japan), Eden Foods Inc (VS), Vitasoy International Holdings (VS), House Foods Group Inc (Japan), Bell Food Group (Zwitserland), The Nisshin Oillio Group Ltd. (Japan), Pulmuone Co. Ltd (Zuid-Korea), Hain Celestial Group (VS) en Moringa &Co (Frankrijk)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Soja Food Markt Onderzoeksrapport: per type (getextureerd plantaardig eiwit (TVP), sojamelk, sojaolie, tofu en andere), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (op winkelbasis enNiet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2027

Markt voor vleesvervangers Onderzoeksrapport per type (Tofu &Tofu-producten, Tempeh, Seitan en anderen), Bron (soja, tarwe, mycoproteïne en andere), Categorie (bevroren, gekoeld, Ambient en anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – Prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Tofu Market Development,Tofu Market Insights,Tofu Market Outlook,Tofu Market Players,Tofu Market Segment,Tofu Market Share,Tofu Market Trends,Tofu Market Industry,Tofu Market Data,Tofu Market Report,Tofu Market Size,Tofu Market Overview,Tofu Market Drivers,Tofu Market Dynamics,Tofu Market Forecast,Tofu Market Statistics