header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mixed Reality-markt kan een nieuw groeiverhaal opzetten om bloeiende kansen te genereren in de industrie | Accenture PLC, HTC Corporation, Microsoft Corporation

Jan 23, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Mixed Reality-markt naar verwachting een CAGR van 43,28% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 9,21 miljard in 2030.

Mixed reality (MR) is een soort technologie die echte en virtuele elementen combineert op een manier die gebruikers in staat stelt om op een naadloze en meeslepende manier met beide te communiceren. MR-technologieën omvatten augmented reality (AR), die de echte wereld verbetert met digitale informatie, en virtual reality (VR), waarmee gebruikers volledig meeslepende digitale omgevingen kunnen ervaren. De vraag naar MR-technologieën is tijdens de pandemie toegenomen, omdat ze in verschillende toepassingen zijn gebruikt om werken op afstand, onderwijs en entertainment mogelijk te maken. MR-technologieën zijn bijvoorbeeld gebruikt om virtuele vergader- en samenwerkingstools te maken, evenals virtuele evenementen en ervaringen. De pandemie heeft echter ook enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de ontwikkeling en distributie van MR-technologieën. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een vertraging in de ontwikkeling en acceptatie van nieuwe MR-technologieën, omdat veel bedrijven zich hebben gericht op het aanpakken van de onmiddellijke behoeften en uitdagingen veroorzaakt door de pandemie.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1766

Mixed Reality Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 9,21 miljard
Groei: CAGR van 43,28% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De mixed reality-industrie in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De belangrijkste spelers die de groei van de mixed reality-industrie in deze regio stimuleren, zijn China en India, gevolgd door de stijgende financiële groei en de groeiende penetratie van smartphones. Daarnaast zijn de toenemende acceptatie van innovatieve technologieën in verschillende wereldwijde eindgebruiksindustrieën, de grote bevolking en de stijgende populariteit van AR- en VR-enabled gaming enkele andere belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van deze markt in de regio Azië-Pacific.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Mixed Reality-markt is gesegmenteerd in component, product en verticaal.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in Hardware en Software.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in Head-Up Display, Smartphone/Tablet PC.

Op basis van de verticals is de markt gesegmenteerd in Education, Gaming &Entertainment, Medical, Military &Aerospace.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market-1766

Lijst van belangrijke spelers die worden behandeld in het Mixed Reality Market Report:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Facebook Inc
  • HTC Bedrijf
  • Sony Corporation
  • Accenture nv
  • Microsoft Corporation
  • Google LLC
  • Intel Corporation
  • Magic Leap Inc
  • Seiko Epson Corporation
  • Samsung Electronics Co, Ltd

 

Controleer korting: 
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1766

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Adviesdiensten.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Mixed Reality Market,Mixed Reality Market Share,Mixed Reality Market Size,Mixed Reality Market Growth,Mixed Reality Market Demand,Mixed Reality Market Trend,Mixed Reality Market Analysis,APAC Mixed Reality Market,USA Mixed Reality Market,Europe Mixed Reality Market,Mixed Reality Technology