header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Business Process Management Market zal naar verwachting US $ 28,3 miljard bereiken, met een CAGR van 12,40% in 2030 – MRFR

Jan 19, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markt groeit in een zeer snel tempo als gevolg van factoren zoals een toename van de vraag naar efficiënte bedrijfssoftware, aanzienlijke investeringen in organisaties en een toename van de neiging van de organisaties tot cloudoplossingstechnologie. De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer 2020 wordt gedreven door de noodzaak om de workflow te verbeteren, reguliere bedrijfsprocessen in een bedrijf, veranderende regelgeving voor de gezondheidszorg die aanpassingen in papierwerk en financiële transacties vereist. Door de intense rivaliteit in de IT-industrie hebben leveranciers van bedrijfsprocesbeheer nu de kans om winstgevende software te ontwikkelen. Een van de belangrijkste factoren die de markt drijft, is wat zojuist is besproken. Andere elementen, zoals betaalbaarheid en rendement op investeringen, zijn cruciaal voor de groei van de sector. Volgens het laatste rapport wordt voorspeld dat de markt voor bedrijfsprocesbeheer tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer USD 28,3 miljard zal bereiken met een groei van 12,40% van de CAGR tussen 2022-2030.

Belangrijkste spelers:

De meest vooraanstaande entiteiten in de markt voor bedrijfsprocesbeheer zijn : Dell Emc (VS), Appian Corporation (VS), IBM Corporation (VS)   Software AG (Duitsland), Pegasystems Inc. (VS), Oracle Corporation (VS), Redhat, Inc. (VS), Tibco Solution Inc. (VS), Open Text Corporation (Canada), Verisae, Inc. (VS)   en nog een paar.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3408

Business Process Management Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 28,3 miljard
Groei: CAGR van 12,40% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie:

Op basis van solution service, deployment, business afdeling, vertical organisation size en regio is de business process management markt gesegmenteerd.

De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer is onderverdeeld in monitoring en optimalisatie, procesverbetering, automatisering, integratie, inhouds- en documentbeheer en andere op basis van het type oplossingsservice dat wordt aangeboden. Het bedrijf wordt versterkt door de systeemintegratieservice door hen de capaciteit te geven om problemen aan te pakken en soepele connectiviteit te leveren.

De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer is verdeeld in twee categorieën op basis van implementatie: cloudgebaseerd en on-premises.

De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer is onderverdeeld in operationeel en ondersteuning, human resource, supply chain management, verkoop en marketing, productie en andere segmenten op basis van de bedrijfsafdeling.

Blader door volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/business-process-management-market-3408

De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer is gesegmenteerd in overheid, defensie, productie, BFSI, detailhandel, IT & telecommunicatie, gezondheidszorg en andere op basis van verticale organisatie. Vanwege de efficiënte service van business process management, die helpt bij het behouden van klanten in de banksector, wordt voorspeld dat de BFSI-industrie het grootste marktaandeel zal hebben.

De wereldwijde markt voor bedrijfsprocesbeheer is verdeeld in vier regio’s op basis van geografie: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

De markt is gesegmenteerd op basis van de oplossing, service, bedrijfsafdeling, organisatiegrootte, verticaal en regio. De wereldwijde markt voor business process management zal naar verwachting een behoorlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing:

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Procesverbetering, Automatisering, Content- en Documentbeheer, Integratie en Monitoring en Optimalisatie

Door eindgebruikers:

Op basis van de voortstuwingstypen is de markt gesegmenteerdin Human Resource, Accounting en Finance, Sales en Marketing, Manufacturing, Supply Chain Management, Operation and Support en Anderen

Controleer korting: 
 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3408

Regionale analyse:

Europa, Noord-Amerika en de regio Azië-Pacific hebben allemaal een regionale analyse ondergaan.

De uitbreiding in de Noord-Amerikaanse regio wordt beïnvloed door de toenemende behoefte aan effectieve bedrijfssoftware en de aanwezigheid van essentiële leveranciers van bedrijfsprocesbeheer. Het bedrijfsprocesbeheer in de regio is aanzienlijk beïnvloed door landen als Canada en de VS.

Vanwege de aanzienlijke investeringen die door ondernemingen worden gedaan om de bedrijfsproductiviteit en efficiëntie te verhogen, wordt de APAC-regio beschouwd als een van de belangrijkste spelers op de markt. Vanwege het groeiende IT-ecosysteem van de regio, wordt voorspeld dat het in het snelste tempo zal groeien. De regio ziet een wijdverbreid gebruik van business process management software. Software voor het beheer van bedrijfsprocessen wordt op grote schaal gepromoot in opkomende economieën zoals China en India vanwege de bloeiende industrialisatie, uitgebreide IT-infrastructuur en digitalisering in de regio.

Gerelateerde artikelen:

 https://www.zedlike.com/blogs/40786/Web-Hosting-Services-Market-Analysis-Emerging-Technology-Sales-Revenue-and

 https://www.zedlike.com/blogs/40562/Lighting-as-a-Service-Market-Trends-Size-Segments-Emerging-Technologies

 https://www.zedlike.com/blogs/40466/Public-Safety-Analytics-Market-Growth-Future-Scope-Challenges-Opportunities-Trends

 https://www.bestinbusiness.app/cyber-security-market-forecast-latest-innovations-business-203/?snax_post_submission=success

 https://www.bestinbusiness.app/online-gambling-market-technological-advancement-top-key-player/

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Business Process Management Market,Business Process Management,Business Process Management Market Share,Business Process Management Market Size,Business Process Management Market Growth,Business Process Management Market Trend,Business Process Management Market Analysis,Business Process Management Market Outlook