header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Organische vanillemarktscenario 2023, producten, technologie, topfabrikanten, vraagstatus, grootte, groeifactoren, verkoop en vooruitzichten 2030

Jan 23, 2023 11:00 AM ET

Organic Vanilla Marktonderzoek toekomstige inzichten:

Tegen het jaar 2030 wordt verwacht dat de markt voor biologische vanille op wereldwijde schaal een CAGR van 12,34% zou hebben gehad. Gedurende de periode tussen 2022 en 2030 die in de prognose is opgenomen, wordt verwacht dat de markt zal groeien tot een totale waarde van 980 miljoen USD. Vanille is een grondstof die absoluut noodzakelijk is voor de voedingsindustrie. De teelt van biologische vanille omvat niet het gebruik van meststoffen of pesticiden. Het bezit een sterke essentie die, wanneer toegevoegd aan een verscheidenheid aan culinaire producten, zowel de algehele smaak als de geur verbetert.

Vanwege het feit dat het is afgeleid van de peulen van de vanille-orchidee, wordt het ook beschouwd als een van de duurdere culinaire items. Bourbon vanille is een van de bekende variëteiten van vanille, en het wordt gebruikt in een verscheidenheid van contexten over de hele wereld. Afgezien daarvan bezit vanille ook anti-aging kenmerken, die essentieel zijn als het gaat om het voorkomen van de tekenen van veroudering.

De groeiende interesse van de consument in volledig natuurlijke goederen is een van de belangrijkste factoren die de groei in de biologische vanillemarkt stimuleren. Het gebruik van biologische vanille als smaakstof in een breed scala aan goederen is vrij gebruikelijk. Naast de vele toepassingen is de veelzijdigheid van biologische vanille een andere factor die de marktgroei stimuleert. Biologische vanille wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de productie van ijs, gebak, gebak, farmaceutische producten en schoonmaakproducten, naast andere toepassingen. Naast de voordelen voor de geestelijke gezondheid, is deze stof onmisbaar voor het behoud van een jeugdig uitziende huid. Als gevolg van deze redenen wordt verwacht dat de markt voor biologische vanille gedurende de periode waarop de projectie betrekking heeft, een snelle expansie zal doormaken.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4428

Analyses van de regio:

Op basis van geografie kan de markt voor biologische vanille worden onderverdeeld in de volgende regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

De meest recente gegevens van de biologische vanille-industrie geven aan dat gedurende de periode waarop de prognose betrekking heeft, het Europese gebied naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben. Vanwege de enorme wens die klanten hebben voor natuurlijke producten, wordt verwacht dat het het bedrijf zal gaan domineren. De uitbreiding van de biologische vanille-industrie wordt aanzienlijk gevoed door de bijdragen van een aantal geïndustrialiseerde landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Volgens sommige schattingen heeft het Noord-Amerikaanse gebied momenteel het op een na grootste deel van de markt voor biologische vanille. Een van de belangrijkste oorzaken voor ontwikkeling is het toenemende gebruik van natuurlijke ingrediënten, met name in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie.

Organic Vanilla Market

Aan de andere kant is het een van de markten in de regio Azië-Pacific met een van de hoogste groeipercentages voor de biologische vanillemarkt. De reden hiervoor is dat mensen zich meer bewust worden van en zich zorgen maken over de risico’s van synthetische verbindingen. Boeren wenden zich steeds meer tot biologische landbouwmethoden, wat een andere factor is die de markt gunstig beïnvloedt. Daarnaast wordt de industrie gedreven door het toenemende gebruik van vanille en de goederen die vanille bevatten.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-vanilla-market-4428

Marktsegmentatie:

De markt voor biologische vanille kan worden onderverdeeld in twee verschillende submarkten: de toepassingsmarkt en de vormmarkt.

De markt is verder gesegmenteerd in geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en voedsel- en drankcategorieën op basis van de toepassing die het dient. De divisie eten en drinken is verder onderverdeeld in diepvries- en zuivelproducten, zoetwaren en bakkerijproducten, dranken en diverse andere categorieën.

De markt voor biologische vanille is verder gesegmenteerd in pasta, poeder, vloeistof en bonen op basis van de vele vormen waarin het kan komen.

Belangrijkste spelers:

Nielsen-Massey Vanillas Inc. uit de Verenigde Staten, Super Africa Productsuit Madagaskar, Ever Organic uit de Verenigde Staten, Lafaza Foods uit de Verenigde Staten, Synthite Industries Ltd. uit India, Frontier Co-op uit de Verenigde Staten, Givaudan uit Zwitserland, Tharakan and Company uit India en Symrise AG uit Duitsland zijn enkele van de bedrijven die vanille-extract produceren (Duitsland)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Vanille markt Grootte, aandeel, industrieonderzoeksrapport: informatie per vorm (vloeistof, poeder en andere), categorie (biologisch en conventioneel), toepassing (voedsel en drank, persoonlijke verzorging en andere) & regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – Wereldwijde industrieprognose tot 2030

Gearomatiseerde siropen markt Onderzoeksrapport: Informatie per smaaktype (fruit, koffie, chocolade, vanille, munt, noten, karamel en mengsels), categorie (conventioneel en biologisch), distributiekanaal (foodservice en voedselretail) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Organic Vanilla Market,Organic Vanilla Market Insights,Organic Vanilla Market Outlook,Organic Vanilla Market Players,Organic Vanilla Market Share,Organic Vanilla Market Trends,Organic Vanilla Market Data,Organic Vanilla Market Size,Organic Vanilla Market Overview,Organic Vanilla Market Growth,Organic Vanilla Market Forecast,Organic Vanilla Market Statistics