header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quantum Computing-markt bereikt USD 4,85 miljard, met een CAGR van 31,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 23, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Quantum Computing-markt naar verwachting een CAGR van 31,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4.851,8 miljoen in 2030.

Quantum computing is een vorm van computing die is gebaseerd op de principes van de kwantummechanica, een fundamentele theorie in de natuurkunde die het gedrag van materie en energie op atomair en subatomair niveau beschrijft. Kwantumcomputers gebruiken quantumbits, of qubits, om informatie op te slaan en te verwerken. Kwantumcomputers kunnen bepaalde soorten berekeningen veel sneller uitvoeren dan klassieke computers, die gebaseerd zijn op traditionele binaire logica. De vraag naar quantum computing is relatief stabiel gebleven tijdens de pandemie, omdat het wordt gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen waar high-performance computing van cruciaal belang is. De pandemie heeft echter enkele toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden bij de ontwikkeling en implementatie van kwantumcomputersystemen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2583

Quantum Computing Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 4.851,8 miljard
Groei: CAGR van 31,3% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de leidende regio in de wereldwijde quantum computing-markt en zal naar verwachting zijn positie gedurende de prognoseperiode behouden. Dit is voornamelijk te wijten aan de aanwezigheid van belangrijke technologieleveranciers zoals IBM Corporation, Intel, Google en verschillende anderen, evenals gevestigde technologieontwikkelingscentra in de regio.

Andere belangrijke factoren die de marktgroei stimuleren, zijn toenemende R &D-investeringen in de ontwikkeling van kwantumcomputers, kwantumcomputertoepassingen en wiskunde.

Marktsegmentatie

De Global Quantum Computing-markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Hardware, Software en Services.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Optimalisatie, Machine Learning, Simulatie en Anderen.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-computing-market-2583

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Intel Corporation
  • Atos SE
  • Cambridge Quantum Computing Ltd
  • IBM Corporation
  • Rigetti &Co, Inc
  • D-Wave Systems Inc
  • QRA Corp
  • Googlen
  • QxBranch Inc
  • QC Ware Corp

 

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2583

Top Trending Rapporten:

Bouwsoftware markt

Video Streaming Markt

Digital Twin Markt

IoT in warehouse markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om decomplexiteit van verschillende industrieën via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Quantum Computing Market,Quantum Computing Market Share,Quantum Computing Market Size,Quantum Computing Market Growth,Quantum Computing Market Value,Quantum Computing Technology,Quantum Computing Market Analysis,USA Quantum Computing,Europe Quantum Computing,APAC Quantum Computing Market