header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvracht software markttechnologie innovatie, laatste trend, zakelijk nieuws, groeianalyse, top belangrijke spelers

Jan 23, 2023 7:00 PM ET

Luchtvrachtsoftware Marktoverzicht

De marktomvang van luchtvrachtsoftware zal naar verwachting een CAGR van 8,2% registreren van 2020-2027

De vooruitgang in technologie versnelt met de verbeterde en innovatieve oplossingen. De markt voor luchtvrachtsoftware was de verbeterde softwareontwikkeling die hun voordelen in de luchtvaartsector laat zien. Voor verzenddoeleinden besteden de functionarissen van het luchtvaartveld aandacht aan luchtvrachtsoftwaretechnologie. De luchtvrachtsoftwareoplossing werd gebruikt voor de real-time acceptatie van de vracht.

De snelheid en prestaties van vrachtbeheeroplossingen werden gestimuleerd door de verbeterde functie van geavanceerde luchtvrachtsoftwareoplossingen. De luchtvrachtsoftwaremarkt biedt de kosteneffectieve verzending en helpt bij het automatisch boeken van de vrachtzending met prijsanalyses. De groei van de markt voor luchtvrachtsoftware ging wereldwijd vooruit vanwege de geavanceerde toepassing. De marktwaarde van luchtvrachtsoftware werd ook gestimuleerd door het inkomstenbeheer en andere operationele activiteiten.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8601

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde luchtvrachtsoftwaremarkt zijn : Freight data 2000 (VK), Freightos (Hong Kong), FreightPOP (VS), Freightview (VS), Hard Core Technology Corp. (VS), Infor (India), Magaya (VS), Riege Software International GmbH (Duitsland), Sprocket (India) en The Descartes Systems Group Inc. (VS).

Het onderhoudt ook de boekingsgegevens van de vracht die in het dashboard worden verstrekt om de zending op de vlucht te volgen en maakt ook de uitwisseling van gegevenspapier minder mogelijk, wat effectiever en sneller was. Het beheert ook de verzending van luchtexport van de eerste offertes tot de uiteindelijke boeking. De diensten van de luchtvaartsector werden voortgestuwd door de steun van de overheid met de toegenomen investeringen voor effectieve diensten. De wereldwijde markt voor luchtvrachtsoftware bereikte tijdens de prognoseperiode de CAGR van 8,2%.

Er was een negatieve impact op de luchtvaartsector en luchtvaartgerelateerde markt in de covid 19-pandemie. Als gevolg van lockdownbeperkingen was er een enorme daling in het reizen en transport die het marktaandeel van luchtvrachtsoftware beïnvloedde. Door het stopzetten van de verzending van goederen en diensten werd het leveringsproces vertraagd door de klanten. De wereldwijde markt voor luchtvrachtsoftware werd vergroot met de toename van de behoefte aan import en export.

De belangrijkste uitdagende factor voor de markt voor luchtvrachtsoftware was de operationele evolutie voor kleine spelers en de kostengevoeligheid. Het cloudsegment biedt enorme kansen voor de markt voor luchtvrachtsoftware. Het on-premise segment is geïnstalleerd om de server van het bedrijf uit te voeren en cloudgebaseerde segmenten worden gehost voor de server van de leverancier die toegankelijk zijn via de browser. Het brokersegment was het op één na grootste segment met de hoge CAGR-waarde.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8601

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor luchtvrachtsoftware werd gesegmenteerd op basis van type en eindgebruiker.

Op basis van type werd de wereldwijde luchtvrachtsoftwaremarkt verdeeld op basis van on premise en cloud based.

Op basis van eindgebruiker werd de wereldwijde luchtvrachtsoftwaremarkt verdeeld op basis van third-party logistics, expediteurs, brokers en shippers.

Regionale classificatie

De wereldwijde markt voor luchtvrachtsoftware was verspreid over de volgende regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-freight-software-market-8601

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Air Freight Software Market,Air Freight Software Market Size,Air Freight Software Market Share,Air Freight Software Market Trend,Air Freight Software Market Analysis,Air Freight Software Market Growth,Air Freight Software Market Insights,Air Freight Software Market Outlook,Air Freight Software Industry