header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Indiase rijst maalmarkt groeidynamiek 2023, grootte, aandeel, belangrijkste bedrijven, huidige trends, toekomstige verbeteringen en industrievooruitzichten 2030

Jan 23, 2023 3:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de Indiase rijstmolenmarkt naar verwachting in 2022 een marktomvang van USD 392,6 miljoen bereiken. Het zal naar verwachting groeien met 3,51% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030

India Rice Milling Marktonderzoek Insights

Rijst malen is het proces van het verwijderen van de buitenste lagen van rijstkorrels (schillen of schillen) om witte rijst te produceren, wat de primaire vorm van rijst is die over de hele wereld wordt geconsumeerd. Rijst malen kan handmatig of mechanisch worden gedaan en het omvat verschillende stappen, waaronder schoonmaken, ontdooien, bleken en polijsten. De vraag naar rijst is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat het voor veel mensen over de hele wereld een basisvoedsel is.

De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de productie en distributie van rijst. In sommige gevallen heeft de pandemie ook een impact gehad op de manier waarop rijst wordt gemalen en verwerkt. Sommige rijstfabrieken hebben bijvoorbeeld aanvullende veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, zoals het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’ s) en sociale afstand, om het risico op overdracht van het virus te verminderen.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Veranderende consumentenvoorkeuren
  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers
  • Verhoogde investeringen in technologische opwaardering en modernisering van rijstmolens in India
  • Overheidsondersteunend beleid en regelingen

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3566

India Rice Milling Market Regionale Analyse

De vraag naar Indiase basmatirijst is sterk in de Europese Unie en de Verenigde Staten. De stijging van de rijstconsumptie in opkomende en ontwikkelingslanden zal naar verwachting de rijstproductie stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de vraag naar verpakte rijst zal stijgen vanwege voedselveiligheids- en voedingsproblemen. Losse rijst heeft een hogere kans op besmetting door fysische, chemische en biologische reacties in het milieu.

India Rice Milling Marktsegmentatie

De Indiase rijstmolenmarkt is gesegmenteerd in apparatuur en capaciteit.

Op basis van de apparatuur is de markt gesegmenteerd in Rice Whitening Machinery, Pre-Cleaner Machinery, Paddy Separator Machinery, Length Grader Machinery en anderen.

Op basis van de capaciteit is de markt gesegmenteerd in 1 tot 10 ton, 10 tot 20 ton en meer dan 20 ton.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Buhler Groep
  • G. Dandekar Machine Works Ltd
  • Satake Corporation
  • Savco Verkoop Pvt Ltd
  • S Internationaal
  • Fowler Westrup
  • Molen Master Machinery Pvt Ltd
  • Perfecte uitrusting
  • Patker Engineers en anderen.

Verzoek om aanpassing @: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3566

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Rice Milling Market Areas,India Rice Milling Market Growth Analysis,India Rice Milling Market Companies,India Rice Milling Market Future