header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain in de media- en entertainmentmarkt zal naar verwachting usd 11,8 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 30,40% van 2021 tot 2030

Jan 24, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Market Research Future beweert dat het soort, het platform, de organisatiegrootte en het gebruik van blockchain-technologie zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor media en entertainment te segmenteren. De blockchain in de media- en entertainmentmarkt wordt geschat op USD 11,8 miljard in 2030, met een CAGR van 30,40% tijdens de prognoseperiode 2021-2030.

Blockchain in de media- en entertainmentmarkt heeft het voor veel mediabedrijven mogelijk gemaakt om digitale records bij te houden, digitale informatie te delen en slimme contracten te gebruiken, omdat het een opkomende technologie is voor het decentraal en transactioneel delen van gegevens. Met behulp van een gedistribueerd grootboek kan blockchain in de media- en entertainmentsector internationale media-, reclame- en entertainmentbedrijven helpen bij het op een eerlijke manier verdelen van royalty’s. Blockchain-technologie maakt gegevens ook transparanter door een openbaar record aan te bieden voor alle transacties die in realtime kunnen worden geverifieerd.

Klik hier om de nieuwste onderzoeksgegevens en markttrends te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8072

Blockchain kan alle transacties beveiligen door cryptografie te gebruiken, waardoor de betrokkenheid van een externe autoriteit wordt geëlimineerd. Een nieuw blockchain-gebaseerd platform genaamd Ara werd in november 2018 geïntroduceerd door het media- en entertainmentbedrijf Littlstar Media, gevestigd in New York, om contentproducenten en artiesten meer controle over hun inhoud te bieden. Met behulp van tokens voor het verifiëren van transacties tussen makers van inhoud, uitgevers en consumenten, heeft de Ara-suite van blockchain in media- en entertainmentmarktgebaseerde protocollen tot doel het eigendom van materiaal, waaronder games, films, muziek en foto’s, te decentraliseren. Bovendien elimineert een geïntegreerd blockchain-gebaseerd platform auteursrechtschendingen en contentpiraterij en biedt het efficiënte oplossingen voor het beheer van digitale rechten voor media- en entertainmentbedrijven.

Blockchain in media en entertainment marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 11,8 miljard
Groei: CAGR van 30,40% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie:

De blockchain in de media- en entertainmentmarkt is verdeeld in drie soorten: publiek, privaat en consortium. Omdat het open en transparant is en gebruik maakt van gedecentraliseerde consensusmechanismen zoals proof of work (POW) en proof of state, domineert publieke blockchain nu de industrie (POS). Populaire openbare blockchains zijn die van Bitcoin en Litecoin.

De markt is verdeeld in Bitcoin, Ripple, Ethereum, R3 Corda, Hyperledger, MultiChain en andere platforms op basis van platform. Vanwege de wijdverspreide acceptatie heeft het Bitcoin-platform een groter marktaandeel onder hen, gevolgd door Ethereum, een open blockchain-platform waarmee gebruikers gedecentraliseerde apps kunnen maken en implementeren op basis van blockchain-technologie. Vanwege de groeiende populariteit wordt verwacht dat de groei van het Hyperledger-platform tijdens de projectieperiode zal versnellen.

Ontvang korting op dit onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8072

De markt is verdeeld in grote bedrijven en kmo’s op basis van de grootte van de organisatie. Vanwege de vele blockchain-toepassingen van belangrijke mediabedrijven zoals Sony Music Entertainment, domineren grote bedrijven deze sector. De implementatie van blockchain zal naar verwachting versnellen bij het groeiende aantal retail-kmo’s om hun operationele procedures te stroomlijnen.

De markt is onderverdeeld in toepassingen voor betalingen, digitale reclame, licentie- en rechtenbeheer, slimme contracten, inhoudsbeveiliging, online gaming en andere. Vanwege het gebruik van blockchain voor digitaal rechtenbeheer door grote bedrijven zoals Sony Music Entertainment om een digitaal rechtenbeheersysteem te creëren, heeft de categorie licentiebeheer en rechtenbeheer een groter marktaandeel. Door media enadvertentiebedrijven die blockchain gebruiken voor slimme contracten en royaltydistributie, de slimme contracten en royaltydistributiesegmenten zullen naar verwachting snel toenemen gedurende de projectieperiode.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-media-entertainment-market-8072

Belangrijkste spelers:

De prominente spelers op de markt van Global Blockchain in de media- en entertainmentmarkt zijn – Infosys Limited, Bitfury USA Inc., Factom Inc., GuardTime, AS, Auxesis Group, IBM Corporation, Microsoft Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Accenture PLC, Oracle Corporation, Nyiax Inc., MetaX, BTL Group, Voise en ClearCoin.

Lees ons gerelateerde rapport – 

https://www-network-aus-au.mn.co/posts/railway-cybersecurity-market-is-expected-to-rise-to-1390-billion-at-an-86-cagr-through-the-forecast-period-2021-2030

https://www.rolonet.com/blogs/215719/Data-Lakes-Market-to-Cross-USD-21-82-Billion-by

https://jaydubey.collectblogs.com/61356652/iot-analytics-market-research-report-develop-at-a-cagr-of-24-63-by-2030-to-arrive-at-usd-92-46-billion-by-2030

https://medium.com/@jayprakashmrfr/high-performance-data-analytics-hpda-market-marketing-growth-of-company-overview-to-uptick-4d7e9c18f6fd

https://www.mymeetbook.com/post/36136_network-as-a-service-market-place-is-projected-of-usd-42-6-billion-by-2022-2030.html

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Blockchain In Media And Entertainment Market,Blockchain In Media And Entertainment,Blockchain In Media And Entertainment Market Size,Blockchain In Media And Entertainment Market Share,Blockchain In Media And Entertainment Market Growth,Blockchain In Media And Entertainment Market Trends,Blockchain In Media And Entertainment Market Analysis