header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Aquaponics-markt: De toenemende vraag naar biologisch voedsel en het lage waterverbruik zullen naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van ~ 14,1% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jan 23, 2023 12:00 PM ET

Aquaponics Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Aquaponics-markt naar verwachting een CAGR van ~ 14,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 2.464,29 miljoen hebben in 2030.

Aquaponic is een kleine maar snel groeiende industrie in de regio, met tal van partnerschappen tussen onderwijs- en onderzoeksinstellingen en particuliere bedrijven. Deze factor speelde een essentiële rol bij het vestigen en vergroten van het bewustzijn over aquaponische boerderijen. Massale productie van aquaponische gewassen moet echter nog vorm krijgen in de regio, hoewel boerderijen zoals Superior Fresh en Ouroboros Farms in de voorhoede staan van de commerciële productie van aquaponics.

De COVID-19-pandemie heeft de toeleveringsketen van de aquaponics-markt ernstig belemmerd. Verstoringen in de toeleveringsketen te midden van de pandemie leidden ertoe dat boeren veel levende vissen en andere aquatische soorten kweekten, wat een schadelijke invloed had op de kosten, uitgaven en risico’s van de boeren

Aquaponics Market

Regionale analyse

Het grootste marktaandeel in de aquaponics-markt over de hele wereld is in handen van de Noord-Amerikaanse regio vanwege de groeiende aanpassing van moderne technieken in de landbouw in combinatie met de toenemende vraag naar biologisch voedsel.

Het op een na grootste marktaandeel in de aquaponics-markt is in handen van de regio Azië-Pacific vanwege de constante voortdurende technologische vooruitgang. Bovendien drijft de groeiende vraag naar hogere productiviteit in de landbouw in landen als China en India de markt.

Het op twee na grootste marktaandeel in de aquaponics-markt is in handen van de Europese regio vanwege het bestaan van een gevestigde infrastructuur. Bovendien gaat de acceptatie van eenvoudige technische operaties gepaard met een stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2257

Marktsegmentatie

De wereldwijde Aquaponics-markt is gesegmenteerd in producten, apparatuur, componenten en toepassingen

Op basis van de producten is de global aquaponics-markt gesegmenteerd in groenten en fruit, vis en andere.

Op basis van de apparatuur is de wereldwijde aquaponics-markt gesegmenteerd in beluchtingssystemen, viszuiveringssystemen, waterkwaliteitstests, boilers, groeilampen, pompen en kleppen en andere.

Op basis van de component is de wereldwijde aquaponics-markt gesegmenteerd in cartertanks, biofilters, bezinkbekkens, opfoktanks en andere.

Op basis van de applicatie is de wereldwijde aquaponics-markt gesegmenteerd in toepassingen voor thuisvoedselproducten, commerciële toepassingen en andere.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aquaponics-market-2257

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Japan Aquaponics (Japan), Pentair Aquatic Eco-systems Inc. (VS), NutraPonics Canada Corporation (Canada), Lucky Clays Fresh (VS), Hapa Farms (VS), My Aquaponics (Zuid-Afrika), ECF Farmsystems GmbH (Duitsland), Red Ewald Inc. (VS), Aponic Ltd (VK), Ichthys Aquaponics (Zuid-Afrika), Nelson &Pade Inc. (VS), Urban Farms AG (Zwitserland), Greenlife Aquaponics (VS), en Colorado Aquaponics (VS)

Ontdek meer onderzoek Rapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Drip Irrigatie Markt Onderzoeksrapport: Informatie per emittertype (inline emitters en online emitters), toepassingstechniek (oppervlakte en ondergrond), eindgebruik (veldgewassen, boomgaardgewassen, plantagegewassen, landschap en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Markt voor sprinklerirrigatiesystemen Onderzoeksrapport: Informatie per type (Center Pivot, Lateral Move, Solid Set en anderen), Gewastype (granen, oliehoudende zaden en peulvruchten, groenten en fruit en anderen), Mobiliteit (stationair en sleepbaar) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen wecovid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aquaponics Market Insights,Aquaponics Market Outlook,Aquaponics Market Players,Aquaponics Market Segment,Aquaponics Market Share,Aquaponics Market Trends,Aquaponics Market Industry,Aquaponics Market Data,Aquaponics Market Research,Aquaponics Market Report,Aquaponics Market Size,Aquaponics Market Segmentation,Aquaponics Market Forecast