header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde CBD Gummies-markt: De CBD Gummies-markt wordt gedreven door de groeiende populariteit van CBD-producten in de gezondheidsindustrie met een gezonde CAGR van 30,7% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028.

Jan 24, 2023 1:00 PM ET

CBD Gummies Marktonderzoek ToekomstInzichten:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde CBD Gummies-markt naar verwachting een CAGR van 30,7% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 13,9 miljard in 2038.

CBD gummies zijn een soort eetbaar dat cannabidiol (CBD) bevat, een chemische verbinding die voorkomt in de cannabisplant. CBD-gummies worden meestal gemaakt van een mengsel van suiker, glucosestroop en CBD-olie, en ze zijn gevormd en gearomatiseerd om te lijken op traditionele gummy-snoepjes. Sommige mensen gebruiken CBD-gummies als een natuurlijk alternatief voor traditionele medicijnen voor een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, waaronder angst, chronische pijn en slapeloosheid. De pandemie heeft een brede impact gehad op de cannabisindustrie als geheel. Sommige staten hebben cannabisbedrijven geclassificeerd als essentieel en toegestaan dat ze open blijven tijdens lockdowns, terwijl anderen de activiteiten van deze bedrijven tijdelijk hebben gesloten of beperkt. De vraag naar cannabisproducten kan ook zijn beïnvloed door de economische neergang en het banenverlies als gevolg van de pandemie.

CBD Gummies Market

Regionale analyse

CBD gummies worden steeds populairder in Europa vanwege het verhoogde bewustzijn van cannabidiol en de voordelen ervan. Met een grotere populatie van gezondheidsbewuste mensen is de vraag naar CBD-gummies hoger dan ooit. Evenzo groeit de markt voor CBD-gummies in de regio Azië-Pacific naarmate meer mensen zich bewust worden van deze producten en de beperkingen eromheen verminderen. Naarmate de acceptatie van CBD-gummies toeneemt, zal ook de groei van de markt toenemen.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10398

Marktsegmentatie

De wereldwijde CBD Gummies-markt is gesegmenteerd in type, toepassing en verticaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Full-spectrum CBD, Broad-Spectrum CBD en CBD Isolate.

Op basis van de smaak is de markt gesegmenteerd in bessen, limoen, perzik, appel, mengsels en anderen.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in Conventioneel &Vegan.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based & Non-Store-Based.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cbd-gummies-market-10398

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn CHARLOTTE’S WEB, CV Sciences, Green Roads World, Medterra, Balanced Health Botanicals, Dixie Brands Inc, Medix Wellness LTD, Diamond CBD, Premium Jane, CBDfx.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Suikervrije Gummies Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (Gummy Bears, Gummy Worms, Gummy Cherries, Gummy Rings en anderen), Eindgebruiker (kinderen en volwassenen), Distributiekanaal (Store-Based [Supermarkten & Hypermarkten, Convenience Stores en anderen] en Non-Store-Based) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Alcohol Gummies Markt Onderzoeksrapport Informatie per smaak (cherry, bes, ananas, sinaasappel, citroen, anderen) Bereidingsmethode (Gummy Bear Tear, Soaking Method) Alcohol (Wodka, Whiskey, Tequila, Rum, Gin) Distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, gemakswinkels, speciaalzaken, online, anderen) Voorspelling 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
Hudson 99Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  CBD Gummies Market Insights,CBD Gummies Market,CBD Gummies Market Players,CBD Gummies Market Segment,CBD Gummies Market Share,CBD Gummies Market Trends,CBD Gummies Market Data,CBD Gummies Market Report,CBD Gummies Market Size,CBD Gummies Market Overview,CBD Gummies Market Growth,CBD Gummies Market Dynamics,CBD Gummies Market Forecast