header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van identiteitsverificatie zal tegen 2030 met USD 35,2 miljard toenemen bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,30%

Jan 24, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Identiteitsverificatieverzoeken zijn een beveiligingsmaatregel waarmee bedrijven gebruikers- en klantgegevens kunnen beschermen en de nauwkeurigheid ervan kunnen garanderen. De meest recente technologieën, waaronder machine learning, gezichtsgebaseerde biometrie en kunstmatige intelligentie, worden gebruikt voor identiteitsverificatie. Verschillende industrieën, waaronder BFSI, overheid en defensie, gezondheidszorg en life sciences, retail en eCommerce, IT &ITeS, energie en nutsbedrijven, en anderen, gebruiken deze oplossingen en diensten om te verifiëren dat de informatie die door online gebruikers of klanten wordt verstrekt, is gekoppeld aan de identiteit van een echte persoon. Groeiende digitaliseringsinitiatieven en toenemende acceptatie van digitale ID’s in verschillende sectoren zijn de belangrijkste groeifactoren voor de markt voor identiteitsverificatie. Toenemende regelgeving en de vereiste om te voldoen aan normen in alle sectoren, met name voor financiële instellingen, zullen naar verwachting verschillende kansen bieden voor marktverkopers. Bovendien heeft de toename van identiteitsgerelateerde diefstallen en datalekken een impact op de marktuitbreiding. Identiteitsverificatie De marktomvang is tegen 2030 met USD 35,2 miljard gegroeid, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,30% tijdens de prognoseperiode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10381

Bereik van identiteitsverificatiemarktrapport :

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 35,2 miljard
Groei: CAGR van 14,30% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor identiteitsverificatie zijn Experian (Ierland), GBG (VK), Equifax (VS), Mitek Systems (VS), Thales Group (Frankrijk), LexisNexis Risk Solutions (VS), Onfido (VK), Trulioo (Canada), Acuant (VS), IDEMIA (Frankrijk), Jumio (VS), TransUnion (VS), AU10TIX (Israël), IDology (VS), Innovatrics (Slowakije), Applied Recognition (Canada), Signicat (Noorwegen), SecureKey (Canada), IDfy (India), Authenteq (IJsland), Veri5Digital (India), PXL Vision (Zwitserland), IDMERIT (VS), Shufti Pro (VK), Idenfy (Litouwen), WebID (Duitsland), IDnow (Duitsland), Signzy (India) en Passbase (Duitsland).

Marktsegmentatie:

Component, implementatiemodus, organisatiegrootte en verticals zijn de segmenten die worden gebruikt om de wereldwijde markt voor identiteitsverificatie te verdelen.

De identiteitsverificatie-industrie is onderverdeeld in oplossingen en diensten op basis van de Component. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat het oplossingensegment, dat momenteel het grootste marktaandeel heeft in de totale markt voor identiteitsverificatie, sneller zal groeien dan de andere segmenten. Het oplossingssegment maakt het mogelijk voor een reeks gadgets om toegang te verlenen tot beperkte locaties.

De identiteitsverificatie is onderverdeeld in Biometrie en Niet-Biometrie op basis van soort. Het hoogste marktaandeel van de markt voor identiteitsverificatie was in handen van de categorie biometrie. Biometrische identiteitsverificatietools gebruiken fysiologische kenmerken zoals een vingerafdruk of gezichtspatroon om de identiteit van een persoon te bevestigen of te identificeren.

De identiteitsverificatie is onderverdeeld in on-premises en cloudsegmenten op basis van de implementatiemodus. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat het cloudsegment een groter marktaandeel zal hebben in de identiteitsverificatie. Dit komt vooral omdat veel kleine en middelgrote bedrijven cloudimplementatie hebben geadopteerd vanwege de kostenvoordelen.

Blader door volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market-10381

De markt voor identiteitsverificatie is onderverdeeld in kmo’s en grote bedrijven op basis van de grootte van de organisatie. Vanwege hundoor het toegenomen gebruik van oplossingen voor identiteitsverificatie en de gevoeligheid voor cyberdreigingen, wordt voorspeld dat kmo’s de hoogste CAGR in de wereldwijde markt voor identiteitsverificatie zullen zien. In 2019 was de marktomvang van grote bedrijven groter.

De markt voor identiteitsverificatie is onderverdeeld in BFSI, overheid en defensie, gezondheidszorg en life sciences, retail en eCommerce, IT en ITeS, energie en nutsbedrijven, en anderen op basis van verticals. Onderwijs, reizen en gamen zijn verder onderverdeeld in afzonderlijke segmenten in de andere markt. Tijdens de projectieperiode zal het BFSI-segment, dat momenteel het grootste marktaandeel heeft in de algehele identiteitsverificatie, naar verwachting het snelst groeien. De marktgroei zal naar verwachting worden aangewakkerd door de toenemende digitalisering van bankprocedures, waaronder digitale onboarding en betalingen.

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10381

Regionale analyse:

Geografisch gezien vormen de regio’s Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika de wereldwijde identiteitsverificatie. In termen van marktaandeel domineert Noord-Amerika de wereldwijde identiteitsverificatie-industrie. De groeiende integratie van verschillende technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en blockchain voor het beveiligen van digitale identiteiten, zal naar verwachting de vraag naar software voor identiteitsverificatie stimuleren. De groeiende digitaliseringstrend omvat slimme infrastructuur en slimme steden. De regio Azië-Pacific stond op de tweede plaats in de markt. China, India, Japan en de rest van Azië-Pacific zijn voor deze studie gescheiden. De implementatie van geavanceerde computertechnologieën zal waarschijnlijk leiden tot een toename van de markt voor identiteitsverificatie in deze regio.

Gerelateerde artikelen:

 https://makuv.com/unified-endpoint-management-market-outlook-2030-presents-market-insights-depth-analysis/

 https://makuv.com/data-resiliency-market-challenges-key-vendors-drivers-trends-and-forecast-to-2030/

 https://makuv.com/subscriber-data-management-market-growth-sales-revenue-competitive-landscape-and-industry-expansion-strategies-2030/

 https://makuv.com/data-center-power-market-competitive-landscape-industry-analysis-segmentation-and-trends/

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Identity Verification Market,Identity Verification Market Size,Identity Verification Market Growth,Identity Verification Market Trends,Identity Verification Market Analysis,Identity Verification Market Research PDF,APAC Identity Verification Market,USA Identity Verification Market