header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Core HR Software Marktomvang bereikt USD 35,13 miljard, met een CAGR van 11,1% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 24, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Het belangrijkste idee achter core HR-software is dat het personeelsgegevens bevat en gemakkelijk toegankelijk is via een gecentraliseerde database. Deze systemen zijn cruciaal voor bedrijven om alle informatie over hun werknemers en andere aspecten van de werkplek bij te houden. De Core HR Software Industry ondersteunt een HR-database met werknemersgegevens, belastinginhoudingen en de mogelijkheid om zich in te schrijven voor voordelen. Medewerkers kunnen hun persoonlijke informatie op het werknemerszelfportaal openen en wijzigen met behulp van de software, wat op zijn beurt de vraag naar HR-software verhoogt en de groei van de kernmarkt voor HR-software stimuleert. De HR-software is ook handig voor het opsporen van afwezigheden van personeel. Het marktaandeel van core HR-software zal naar verwachting toenemen als gevolg van al deze voordelige kwaliteiten. Core HR Software Market zal naar verwachting US $ 35,13 miljard bereiken in 2030 Met een CAGR van 11,1%

Volgens de Core HR Software Market Study heeft de snelle verbetering van technologie en cloud computing de expansie van de markt gestimuleerd. De wereldwijde kernmarkt voor HR-software groeit als gevolg van de toename van mobiele implementatie. In de moderne wereld heeft de opkomst van automatisering in de HR-sector het marktpotentieel sterk vergroot. De markt voor hr-kernsoftware evolueert voortdurend, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om personeelsgegevens bij te houden. Kleine en middelgrote bedrijven maken gebruik van de voordelen van de Core HR Software Market in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3183

Core HR Software Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 35,13 miljard
Groei: CAGR van 11,1% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Het Core HR Software Market Forecast-onderzoek schetst de structuur van de markt, evenals de verwachte omvang en snelheid van uitbreiding in de komende jaren. De impact van COVID19 op de kernindustrie voor HR-software wordt in deze passage geanalyseerd. Het heeft ook een sectie waarin de marktdynamiek wordt geschetst, evenals marktkansen en beperkingen voor kern-HR-software. Het onderzoek biedt details over de verschillende marktsegmenten en subsegmenten, evenals de belangrijkste Core HR Software Market Key Players die de wereldmarkt domineren. Het belicht een aantal regio’s die de komende jaren een aanzienlijke impact zullen hebben op de groei van de belangrijkste HR-softwaremarkt.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers in de belangrijkste HR-softwaremarkt zijn:

 • Employwise (India)
 • IBM Corporation (VS)
 • Oracle Corporation (VS)
 • Ceridian HCM Inc. (VS)
 • Automatische gegevensverwerking (VS)
 • Sap SE (Duitsland)
 • CoreHR (Ierland)
 • Paycom Software Inc. (VS)
 • Paychex Inc. (VS)
 • Workday Inc. (VS)

 

Blader door volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/core-hr-software-market-3183

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Core HR-software is gesegmenteerd in de MRFR-analyse met behulp van de categorieën component, service, implementatie en verticaal.

Software en diensten zijn beschikbaar op de markt, afhankelijk van het componentsegment. Software die wordt gebruikt om deze dingen te beheren, omvat salaris- en compensatiebeheer, leerbeheer, nalevingsbeheer, voordelen- en claimadministratie en meer. Daarnaast zijn integratiediensten, consultancydiensten en onderhoud en ondersteuning allemaal opgenomen in de servicecategorie.

Cloud- en on-premises implementatieopties zijn beschikbaar in de markt, afhankelijk vanop het segment.

De markt omvat BFSI, overheid, IT -communicatie, gezondheidszorg, detailhandel en andere, afhankelijk van het verticale segment.

Per component:

 • Software
 • Dienst

 

Per implementatie:

 • Wolk
 • On-premises

 

Door Verticaal:

 • BFSI
 • Gezondheidszorg
 • Productie
 • Vervoer
 • IT &Telecommunicatie
 • Retail en overheid

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3183 

Regionale analyse:

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld vormen de geografische segmentatie van de wereldwijde hr-kernsoftware.

Vanwege het wijdverbreide gebruik van smartphones, cloud computing en andere geavanceerde technologie, heeft Noord-Amerika wereldwijd het grootste regionale marktaandeel voor kern HR-software. Nieuwe marktconcurrenten winnen gestaag een aanzienlijk marktaandeel in Noord-Amerika door gespecialiseerde, aanpasbare en onderscheidende producten te leveren die het HR-proces eenvoudig maken.

Als gevolg van digitalisering en de implementatie van nieuwe technologieën wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific gedurende de geprojecteerde periode aanzienlijk zal toenemen. De uitbreiding van kleine en middelgrote bedrijven en de groeiende interesse in cloudgebaseerde bedrijfsoplossingen houden verband met de factoren die ook de groei van de markt aanzienlijk beïnvloeden.

Gerelateerde artikelen:

 https://www.blogiyo.com/data-acquisition-daq-system-market-revenue-growth-current-trends-future-growth-study-and-strategic-assessment/

 https://www.bestinbusiness.app/automated-infrastructure-management-aim-solutions-market-size/?snax_post_submission=success

 https://www.blogiyo.com/network-slicing-market-developments-status-analysis-trend-and-forecasts/

 https://whizolosophy.com/category/employment-career/article-column/lte-and-5g-broadcast-market-size-trends-growth-industry-analysis-share-and-forecast-to-2027

 https://www.blogiyo.com/advanced-persistent-threat-apt-protection-market-competitive-scenarios-business-opportunities-development-status-and-regional-forecast-to-2027/

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Core HR Software Market,Core HR Software,Core HR Software Market Size,Core HR Software Market Growth,Core HR Software Market Analysis,Core HR Software Market Trends,Core HR Software Market Demands,Core HR Software Market Forecast,APAC Core HR Software Market,USA Core HR Software Market