header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cubesat Market 2030 Laatste bedrijfsnieuws, Industrieanalyse, Top Key Vendors, Technologische innovatie

Jan 23, 2023 7:00 PM ET

CubeSat Markt Grootte gewaardeerd op USD 500,51 miljoen, markt groeien met een CAGR van 16% tegen 2020 -2030

CubeSat is een compacte kubusvormige satelliet die 10x10x10 cm3 meet (ongeveer even groot als de beroemde Rubiks kubus) en ongeveer 1 kg weegt. Een CubeSat kan worden gebruikt als een enkele eenheid (1 U) of als onderdeel van een cluster van eenheden of U’s (onder andere 1U, 6U, 3U, 2U en 12U). CubeSats hebben ruimtelanceringen zelfs meer dan een decennium gemakkelijker gemaakt.

Het zijn kosteneffectieve technologieën die het voor commerciële bedrijven, non-profitgroepen en academische instellingen gemakkelijker hebben gemaakt om missies in een lage baan om de aarde te lanceren. Deze miniatuursatellieten stellen wetenschappers en technologen in staat om een verscheidenheid aan wetenschappelijke studies en technologiedemonstraties in de ruimte op een snelle, kosteneffectieve en zeer eenvoudige manier uit te voeren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7523

Marktsegmentatie

  De sector 3U (4,0 kg tot 6,0 kg) zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de projectieperiode. De markt zal waarschijnlijk worden aangedreven door een hoge acceptatiegraad van dergelijke systemen in verschillende toepassingen zoals meteorologie, teledetectie, rampenbeheer en militaire intelligentie.

Op basis van het subsysteem wordt verwacht dat de sectie payloads zal leiden en uitbreiden met de hoogste CAGR gedurende de geprojecteerde periode. Payloads bieden orbitale bewegingscapaciteit, waardoor wetenschappers de ruimte beter kunnen bekijken. De categorie aardobservatie en verkeerssurveillance zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR tijdens de prognoseperiode. Door de toenemende behoefte aan beeldvorming van de aarde plus real-time data, groeit de markt.

Op basis van de eindgebruiker wordt verwacht dat het commerciële segment gedurende de geprojecteerde periode met de snelste CAGR zal toenemen. CubeSats worden steeds vaker gebruikt voor commerciële toepassingen zoals landbouwmonitoring, wagenparkbeheer en logistieke tracking, waardoor de markt vooruit wordt geholpen.

Tijdens de beoordelingsperiode wordt geschat dat Noord-Amerika het grootste aandeel zal zien. Bekende bedrijven zoals Lockheed Martin Corporation en Sierra Nevada Corporation zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren. Bovendien profiteert het bedrijf in de regio van strikte overheidsbeperkingen voor de productie en lancering van CubeSat.

Regionale classificatie

Cubesat Market is regionaal ingedeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld. In termen van inkomen is Noord-Amerika de leidende regio voor CubeSats, goed voor ongeveer 78,5 procent van de markt in 2018. De belangrijke positie van Noord-Amerika kan verband houden met grote bedrijven die deze diensten in het gebied aanbieden. Harris Corporation, Interorbital Space Organization (ISO) en anderen zijn bekende spelers.

Nieuws uit de branche

  Het toenemende gebruik van CubeSats heeft de basis gelegd voor een grotere implementatie van het Internet of Things (IoT) op wereldwijde schaal, waardoor delen van de aarde zonder grondcontact kunnen worden verbonden via op de ruimte gebaseerde systemen. Sensorgestuurde gadgets komen wereldwijd steeds vaker voor, waardoor wereldwijde communicatie en koppelingen nodig zijn.

In regio’s zonder landbedekking kan het detecteren en monitoren van middelen zoals vliegtuigen, schepen en auto’s, naast vele andere, moeilijk zijn. CubeSat-sterrenbeelden, die in de ruimte worden geplaatst en toegang bieden tot foto’s over de hele wereld, kunnen realtime gegevens leveren over verschillende activa van overal ter wereld. CubeSats kan de huidige netwerktechnologie helpen door complexe logistieke managementoplossingen te bieden.

 Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cubesat-market-7523

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cubesat Market,Cubesat Market Size,Cubesat Market Share,Cubesat Market Growth,Cubesat Market Trend,Cubesat Market Analysis,Cubesat Market Outlook,Cubesat Market Insiaghts,Cubesat Industry,Cubesat Market Technology