header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G Technology Market zal naar verwachting een omzet van USD 612,58 miljard creëren, met een groei van 40,2% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 23, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde 5G-technologiemarkt naar verwachting een CAGR van 40,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 612,58 miljard in 2030.

5G-technologie is de vijfde generatie mobiele netwerktechnologie die is ontworpen om snellere en betrouwbaardere draadloze connectiviteit te bieden. 5G-technologie zal naar verwachting snelheden bieden die tot 100 keer sneller zijn dan de huidige 4G-netwerken, en het zal naar verwachting ook een breed scala aan nieuwe en innovatieve toepassingen mogelijk maken, zoals virtual reality, telegeneeskunde en het Internet of Things. De COVID-19-pandemie heeft enige invloed gehad op de ontwikkeling en acceptatie van 5G-technologie, maar de algehele impact is relatief beperkt gebleven. De vraag naar 5G-technologie is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat het wordt gezien als een belangrijke enabler voor een breed scala aan toepassingen en industrieën. De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden bij de uitrol van 5G-netwerken.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2988

Reikwijdte van het 5G-technologiemarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 612,58 miljard
Groei: CAGR van 40,2% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika loopt voorop in de wereldwijde 5G-technologiemarkt en omvat meer dan tweederde van het totale wereldwijde marktaandeel. Bovendien ziet het continent een grote push in de richting van het ontwikkelen van slimme technologieën en steden. Het gebruik van slimme apparaten is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen voor taken zoals bankieren en rekeningen betalen. Zonne-energienetwerken, automatiseringsauto’s en andere IoT(internet of things)-gebaseerde apparaten hebben een enorme groei doorgemaakt in Noord-Amerika.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor 5G-technologie is gesegmenteerd in communicatie-infrastructuur, diensten en netwerktechnologie.

Op basis van de communicatie-infrastructuur is de markt gesegmenteerd in Small Cell, Macro Cell, Radio Access Networks en Distributed Antenna Systems.

Op basis van de diensten is de markt gesegmenteerd in Professional Services en Managed Services.

Op basis van de netwerktechnologie is de markt gesegmenteerd in Software-Defined Networking, Network Function, Virtualization, Mobile Edge Computing en Fog Computing.

Blader door volledige rapportdetails: 
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-technology-market-2988

Lijst van belangrijke spelers die worden behandeld in het 5G Technology Market Report:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Samsung
  • Qualcomm Technologies Inc
  • Nokia
  • China Mobile Limited, MediaTek Inc
  • Cisco Systems Inc
  • Verizon
  • NTT DOCOMO Inc
  • Huawei Technologies Co Ltd
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson
  • AT & T Inc

 

Controleer korting: 
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2988

Top Trending Rapporten:

Elektrische &elektronica testen, inspectie, & certificering markt

Live Streaming Markt

Metaverse Markt Technologie

IoT-platformmarktGrootte

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5G Technology Market,5G Technology,5G Technology Market Analysis,5G Technology Market Size,5G Technology Market Growth,5G Technology Market Outlook,5G Technology Market Forecast 2030,APAC 5G Technology,USA 5G Technology,Europe 5G Technology