header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sonar System Market 2030 Technologische innovatie, Bedrijfsnieuws, Top Key Vendors, Industrie Analyse, Laatste Nieuws

Jan 23, 2023 7:00 PM ET

Sonarsystemen Marktomvang gewaardeerd op USD 7,1 miljard, markt groeien met een CAGR van 2% tegen 2020 -2030

  Het Sonar-systeem staat synoniem voor navigatie, tactische verdediging en oorlogsvoering. Maar in moderne termen is het verbeterd om de aquacultuur- en commerciële scheepvaartbedrijven te voeden. Geluidsnavigatie en bereik verwijzen naar het detecteren van verloren voorwerpen en materialen door middel van geluidsgolven. De sonarmarkt moet aan het begin van de pandemie een daling hebben doorgemaakt. Hoewel het opmerkelijk is dat 3D-printtechnologie voor het ontwikkelen van geavanceerde sonarapparatuur in opkomst is.

Deze high-resolution, wide-range en 3D multi-beam sonars maken het mogelijk om meerdere high-definition foto’s van de zeebodem te maken. Ze zijn lichtgewicht en kosteneffectief; vandaar dat de markt voor sonarsystemen een stijging van de productiewaarde doormaakt.

Sonar systeem marktomvang

  De markt voor sonarsystemen wordt geschat op een piek van $ 6,5 miljard in het jaar 2026. Dit verbazingwekkende cijfer werd geprojecteerd op basis van het groeipercentage van $ 5,9 miljard in 2021. De CAGR zal naar verwachting in deze periode 1,8% bereiken. De andere factoren die de marktomvang bepalen, zijn het gebruik van de commerciële scheepvaart dat naar verwachting zal stijgen van $ 2686,5 miljoen in 2021 tot $ 2939,0 miljoen in 2026 met een gemiddeld CAGR-tarief van 1,8%. Het tactische defensiegebruik van het sonarsysteem is geschat van $ 1495,2 miljoen van 2021 tot $ 1650,2 miljoen in 2026 met de groei van CAGR naar 2%.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6885

 Sonar System Marktaandeel

  Rekening houdend met de geopolitiek van oorlog, heeft de markt voor sonarsystemen een exponentiële groei doorgemaakt in de regio Azië-Pacific. De landen rond de Zuid-Chinese Zee zijn altijd met elkaar in conflict geweest. Veel van deze ontwikkelingslanden investeren in maritieme middelen om hun maritieme grenzen te verdedigen. China was zo’n concurrent van Rusland; het was de aankoop van ASW (anti onderwater oorlogsschepen). Aan de andere kant heeft een land als India zijn marineverdedigingsbudget verhoogd om nieuwe oorlogsschepen aan te schaffen die zijn uitgerust met een modern sonarsysteem.

De markt kent verschillende gesegmenteerde groepen op het gebied van sonarapparatuur; single beam en multi-beam sonarsystemen en full-circle scansystemen. Vanuit tactisch perspectief, onderzeeër vijandelijke detectie, torpedo en raket tracking / detectie. Je hebt ondiepwaterdetectie en offshore exploratie vanaf een commercieel vispunt. Belangrijke marktspelers zijn General Dynamics Corporation, Aselsan AS, Thales Group en Thyssenkrupp AG.

Groei van de markt voor sonarsystemen

  Defensieoperaties hebben aan belang gewonnen met marinevloten die sonobuoys inzetten om de golfhoogte, watertemperatuur en onderwateractiviteit los te maken via een radiozender. Sonarsysteem wordt ook gebruikt voor vismonitoring door aquacultuurbedrijven. Deze sonartransmitters registreren de groeiactiviteit van vissen in het water, leggen beelden met hoge resolutie van de zee vast en maken nachtelijke monitoring mogelijk.

Marktwaarde van het sonarsysteem

  Kijkend naar de marktwaarde, is het sonarsysteem gesegmenteerd in producttypen, wat achtersteven gemonteerde, romp gemonteerde, DDS en sonobuoys betekent. Sonobuoys zijn efficiënt bij onderzeebootaanvallen, de op de romp gemonteerde sonars worden gebruikt voor vooruitkijkende echoloodsen en de op de achtersteven gemonteerde sonars worden gebruikt voor bewakingsmissies. Een sonarsysteem in de lucht detecteert vijandelijke onderzeeërs en voorkomt aanvallen via sonobuoys.

De sonartechnologie wordt commercieel gebruikt voor de visserij en navigatie van passagiersschepen in termen van toepassing. Terwijl het voor defensiedoeleinden tactisch wordt gebruikt. Terwijl in termen van platformgebruik, dit systeem wordt gebruikt schip type en in de lucht. Het is noodzakelijk geworden voor scheepstypen met passagierscruise, onderzoeksschepen, gastankers, droge lading en vliegdekschepen.

Nieuws uit de industrie

  Er is een gestage toename van de vraag naar aardolie-exploratie, hydrografie, nautische kartering en mariene activiteiten door wetenschappers en overheidsinstanties. Sonarsystemen zullen een opwaartse trend zien naarmate overheden geavanceerde systemen inzetten voor maritieme verdediging en industriële exploratie van olie en gas in de wateren.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sonar-systems-market-6885

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sonar System Market,Sonar System Market Size,Sonar System Market Share,Sonar System Market Trend,Sonar System Market Analysis,Sonar System Market Growth,Sonar System Market Insights,Sonar System Market Outlook,Sonar System Market 2030,Sonar System Market News,Sonar System Industry,Sonar System Market Technology