header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor landbouwdrones zal naar verwachting aanzienlijk groeien, met een voorspelde CAGR van 29,3%, en tegen 2030 een marktwaarde van USD 22,10 miljard bereiken

Jan 24, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De wereldwijde marktomvang van landbouwdrones zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR van 29,3% registreren tijdens de prognoseperiode en zal naar verwachting in 2030 een marktwaarde van USD 22,10 miljard bereiken.

Onbemande luchtvaartuigen die bekend staan als “landbouwdrones” worden gebruikt in landbouwactiviteiten om boeren te helpen bij het verzamelen, verwerken, analyseren en afleiden van inzichten uit gegevens die door drones zijn verzameld. Door het gebruik ervan, zoals irrigatiemonitoring, gewasmonitoring, bodem- en gewasveldanalyse, vogel/ sprinkhanenbestrijding, planten en pesticidensproeien, veldkartering, toepassing met variabele snelheid, gewasverkenning en andere, wordt precisielandbouw mogelijk gemaakt dankzij deze inzichten. Drones in de landbouw hebben veel voordelen, waaronder het efficiënte gebruik van inputs zoals zaden, kunstmest, water en andere hulpbronnen zonder meer te gebruiken dan nodig is. Gewasgevaren, waaronder onkruid, plagen en schimmels, kunnen de groei van het gewas belemmeren en productieverliezen veroorzaken, die onmiddellijk kunnen worden geïdentificeerd en voorkomen door gewasverkenning, waaronder gevalideerde behandeling en genomen maatregelen. Dit moet boeren in staat stellen de gewasproductiviteit te verhogen en tegelijkertijd de totale kosten voor hulpbronnen zoals water, kunstmest en pesticiden te verlagen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10794

De markt voor landbouwdrones wordt beïnvloed door een aantal redenen, waaronder de groeiende vraag naar precisielandbouwapparatuur en de uitbreiding van overheidsprogramma’s om productieve landbouwmethoden aan te moedigen die boeren ten goede komen. Aan de andere kant wordt deze marktgroeitrend belemmerd door het creëren van regels rond het gebruik van drones vanwege zorgen over gegevensprivacy. Naarmate landbouwactiviteiten echter meer geautomatiseerd worden, is de markt voordelig. Bovendien heeft de markt problemen als gevolg van een gebrek aan infrastructuur voor internettoegang.

Agricultural Drones Market Report Reikwijdte:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 22,10 miljard
Groei: CAGR van 29,3% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor landbouwdrones zijn DJI (China), 3DR (VS), Ondas Networks (AMERICAN ROBOTICS) (VS), ideaForge (India), DroneDeploy (VS), MICRODRONES (Duitsland), PrecisionHawk, Inc. (VS), Yamaha Motor Corporation, VS (VS), AeroVironment, Inc. (VS), AgEagle Aerial Systems Inc. (VS), ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES (Israël), Delair (Frankrijk), senseFly (Zwitserland), Sentera (VS), Trimble Inc. (VS) en THANOS (India), onder andere.

Marktsegmentatie:

Het type, de component, de toepassing en de regionale segmenten zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor landbouwdrones te verdelen. De markt voor landbouwdrones is gesegmenteerd in vaste vleugel, roterende bladen en hybride drones, afhankelijk van het type. Het componentgedeelte is verder onderverdeeld in hardware en software, waarbij het hardware-subsegment bestaat uit apparaten zoals camera’s, batterijen, motoren, vluchtcontrollers, radio-ontvangers, GPS / GNSS / GIS en anderen. Gegevensbeheer, beeldverwerking, gegevensanalyse en andere diensten vallen onder het subsegment software. De wereldwijde markt voor landbouwdrones is verdeeld in verschillende toepassingsspecifieke submarkten, waaronder irrigatiemonitoring, bodem- en gewasveldanalyse, planten en pesticidensproeien, veldkartering, gewasverkenning en andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor landbouwdrones gesegmenteerd in irrigatiemonitoring, bodem- en gewasveldanalyse, planten en pesticidensproeien, veldkartering, gewasverkenning en andere.

De wereldwijde markt voor landbouwdrones is geanalyseerd voor vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-drones-market-10794 

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal overwogen in de geografische studie van de wereldwijde markt voor landbouwdrones. Vanwege de groeiende vraag naar automatisering in landbouwactiviteiten, wordt verwacht dat Noord-Amerika het grootste marktaandeel zal vertegenwoordigen. Vanwege de voordelen van landbouwdrones, zoals de toegenomen behoefte aan precisielandbouwtechnologie en de toename van overheidsinitiatieven om efficiënte landbouwpraktijken te ondersteunen, hebben onder andere dergelijke factoren de vraag in de regio verhoogd, wordt verwacht dat de VS de markt op landniveau in de Noord-Amerikaanse regio zullen leiden.

Tijdens de prognoseperiode zal Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien en was het de tweede op de wereldmarkt voor landbouwdrones. Dit komt grotendeels door de snelle digitale transformatie van de regio, het grote aantal boeren dat bijdraagt aan het bbp daar en de voordelen die gepaard gaan met het gebruik van landbouwdrones om problemen aan te pakken die leiden tot een lagere productiviteit.

Bovendien, als gevolg van de hogere acceptatie van de markt voor landbouwdrones in termen van betere productiviteit, verbeterde duurzaamheid en hogere winstgevendheid voor boeren die deze technologie hebben toegepast, wordt voorspeld dat het Europese gebied zijn derde plaats zal behouden tijdens de beoordelingsperiode. Vanwege de vraag naar landbouwproducten in deze landen en de toegenomen productie om aan de groeiende vraag te voldoen, wordt verwacht dat de markten in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika in de verwachte periode een aanzienlijke uitbreiding zullen hebben.

Controleer korting:
 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10794

Concurrentie analyse

De wereldwijde markt voor landbouwdrones is getuige van een hoge groei, voornamelijk als gevolg van snelle ontwikkelingen in drone-technologie, toenemende vraag vanuit verschillende landbouwtoepassingen en een stijgende vraag naar IoT-toepassingen. Grote spelers hebben gekozen voor partnerschappen, overnames en productontwikkelingen als hun belangrijkste organische groeistrategieën om hun posities in de markt te verbeteren en tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar op technologie gebaseerde oplossingen. Ook werken de spelers in de industrie aan het verbeteren van hun productaanbod om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van boeren. Bovendien zullen de marktspelers hun aanwezigheid op de markt vergroten door samen te werken met tal van retailers en dealers over de hele wereld om hun marktaanwezigheid en acceptatie van landbouwdrones uit te breiden.

Gerelateerde artikelen:

 https://gemawiraclub.com/blogs/6994/Financial-Apps-Market-Growth-Competitive-Analysis-Business-Opportunities-And-Regional

 https://makuv.com/digital-scent-technology-market-growth-industry-overview-competitive-analysis-key-players-review-and-forecast-to-2030/

 https://gemawiraclub.com/blogs/6992/Digital-Scent-Technology-Market-Share-Analysis-Trend-Size-Growth-and

 https://www.blogiyo.com/robo-advisory-software-market-business-strategy-future-plans-development-status-and-trends-by-forecast-2030/

 https://www.bestinbusiness.app/iot-middleware-market-trends-and-regional-overview-by-key-compan/?snax_post_submission=success

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om te antwoordenallemaal hun belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Agricultural Drones Market,Agricultural Drones Market Size,Agricultural Drones Market Share,Agricultural Drones Market Growth,Agricultural Drones Market Demand,Agricultural Drones Market Analysis,Agricultural Drones