header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor privacybeheersoftware, momenteel gewaardeerd op $ 28,2 miljard, zal naar verwachting groeien met een CAGR van 40,20% van 2022 tot 2030.

Jan 19, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markt voor privacybeheersoftware met een omvang van 28,2 miljard zal naar verwachting groeien met een CAGR van 40,20% in de prognoseperiode 2022-2030. Privacy- en beveiligingsinbreuken vormen een toenemende bedreiging voor gebruikers, systeembeheerders en ontwerpers vanwege de groeiende hoeveelheid en bekendheid van gegevens van het moderne informatiesysteem. Organisaties schreeuwen om software waarmee ze hun werk zonder veel onderbreking kunnen uitvoeren, maar het programma moet de gebruiker verantwoordelijk kunnen houden in geval van wangedrag. Als gevolg hiervan worden bedrijven onder druk gezet door de groeiende behoefte aan verantwoording om privacymanagementsoftware te implementeren die hen in staat stelt om de autonomie te maximaliseren en verantwoording af te leggen. Dit zal de markt voor privacy management software tijdens de prognoseperiode voortstuwen.

Andere belangrijke aspecten die naar verwachting de uitbreiding van deze markt zullen stimuleren, zijn de toegenomen frequentie van cyberaanvallen, zorgen van consumenten over gegevensprivacy en strikte overheidsregels over gegevensbeveiliging. De markt voor privacybeheersoftware zal naar verwachting sterk groeien van 2018 tot 2023 als gevolg van de stijgende bedrijfsuitgaven voor gegevensprivacy en het potentieel dat het biedt voor leveranciers om grote klantenbases op te bouwen.

Ontvang een gratis voorbeeld: 
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7400

Privacy Management Software Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 28,2 miljard
Groei: CAGR van 40,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 – 2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De markt voor privacybeheersoftware anticipeert waarschijnlijk op handhaving die van invloed is op de manier waarop internationale bedrijven omgaan met het benaderen van gegevensprivacy in bedrijfsprocessen op wereldwijde schaal. Enkele van de meest bekende bedrijven in het veld hebben hun uiterste best gedaan om te voldoen aan de hoogste normen op een wereldwijde basis hoge normen.

Vanwege het kleine aantal gevallen wordt van sommigen verwacht dat ze risico’s beoordelen en regionaal reageren, en de restorganisaties kunnen de verordening lip respecteren. Dit patroon voorspelt dat de markt voor privacybeheersoftware zal groeien in een tempo dat verder zal gaan dan wat het in het verleden heeft gedaan.

Het groeiende gebruik van BYOD (bring your own device) en gegevensbeschermings- en governanceregels zijn andere belangrijke aspecten die de marktgroei positief beïnvloeden. De Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie zal naar verwachting de uitgaven van bedrijven aan beveiliging (EU GDPR) verhogen. Volgens de meest recente studie van MRFR is privacymanagement een onderwerp met een laag bewustzijn, maar zal het in de nabije toekomst waarschijnlijk meer opleveren.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/privacy-management-software-market-7400

Regionale analyse:

De belangrijkste geografische gebieden die worden genoemd in de studie van de wereldwijde markt voor privacybeheersoftware zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De Noord-Amerikaanse regio zal waarschijnlijk het grootste marktaandeel hebben tijdens de evaluatieperiode van de andere genoemde regio’s. De VS heeft een aandeel van 80% tot 85% in de regio omdat de meerderheid van de grote leveranciers hier hun hoofdkantoor hebben en een sterk klantenbestand hebben.

Terwijl de EU GDPR en andere ePrivacy-wetten zoals de Healthcare Information Trust Alliance (HITRUST), Payment Card Industry (PCI), Information Commissioners Office (Verenigd Koninkrijk), Telecommunications Service Companies Privacy Regulation (Duitsland) en Privacy and Electronic Communications Regulations naar verwachting de grootste impact zullen hebben op de marktomvang van 2018 tot 2023. (Verenigd Koninkrijk). d Koninkrijk). Deze zijn uitgegeven als aanvulling op bestaande wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensprivacy.

Ontvang korting op dit onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7400

Marktsegmentatie:

De sectoren implementatiemodus, applicatie, organisatiegrootte en verticaal zijn allemaal onderzocht in de segmentale studie van de wereldwijde markt voor privacybeheersoftware.

Risicobeheer, compliance management, rapportage en analyses zijn allemaal opgenomen in het applicatiegedeelte van de wereldwijde privacybeheersoftware.

De wereldwijde privacybeheersoftware biedt zowel on-premises als cloudimplementatieopties.

Wereldwijde privacy management software is gebruikt door zowel grote als kleine bedrijven (KMO’s) in de organisatiegrootte groep.

De wereldwijde markt voor privacybeheersoftware omvat verschillende verticale segmenten, waaronder banken, gezondheidszorg en farmaceutica, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), telecommunicatie en IT, rapportage en analyse, dranken en consumentengoederen, voedsel, overheid en defensie, en anderen.

Belangrijkste spelers:

De belangrijke spelers op de markt voor privacybeheersoftware worden geïdentificeerd in alle belangrijke regio’s. De top zijn OneTrust, LLC (VK), Nymity Inc. (VS), SIMBUS, LLC. (VS), TrustArc Inc (VS), International Business Machines Corporation (VS), BigID, Inc. (VS), Proteus-Cyber Ltd. (VK), Protiviti Inc. (VS), TokenEx (VS), 2B Advice LLC (VS), AURA DIFUSION S.L. (VS), SureCloud (VK), LogicGate, Inc. (VS), AvePoint, Inc. (VS), PossibleNOW, Inc. (VS), MetricStream Inc. (VS),  Bwise (VS) en RSA Security LLC. (VS).

Lees ons gerelateerde rapport –

https://synkretic.mn.co/posts/d-technology-market-research-report-the-market-has-an-expected-growth-of-approximately-usd-7074-billion-by-2030

https://jayprakashmrfr.blogspot.com/2023/01/encryption-software-market-report.html

https://medium.com/@jayprakashmrfr/cloud-backup-market-forecast-represents-that-the-estimated-market-value-of-5-6-25bbd802d4d9

https://www.scoop.it/topic/jayprakashmrfr/p/4139955581/2023/01/16/risk-analytics-market-segment-analysis-by-key-players-drivers-regional-competitive-landscape-forecast-to-2030-mrfr?&kind=crawled&fId=1494448

https://www.bestinbusiness.app/risk-analytics-market-is-expected-to-be-valued-at-usd-64-25-bill/?snax_post_submission=success

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Privacy Management Software,Privacy Management Software Market Share,Privacy Management Software Market Size,Privacy Management Software Market Growth,Privacy Management Software Market Trends,Privacy Management Software Market Demand,Privacy Management Software Market Analysis,Privacy Management Software Market Forecast