header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Operationele technologiebeveiligingsmarkt zal naar verwachting USD 63,9 miljard bereiken bij een CAGR van 18,1% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 19, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor operationele technologiebeveiliging wordt geschat op USD 63,9 miljard in 2030, met een CAGR van 18,1% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Operationele technologie of OT verwijst naar een combinatie van hardware en software die wordt gebruikt om apparaten, fysieke processen en infrastructuur te besturen en te bewaken. Operationele technologie ontwikkelt en convergeert met netwerkinformatietechnologie en de wens voor OT-beveiliging neemt dienovereenkomstig toe. Operationele technologie is te vinden in veel asset-intensieve sectoren en voert een uitgebreid scala aan taken uit, van het bedienen van robots op de productielocatie tot het bewaken van vitale infrastructuur. Tal van industrieën omarmen operationele technologische oplossingen zoals energieopwekking, elektriciteit, productie, transport, logistiek, mijnbouw en andere.

Onder de industrieën wordt verwacht dat het segment energieopwekking en elektrische energie tijdens de prognoseperiode een dominante positie zullen innemen in de wereldwijde markt voor operationele technologiebeveiliging. Het voordeel van operationele technologie is dat het de convergentie van de infrastructuur met het IT-netwerk ondersteunt en resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie. Het razendsnelle tempo van industrialisatie en samensmelting van automatisering om de last op productieassemblages te verlichten, heeft ook verschillende kansen gecreëerd in de markt voor operationele technologiebeveiliging. De stimulerende investeringen in het omarmen van IIOT-oplossingen zullen naar verwachting lucratieve kansen bieden voor de spelers die actief zijn in de wereldwijde operationele technologiebeveiligingsmarkt tijdens de prognoseperiode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8189

Het Global Operational Technology Security Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Reikwijdte van het marktrapport voor operationele technologiebeveiliging:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030

USD 63,9 miljard

Groei:

CAGR van 18,1% van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapport dekking:

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

De Global Operational Technology Security Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting goed zijn voor het grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor operationele technologiebeveiliging. Naleving van regelgeving wordt door tal van overheden aangenomen om gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen en dit verhoogt de acceptatie van operationele technologie (OT) beveiligingsoplossingen.

De markt voor operationele technologiebeveiliging in Europa zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode de op een na grootste zijn.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei hebben in de markt voor operationele technologiebeveiliging. Organisaties concentreren zich voortdurend op de dwangopenbaringen en aansprakelijkheid van hun systemen en de groeiende behoefte om preventieactiviteiten te verenigen en de risico’s te identificeren. Deze factoren stuwen de markt verder te laten groeien. China, India en Japan hebben het ultieme marktaandeel.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gestage groei hebben in de markt voor operationele technologiebeveiliging.

Klik hier om het volledige bladerrapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/operational-technology-security-market-8189

Marktsegmentatie:

De global operational technology security market is gesegmenteerd in de volgende types;

Per component:

 • Oplossing:
 • OT Endpoint-beveiliging
 • OT-netwerksegmentatie
 • Anomaliedetectie, incidentrespons en

Berichtgeving

 • Anderen
 •  

  • Diensten:
  • Beroeps
  • Beheerd

   

  Per implementatie:

  • On-premise
  • Wolk
  • Hybride

   

  Per eindgebruiksindustrie:

  • Vermogen &Elektrisch
  • Mijnbouw
  • Vervoer
  • Productie
   • Discreet
   • Proces
  • Anderen

   

  Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8189

  Belangrijkste spelers:
  De prominente belangrijkste spelers op de Global Operational Technology Security Market zijn HCL, Vmware Inc., Honeywell International Inc., Schneider Electric, Cisco Systems Inc., Broadcom, Kaspersky Lab, General Electric, Rockwell Automation Inc., PAS Global Inc. (Hexagon AB), Fortinet Inc., Palo Alto Networks, Darktrace, Forescout Technologies Inc., Nozomi Networks en SCADAfence.

  Mensen waardeerden op de volgende social media berichten:

   

  Over Market Research Future (MRFR):

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:         

  Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

  99 Hudson Street, 5e verdieping

  New York City, NY 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  1 628 258 0071 (VS)s

  44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: [email protected]

  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  Operational Technology Security,Operational Technology Security Market Report,Operational Technology Security Market growth,Operational Technology Security Market Trends,Operational Technology Security Industry