header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Naval Combat Vessels Market Outlook, Top Key Vendors, Industrie Analyse, Technologie Trend, Business News

Jan 22, 2023 11:00 PM ET

Naval Combat Vessels Marktoverzicht:

Naval Combat Vessels Marktbedrag van USD 365,5 miljoen 2028. De wereldwijde markt zal waarschijnlijk een wereldwijde CAGR van 3,57% bereiken tijdens de prognoseperiode van 2021-2028.

Kustpatrouille marineschepen zijn bedoeld om gevaren te lokaliseren en te observeren en maritieme gebieden te patrouilleren. Schepen zijn een uitstekende manier om de oceaanwateren rondom een land veilig te houden voor inmenging van buitenaf. Deze boten worden vaak ingezet bij zoek- en reddingsmissies. Ze helpen bij de detectie van vijandige schepen en onderzeeërs. Nationale veiligheidsbedreigingen hebben geholpen bij de groei en verbetering van technologie, waardoor de behoefte aan marineboten op zee is toegenomen.

De toegenomen vraag naar marineschepen is het gevolg van territoriale veldslagen en geschillen tussen landen, die de belangrijkste aanjagers zijn van de markt voor maritieme patrouillevaartuigen. Bovendien wordt de vraag naar marineschepen gevoed door een toename van incidenten van vissers die internationale wateren overtreden en schenden.

Bovendien hebben verhoogde militaire taken en een toename van de dodelijke capaciteiten van smokkelaars en zeebandieten de behoefte aan multifunctionele patrouillevaartuigen vergroot. Bovendien groeit de markt voor marine patrouille marineboten als gevolg van de toegenomen industrialisatie en verstedelijking, evenals de uitbreiding van de transporthandel via waterroutes.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6142

De uitbreiding van de markt wordt belemmerd door de hoge kosten van marineschepen voor maritieme patrouilles. Aan de andere kant rusten handelaren patrouilleschepen uit met antipiraterij, oppervlaktegevechten, patrouilles, monitoring, controle, beschermingsmogelijkheden voor mariene regio’s en andere op maat gemaakte mogelijkheden. Als gevolg hiervan zal de markt waarschijnlijk stijgen naarmate patrouilleschepen verbeteren.

Marktsegmentatie:

De wereldmarkt is verder onderverdeeld in drie secties scheepstype, wijze van voortstuwing en regionale basis. De markt is verder verdeeld in vijf secties met het scheepstype: onderzeeër, fregatten, korvetten, torpedobootjagers en anderen. Met de voortstuwingsmodussectie is de markt voor marinegevechtsschepen verdeeld in twee delen nucleair aangedreven en conventioneel aangedreven. Volgens de regionale basis is de markt verdeeld in Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse:

De Verenigde Staten drijven vooral de markt voor marinegevechtsschepen in Noord-Amerika aan. De Amerikaanse marine heeft nu ongeveer 490 schepen in actieve en reservedienst, met nog eens 90 in de plannings- en bestelfase of in aanbouw. De marine en het ministerie van Defensie hebben samengewerkt om een meer gedistribueerde vlootarchitectuur te creëren met een verminderd aandeel grotere schepen, kleinere schepen en een nieuw derde niveau van enorme onbemande voertuigen. Een slagschip dat dient als een zeegaande vliegbasis, met een volledig vliegdek en faciliteiten voor het dragen, bewapenen, inzetten en herstellen van vliegtuigen, staat bekend als een vliegdekschip. Omdat ze een enorme hoeveelheid dekruimte nodig hebben, zijn vliegdekschepen de grootste schepen in de zeemacht. Ze hebben ook defensieve capaciteiten om verschillende vliegtuigen en bemanningsleden aan boord te beschermen. 

De Franse marine begint in december 2020 met de bouw van haar volgende vliegdekschip. Het nieuwe ontwerp zal naar verwachting USD 8 miljard kosten om te bouwen en zal een nucleair aangedreven voortstuwingssysteem en elektromagnetische katapulten hebben. Het volgende vliegdekschip zal naar verwachting in 2038 operationeel zijn. Vanwege technologische vooruitgang en de groeiende populariteit van kleinere marineschepen zoals fregatten en korvetten, zal de markt voor vliegdekschepen waarschijnlijk bescheiden stijgen gedurende de prognoseperiode.

Industrieel Nieuws:

De markt voor marinegevechtsschepen is zeer concurrerend en naarmate de defensiesterkte wereldwijd groeit, willen verschillende regio’s hun defensie-eenheden uitrusten met moderne en hightech apparatuur. Dat is de locatie waar de meeste van ‘s werelds belangrijkste rivalen hun defensieproductiecapaciteiten moeten vergroten.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/naval-combat-vessels-market-6142

 

 

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Naval Combat Vessels Market,Naval Combat Vessels Market Size,Naval Combat Vessels Market Share,Naval Combat Vessels Market Growth,Naval Combat Vessels Market Trend,Naval Combat Vessels Market Analysis,Naval Combat Vessels Market Insights,Naval Combat Vessels Market Outlook,Naval Combat Vessels Industry