header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur Belangrijkste groeivooruitzichten voor fabrikanten 2023, wereldwijde omvang, segmentanalyse, technologie en prognose 2030

Jan 23, 2023 3:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur naar verwachting groeien van USD 70,41 miljoen in 2022 tot USD 104,97 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,87% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

Global Water and Wastewater Treatment Equipment Marktonderzoek Insights

Water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur is een type apparatuur dat wordt gebruikt om water en afvalwater te zuiveren en te behandelen. Deze apparatuur wordt gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder gemeentelijke water- en afvalwaterbehandeling, industriële waterzuivering en landbouwirrigatie. Water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur omvat een breed scala aan technologieën, zoals filters, membranen, chemische behandelingssystemen en biologische behandelingssystemen. De COVID-19-pandemie heeft enige impact gehad op de productie en verkoop van water- en afvalwaterzuiveringsapparatuur. De vraag naar deze producten is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat ze worden gebruikt in verschillende toepassingen waar de behandeling van water en afvalwater van cruciaal belang is.

De groeiende vraag naar apparatuur voor waterbehandelingstechnologie onder gezondheidsbewuste consumenten, het stijgende besteedbare geld, het toenemende gezondheidsbewustzijn van de consument en een beter begrip van door water overgedragen aandoeningen zijn allemaal aangewakkerd door de groeiende stedelijke bevolking.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3960

Regionale analyse van de markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur

De regio Azië-Pacific is marktleider op het gebied van water- en afvalwaterzuiveringsapparatuur. De sterke consumentenbasis in de regio heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de vraag naar dit soort apparatuur. Bovendien wordt verwacht dat de verbeterende economische omstandigheden, een stijgende bevolking en de aanwezigheid van een van ‘s werelds grootste productiesectoren de regionale groei positief zullen beïnvloeden.

Azië-Pacific domineerde met een marktaandeel van water- en afvalwaterzuiveringsapparatuur van 32,44% in 2021. Tijdens de prognoseperiode zal de regio naar verwachting toenemen met een CAGR van 5,5%. De factor die verantwoordelijk zal zijn voor de marktgroei is de snel stijgende productiesector, gecombineerd met verhoogde investeringen in de afvalwaterbeheeractiviteiten. Bovendien wordt de toename van producttoepassing in gemeentelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties verwacht door de groeiende residentiële sector in de regio.

Marktsegmentatie van water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur

De wereldwijde markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur is gesegmenteerd in behandelingstype en toepassing.

Op basis van het behandelingstype is de markt gesegmenteerd in membraanscheiding, desinfectie, slibbehandeling en andere.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Gemeentelijk en Industrieel.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • E. Water &Process Technologies (VS)
  • Aquatech International Corporation (VS)
  • Veolia Water Technologies (Frankrijk)
  • WPL Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • Fluence Corporation Limited (VS)
  • Napier Reid Ltd (Canada)
  • Calgon Carbon Corporation (VS)
  • Xylem Inc. (VS)
  • Kemira Oyj (Finland) en Corix Water System (Canada), enz.

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3960

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 15

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 15

2.3 Aannames 15

2.4 Marktstructuur 16

2.5 Belangrijkste afhaalmaaltijden 16

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 17

3.2 Primair onderzoek 17

3.3 Secundair onderzoek 18

3.4 Schatting van de marktomvang 18

3.5 Prognosemodel 20

4 Marktdynamiek

4.1 Stuurprogramma’s 22

4.1.1 Groeiende vraag naar schoon water 22

4.1.2 Strenge emissievoorschriften van de overheid 22

4.1.3 Toenemende verstedelijking 23

4.2 Beperkingen 23

4.2.1 Hoge operationele initiële kosten 23

4.3 Kansen 24

4.3.1 Uitbreiding van de mogelijkheden voor exploitatie en onderhoud 24

4.3.2 Groei in opkomende economieën 24

5 Marktfactoranalyse

5.1 Porter’s Vijf Krachten Analyse 25

5.1.1 Bedreiging van nieuwkomers 25

5.1.2 Onderhandelingsmacht van leveranciers26

5.1.3 Onderhandelingsmacht van kopers 26

5.1.4 Dreiging van substituut 26

5.1.5 Rivaliteit 26

…Voortgezet.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water and Wastewater Treatment Equipment Market Outlook,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Companies,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Technology,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Future