header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gezondheidszorg in Metaverse-markt bereikt USD 5.373 miljoen, met een CAGR van 48,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 23, 2023 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Healthcare in Metaverse-markt naar verwachting een CAGR van 48,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,37 miljard in 2030.

Het metaversum, zoals telegeneeskunde en integratie van mobiele apparaten ervoor, heeft het potentieel om een game-changer te zijn in de gezondheidszorgtechnologie. Het metaversum heeft een enorme belofte omdat het virtual reality (VR) en augmented reality (AR) -technologie combineert om in virtuele ruimtes te werken: alle gegevens wezen op het metaversum als een disruptieve verschuiving in de gezondheidszorg, met voordelen zoals verbeterde chirurgische precisie, therapeutisch gebruik, social-distancing-accommodaties en meer. Enkele van de oorzaken die de interesse in de gezondheidszorg in de metaverse-industrie stimuleren, zijn het toenemende gebruik van digitale tweelingen in de gezondheidszorg, het gebruik van AR / VR / AI voor het uitvoeren van minder invasieve behandelingen en de stijgende populariteit van telegeneeskunde. Het vermogen om geestelijke gezondheid binnen de metaverse te ondersteunen, medisch onderwijs en training te veranderen met meeslepende 3D-toepassingen en de opkomst van de metaverse in de chirurgische sectoren benadrukken allemaal de groeiende voordelen van gezondheidszorg in de metaverse-markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10900

Healthcare in Metaverse Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 5,37 miljard
Groei: CAGR van 48,3% van 2024 tot 2030
Prognoseperiode: 2024 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De metaverse-industrie zal naar verwachting het meest profiteren van Noord-Amerika. De VS, Canada en Mexico vormen deze regio. De belangrijkste factoren die de marktontwikkeling voeden, zijn het groeiende belang van het samenvoegen van de online en offline wereld, evenals de groeiende acceptatie van mixed reality (MR). Om hun bedrijfsvoering te verbeteren, maken verschillende bedrijven in Noord-Amerika veel gebruik van geavanceerde virtual reality-, 3D-simulatie- en augmented reality-technologieën.

Vanwege het toenemende gebruik van internet en andere technologieën om de digitale en fysieke wereld samen te voegen, wordt verwacht dat de metaversemarkt in Azië en de Stille Oceaan zich in het snelste tempo zal uitbreiden. Mixed reality neemt toe in populariteit en snelheid als een middel om de toepassing van vaardigheden in een verscheidenheid aan opkomende trends te verbeteren.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-in-metaverse-market-10900

Marktsegmentatie

De Global Healthcare in Metaverse-markt is gesegmenteerd in Component, Technologie, Applicatie en Eindgebruiker.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in software, hardware [VR-headsets], AR-apparaten en andere.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in Telemedicine, Augmented Reality / Virtual Reality / Mixed Reality, Artificial Intelligence, Digital Twins en Blockchain.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Patiëntbetrokkenheid, Pre-Operation &Post-Operation Planning, Immersive 3D Training, 3D Lectures, VR Therapy en Remote Monitoring.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen, farmaceutische producten en verzekeringsmaatschappijen.

Controleer korting: 
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10900

Lijst van belangrijke spelers die worden behandeld in het Healthcare in Metaverse Market Report:

Enkele van de belangrijkste spelers in de metaverse-industrie zijn 8chili Inc, Brainlab AG, Novarad Corporation, GE Healthcare, Siemens Healthineers, Meta Platforms Inc, Nvidia Corporation, Microsoft Corporation, RobloxCorporation, Medtronic PLC en Zimmer Biomet.

Top Trending Rapporten:

Online sportweddenschappen markt

5G-technologiemarkt

Markt voor inbreuk- en aanvalssimulatie

Online reismarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Healthcare in Metaverse Market,Healthcare in Metaverse Market Size,Healthcare in Metaverse,Healthcare in Metaverse Market Share,Healthcare in Metaverse Market Analysis,Healthcare in Metaverse Market Outlook