header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aircraft Synthetic Vision System Marktonderzoeksrapport, Technologische innovatie, Top Key Vendors, Bedrijfswaarde, Groeianalyse -2030

Jan 23, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht

Aircraft Synthetic Vision System is een moderne luchtvaarttechnologie die een computergegenereerde 3D-omgeving gebruikt voor de piloot om informatie te geven over start- en landingsbanen, terreinen, obstakels, luchthavens en vluchtplannen. Het verbetert het situationele bewustzijn van de piloot, vooral tijdens slecht zichtbare vliegomstandigheden, door bewegende kaarten, kunstmatig zicht en routeplanning. Dit systeem vermindert de kans op ongevallen veroorzaakt door gecontroleerde vlucht in terrein of CFIT, baanobstructies en verlies van controle.

De marktomvang van synthetic vision-systemen zal naar verwachting in 2027 USD 250,4 miljoen bereiken, met een CAGR van 4,31% in 2020-2030

De groei van de markt voor synthetische vision-systemen voor vliegtuigen wordt gedreven door de toenemende vraag naar vlootmoderniseringen en nieuwe vliegtuigen door commerciële, militaire en algemene luchtvaartsectoren. Het toenemende luchtverkeer voedt de vraag naar efficiëntere veiligheidsmechanismen voor commerciële en andere vliegtuigen en fungeert als een groeimotor voor deze markt. Strenge overheidsvoorschriften voor vliegveiligheid en de groeiende luchtvaartsector in ontwikkelingslanden stimuleren deze markt ook.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1352

De verstoring van de toeleveringsketen van luchtvaartelektronica en de vertraging in de luchtvaartsector door de Covid-19-pandemie hadden een negatieve invloed op de groei van de markt voor synthetische zichtsystemen voor vliegtuigen. De hoge kosten van R&D in de luchtvaartelektronica-industrie zijn een andere groeidemper voor deze markt.

Marktsegmentatie

  Op basis van het displaysysteem is de markt voor synthetische zichtsystemen voor vliegtuigen onderverdeeld in primaire vluchtweergave, navigatiedisplay, heads-up display, op de helm gemonteerd display en andere weergavesystemen.

Op basis van het vliegtuigtype is de markt voor synthetische vision-systemen verdeeld in vliegtuigen met vaste vleugels en vliegtuigen met roterende vleugels.

Op basis van de toepassing is de markt voor synthetische vision-systemen voor vliegtuigen verdeeld in commerciële, militaire en algemene luchtvaart. Het militaire segment zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de prognoseperiode registreren. Toenemende vijandelijkheden tussen verschillende landen leiden tot steeds meer aankopen van geavanceerde defensiematerieel, waaronder moderne militaire vliegtuigen zoals straaljagers. Aangezien moderne militaire vliegtuigen zijn uitgerust met synthetische visiesystemen, creëert de stijgende vraag naar militaire vliegtuigen van de nieuwe generatie meer eisen voor synthetische zichtsystemen voor vliegtuigen.

Regionale segmentatie

Op basis van regio’s is de wereldwijde markt voor synthetische zichtsystemen voor vliegtuigen verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt en zal naar verwachting de markt domineren in de prognoseperiode. De belangrijkste reden is de aanwezigheid van een sterke luchtvaartindustrie in de regio, die de vraag naar moderne vliegtuigen en grootschalige investeringen in luchtvaarttechnologie door wereldwijde reuzen in deze regio aanwakkert. Bovendien versterkt het stijgende luchtverkeer in de regio de vraag naar geavanceerde veiligheidsmechanismen voor de luchtvaart.

Nieuws uit de industrie

  • In september 2020 ontving Embraer goedkeuring voor zijn Synthetic Vision Guidance System geïnstalleerd in Praetor 500 en 600 zakenjets van de Amerikaanse Federal Aviation Administration en een soortgelijke autoriteit van Brazilië.
  • Collins Aerospace lanceerde in juli 2018 zijn Combined Vision System voor Bombardier Global 5500 en 6500 zakenjets.

 

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-synthetic-vision-system-market-1352

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aircraft Synthetic Vision System Market,Aircraft Synthetic Vision System Market Size,Aircraft Synthetic Vision System Market Share,Aircraft Synthetic Vision System Market Growth,Aircraft Synthetic Vision System Market Trend,Aircraft Synthetic Vision System Market Analysis,Aircraft Synthetic Vision System Market Insights,Aircraft Synthetic Vision System Market Outlook,Aircraft Synthetic Vision System Industry