header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Remote Weapon Stations Markttechnologie Innovatie, Laatste Zakelijke Nieuws, Industrie Vraag, Top Key Vendors -2030

Jan 23, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht

Remote Weapon Stations Market zal naar verwachting USD 19.680 miljoen bereiken in 2030 en een CAGR van 10,93% registreren

Remote wapenstations worden ook wel remote wapensystemen genoemd. Dit zijn zeer gespecialiseerde bewapende systemen die op afstand kunnen worden bediend. Deze systemen omvatten vuurbeheersingssystemen die nodig zijn voor lichte en middelgrote wapens. Normaal gesproken bestaan wapensystemen op afstand uit afstandsbedieningen, sensoren en andere dergelijke wapens. Tijdens de oorlog worden de afgelegen wapenstations achteraf op de functionerende voertuigen gemonteerd en gebruikt. De systemen zijn zo efficiënt dat ze zelfs functioneren wanneer ze op helikopters, marineschepen, straaljagers en tanks worden geplaatst. De toename van het aantal incidenten dat de oorlogsomgeving forceert, heeft de markt voor afgelegen wapenstations vergroot.

 Competitief landschap: Kongsberg Gruppen (Noorwegen), Raytheon Company (VS), Elbit Systems (Israël), Saab AB (Zweden), Leonardo S.p.A. (Italië), BAE Systems (VK), Rheinmetall AG (Duitsland), ASELSAN A.S (Turkije), FN Herstal (België).

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10153

Marktsegmentatie

  De markt voor externe wapenstations kan worden gesegmenteerd op het platform, component, technologie, wapentype, mobiliteit en regio. Volgens de platformcategorie is de markt verder verdeeld op basis van land, marine en luchtlanding. Wanneer de markt is verdeeld op basis van componenten, kan deze worden onderverdeeld in sensoren, bewapening, mens-machine-interface en andere wapens. De segmenten zoals op afstand bestuurbare geweersystemen en close-in wapensystemen vallen onder de categorie technologie.

Volgens de toepassingscategorie is de markt verdeeld op basis van de veiligheid voor het leger en de veiligheid voor het thuisland. Volgens de wapentypeclassificatie is de markt verdeeld in dodelijke en niet-dodelijke wapens. Volgens de mobiliteitscategorie is de markt onderverdeeld in stationair en bewegend. Volgens de regioclassificatie is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Regionale classificatie

  Wanneer alle categorieën afzonderlijk worden geanalyseerd, blijkt dat de wapens die zijn ontworpen voor landen in de categorie platforms de markt domineren. Volgens de componentencategorie domineert het sensorensegment en draagt het maximaal bij aan de marktgroei. De sensoren worden voornamelijk gebruikt in warmtebeeldcamera’s, laserzoekers en dagbeeldvormingssystemen. Deze sensoren zijn nodig om de militaire capaciteiten te verbeteren en een zeer capabel en uitgerust team wint de race. De verwachting is echter dat de toename van het gebruik van wapens of geweersystemen in de toekomst zal toenemen.

Het militaire beveiligingssegment in de toepassingscategorie draagt maximaal bij aan de marktgroei. Wanneer de wapentypecategorie wordt beschouwd, dragen de dodelijke wapens maximaal bij aan de marktgroei. Het stationaire segment in de categorie mobiliteit domineert de markt. Volgens de regiocategorie domineert de Noord-Amerikaanse markt de markt.

 Nieuws uit de industrie

De wereldwijde analyse van de markt voor afgelegen wapenstations stelt dat de markt naar verwachting tegen het einde van 2026 19680 miljoen US dollar zal bereiken bij een CAGR van 10,93%. Omdat de Noord-Amerikaanse regio bestaat uit bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van wapens, draagt de regio maximaal bij aan de marktgroei.

Ook de gedachte aan het improviseren van de wapenmacht door militaire organisaties draagt bij aan de toename van de markt. De verbetering van de technologie in de productie van wapens heeft geresulteerd in innovaties, waardoor nieuwe wapens efficiënter werken. De ontwikkeling van dergelijke goed uitgeruste wapens is echter hoog, wat de marktgroei kan belemmeren.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-weapon-stations-market-10153

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Remote Weapon Stations Market,Remote Weapon Stations Market Size,Remote Weapon Stations Market Share,Remote Weapon Stations Market Growth,Remote Weapon Stations Market Trend,Remote Weapon Stations Market Analysis,Remote Weapon Stations Industry,Remote Weapon Stations Market Inights,Remote Weapon Stations Market Outlook,Remote Weapon Stations Market 2030