header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Airport Robots Market 2030 Marktonderzoek Toekomstinzichten Toenemende aanpassing van automatiseringstechnologieën met top belangrijke leveranciers, industrienieuws door MRFR

Jan 20, 2023 1:11 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Airport Robots-markt naar verwachting een CAGR van ~ 20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD  3000 miljoen in 2030.

Luchthavenrobots zijn robots die op luchthavens worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren, zoals het helpen bij bagageafhandeling, het leiden van passagiers naar hun gates, het verstrekken van informatie aan reizigers en het uitvoeren van veiligheidscontroles. Deze robots kunnen autonoom of op afstand worden bediend en zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en de behoefte aan menselijke arbeid op luchthavens te verminderen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10563

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ABB Ltd, LG Electronics Inc, SoftBank Corp., Stanley Robotics, SITA, YUJIN ROBOT Co., Ltd, Universal Robots A/S, ECA GROUP, Avidbots Corp, Cyberdyne Inc.

De luchtvaartindustrie is zwaar getroffen door de pandemie, waarbij veel vluchten zijn geannuleerd of uitgesteld en luchthavens een afname van het passagiersverkeer ervaren. Dit kan hebben geleid tot een afname van de vraag naar luchthavenrobots, omdat er minder behoefte aan hen is om hun gebruikelijke taken uit te voeren. Aan de andere kant kan het gebruik van luchthavenrobots zijn toegenomen als een manier om het risico op overdracht van COVID-19 te verminderen, omdat robots kunnen helpen het aantal mensen dat op de luchthaven aanwezig moet zijn te verminderen.

Regionale analyse

De markt voor luchthavenrobots zal naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika vanwege de aanwezigheid van prominente spelers op de markt en de toenemende automatisering op luchthavens. Noord-Amerika is de drukste luchthavenregio ter wereld, dus de overheid zal naar verwachting de uitgaven aanzienlijk verhogen om de veiligheid te waarborgen. De Europese regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de vroege aanpassing van luchthavenautomatiseringstechnologieën.

Marktsegmentatie

De Global Airport Robots markt is gesegmenteerd in de applicatie.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Landside en Terminal.

Airport Robots Market Research Report: Per toepassing (landzijde, terminal) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030 @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/airport-robots-market-10563

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Airport Robots Market,Airport Robots Market Size,Airport Robots Market Share,Airport Robots Market Growth,Airport Robots Market Trend,Airport Robots Market Analysis,Airport Robots Market Insights,Airport Robots Market Outllok,Airport Robots Industry