header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor biostimulanten: De groeiende vraag naar veilige producten en milieuvriendelijk zal naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van ~ 11,41% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jan 23, 2023 1:00 PM ET

Biostimulanten Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor biostimulanten naar verwachting een CAGR van ~ 11,41% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,65 miljard in 2030.

De toenemende behoefte om de gewasopbrengst en -kwaliteit te verhogen, de stijgende vraag naar biologische landbouw en biologisch voedsel, het uitgebreide scala aan voordelen van biostimulanten in de gewasproductie en het toenemende bewustzijn over milieuveiligheid met het gebruik van biostimulanten zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor biostimulanten stimuleren. De COVID-19-epidemie verstoorde de voedings- en drankenindustrie over de hele wereld. COVID-19 resulteerde in arbeidsmobiliteitsgrenzen, de sluiting van productiefaciliteiten en een daling van de vraag naar de producten heeft de marktgroei vertraagd. De sector kampte ook met acute tekorten aan arbeidskrachten als gevolg van terugkerende lockdowns die de productie- en handelsactiviteiten verstoorden. Het omzetdaling in de eerste maanden van 2020, samen met de verminderde vraag vanuit enkele belangrijke sectoren, heeft de winstgevendheid van producenten en leveranciers van biostimulanten onder druk gezet. De vaccinatiedrang en lockdownpraktijken om de verspreiding van het virus wereldwijd te beperken, zullen waarschijnlijk de groei van de biostimulantenmarkt helpen

Biostimulants Market sa

Regionale analyse

Europa domineerde de wereldmarkt en was goed voor het grootste omzetaandeel van meer dan 37,5%. Dit wordt toegeschreven aan de stijgende consumptie van biologisch voedsel en de toenemende voorkeur van fabrikanten voor duurzame en milieuvriendelijke productiealternatieven.

Azië-Pacific was de op een na grootste regionale markt vanwege het bestaan van verschillende productiebedrijven en de snelle groei van op landbouw gebaseerde economieën, zoals India en China. Het toegenomen productgebruik als gevolg van de groeiende bevolking, bodemerosie, toenemend bewustzijn bij boeren, strenge overheidsvoorschriften en aanmoediging voor het gebruik van biostimulanten en de behoefte aan duurzamere oplossingen voor productverbetering zullen de marktgroei financieren.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2770

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor biostimulanten is gesegmenteerd in type gewas, distributiekanaal en eindgebruiker

Op basis van het type gewas is de wereldwijde markt voor biostimulanten gesegmenteerd in groenten en fruit, granen en granen, sierplanten en kruiden, peulvruchten en oliehoudende zaden, naast andere gewassen. Het groente- en fruitsegment domineert de wereldmarkt voor biostimulanten vanwege de hoge productie van groenten en fruit wereldwijd. De grote vraag naar groenten en fruit vereist biostimulanten om aan de stijgende marktvraag te voldoen.

Op basis van het distributiekanaal is the Global Biostimulants Market gesegmenteerd in indirect en direct. Het directe segment domineert de markt omdat de vraag hoog is vanuit gerelateerde industrieën en grootschalige landbouw om wereldwijd een hoge productiviteit te bieden aan consumenten.

Op basis van de eindgebruiker is de wereldwijde markt voor biostimulanten gesegmenteerd in onderzoeksinstituten, boeren en aanverwante industrieën. Het boerensegment domineert de markt omdat biostimulanten de voorkeur hebben van boeren om de gewasgroei en productiviteit te verhogen om aan de vraag van de consument naar biologische producten te voldoen. Deze producten zijn ook de belangrijkste reden om de ondersteunende landbouw in stand te houden, omdat de vraag ernaar groter is in het landbouwgebied.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biostimulants-market-2770

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Koppet B.V. (Nederland), Agriculture Solutions Inc. (Canada), China Daily Co. Ltd. (China), Eastman Chemical Company (VS), BASF SE (Duitsland), Agrinos AS (VS), Arysta Lifescience Corporation (India), Valagro SpA (Italië), Acadian Seaplants Ltd. (India), FMC Corporation (VS), Bayer A G (Duitsland), Koppert Biological Systems (Nederland), Isagro SpA (Italië) en Biolchim SpA (Italië)

Ontdek meer onderzoek Rapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Globaal Automated Feeding Systems Marktonderzoeksrapport: Informatie per vee (herkauwers, varkens, pluimvee en anderen), Type (railgeleide voersystemen, transportbandvoedingssystemen en zelfrijdende voersystemen), Integratie (volledig geïntegreerd en niet-geïntegreerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2027

Drip Irrigatie Markt Onderzoeksrapport: Informatie per emittertype (inline emitters en online emitters), toepassingstechniek (oppervlakte en ondergrond), eindgebruik (veldgewassen, boomgaardgewassen, plantagegewassen, landschap en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:


Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Biostimulants Market Development,Biostimulants Market Insights,Biostimulants Market Outlook,Biostimulants Market Players,Biostimulants Market Segment,Biostimulants Market Share,Biostimulants Market Trends,Biostimulants Market Data,Biostimulants Market Report,Biostimulants Market Size,Biostimulants Market Overview,Biostimulants Market Drivers,Biostimulants Market Growth,Biostimulants Market Forecast,Biostimulants Market Statistics