header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale transformatie zal naar verwachting usd 3.810,05 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 23,50%.

Jan 20, 2023 11:44 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markt voor digitale transformatie zal naar verwachting in 2030 USD 3810,05 miljard bereiken, met een CAGR van 23,50% van 2022 tot 2030. Enkele van de belangrijkste drijfveren die de marktuitbreiding stimuleren, zijn het toenemende gebruik van mobiele apparaten, de stijgende IT-investeringen door bedrijven om digitale oplossingen te implementeren en de creatie van geavanceerde communicatie- en netwerkinfrastructuur. Een van de uitdagingen die de sector echter beperken, is het gebrek aan vaardigheden die nodig zijn om digitale technologieën te creëren en uit te rollen, evenals de strikte beperkingen van de ICT-sector.

Onder de use, cases zijn Governance, Risk, and Compliance (GRC), IT-transformatie en Data Privacy &Governance.

Reikwijdte van het marktrapport voor digitale transformatie :

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 3.810,05 miljard
Groei: CAGR van 23,50% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand: 
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8685

Regionale analyse:

Noord-Amerika (de VS, Canada en Mexico), Europa (Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, benelux en Italië), Azië-Pacific (China, Japan, India, Zuid-Korea, Australië, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen), het Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Israël, Turkije en Zuid-Afrika) en Zuid-Amerika hebben allemaal hun markten voor digitale transformatie geografisch geanalyseerd (Brazilië, Peru, Chili en Argentinië).

Op dit moment controleert Noord-Amerika de wereldwijde markt voor digitale transformatie. De markt wordt momenteel geleid door de VS en Canada. De VS heeft een geavanceerde economie, een gevestigde infrastructuur en een grote pool van bekwame professionals, die enkele van de belangrijkste elementen zijn die van invloed zijn op de digitale transformatiemarkt van het land. Bovendien zijn de belangrijke Amerikaanse markten voor digitale transformatie BFSI, communicatie, retail en overheid.

In termen van marktaandeel heeft Europa de op één na hoogste positie in de wereldwijde markt voor digitale transformatie. Bedrijven omarmen digitale technologieën zoals cloud computing, AI en IoT aanzienlijk om hun bedrijfsprocessen en productiefaciliteiten te optimaliseren, onder andere landen zoals het VERENIGD KONINKRIJK, Duitsland, Spanje en Noorwegen.

Ontvang korting op dit onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8685

De wereldwijde markt voor digitale transformatie zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR in de regio Azië-Pacific. De behoefte aan cloudgebaseerde en AI-oplossingen is toegenomen als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de inspanningen van de nationale overheid om digitalisering aan te moedigen. Bovendien wordt de uitbreiding van de markt geholpen door het toenemende aantal kmo’s in de regio dat kiest voor cloudgebaseerde diensten.

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in categorieën op basis van technologie, waaronder blockchain, big data-analyse, cloud computing, kunstmatige intelligentie (AI) en het internet of things (IoT). De markt is onderverdeeld in on-premise en on-cloud implementatiecategorieën. De markt is verdeeld in kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie. De markt is verdeeld in verschillende verticals, waaronder BFSI, gezondheidszorg, IT en telecommunicatie, overheid, retail, onderwijs en media &entertainment.

De belangrijkste spelers in digitale transformatie zijn IBM Corporation (VS), Microsoft Corporation (VS), SAP SE (Duitsland), Google (VS), Dell EMC (VS), Accenture Plc (Ierland), Cisco Systems, Inc. (VS), Oracle Corporation (VS), Tibco Software Inc (VS), Hewlett Packard Enterprise (VS), Cognizant (VS), Marlabs (VS), Equinix Inc. (VS), CA Technologies (VS), Rockwell Automation Inc. (VS), Salesforce.com, Inc. (VS) en HCL Technologies (India) als enkele van de belangrijkste spelers in de Global Digital DigitalTransformatie markt.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-transformation-market-8685

Lees ons gerelateerde rapport –

https://synkretic.mn.co/posts/edge-analytics-market-research-report-the-market-has-an-expected-growth-of-approximately-usd-7074-billion-by-2030

https://jayprakashmrfr.blogspot.com/2023/01/encryption-software-market-report.html

https://medium.com/@jayprakashmrfr/cloud-backup-market-forecast-represents-that-the-estimated-market-value-of-5-6-25bbd802d4d9

https://www.scoop.it/topic/jayprakashmrfr/p/4139955581/2023/01/16/risk-analytics-market-segment-analysis-by-key-players-drivers-regional-competitive-landscape-forecast-to-2030-mrfr?&kind=crawled&fId=1494448

https://www.bestinbusiness.app/risk-analytics-market-is-expected-to-be-valued-at-usd-64-25-bill/?snax_post_submission=success

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Transformation Market,Digital Transformation,Digital Transformation Market Size,Digital Transformation Market Growth,Digital Transformation Market Trend,Digital Transformation Market Demand,Digital Transformation Market Analysis,Digital Transformation Market Research PDF