header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Loungewear-markt zal waarschijnlijk de waarde van USD 11446,72 miljoen in 2030 beïnvloeden, trends, bedrijfsgroei, uitdagingen en concurrentievooruitzichten 2030

Jan 25, 2023 11:00 AM ET

Loungewear Marktonderzoek Future Insights:

Loungewear Market Size werd in 2021 gewaardeerd op USD 5497,9 miljoen. De loungewearmarkt zal naar verwachting groeien van USD 6025,69 miljoen in 2022 tot USD 11446,72 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,60% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Loungewear is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat mensen zich aangetrokken voelen tot meer comfortabele, casual kledingopties. Loungewear is veelzijdig en kan zowel modieus als functioneel zijn, waardoor het een geweldige keuze is om thuis te blijven.

Loungewear Market

Het is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals katoen, zijde en wol, waardoor het geschikt is voor elk seizoen. De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de loungewearmarkt. Productie- en productieactiviteiten zijn stopgezet, waardoor het moeilijk is om nieuwe producten te lanceren of andere verbeteringen aan te brengen. Er is echter een toename van de vraag naar loungewear omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10435

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn L Brands Inc., H &M, Triumph International Holding GmBH, Authentic Brands Group LLC, Urban Outfitters, Nordstrom Inc., Hanesbrands Inc., Jockey International Inc., Marks &Spencer Group Plc, PVH CORPORATION.

Loungewear Marktsegmentatie

De Global Loungewear-markt is gesegmenteerd in materiaal-, eindgebruikers- en distributiekanalen.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in katoen, wol, zijde en anderen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in vrouwen, mannen en kinderen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based {Supermarkets & Hypermarkets, Specialty Stores, and Others} en Non-Store-Based.

Toegang tot rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/loungewear-market-10435

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert momenteel het marktaandeel van loungewear vanwege de promotionele inspanningen van toonaangevende fabrikanten. Dit heeft op zijn beurt het bewustzijn van klanten over nieuwe productlanceringen vergroot, waardoor de vraag is toegenomen. Industriële spelers zijn gericht op de regionale markt en formuleren strategieën om een grotere aandelenwaarde te verwerven. Andere regio’s zoals Europa en Azië-Pacific zien ook een aanzienlijke groei, wat zal bijdragen aan de uitbreiding van de wereldmarkt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Shapewear Markt Grootte, aandeel, industrieanalyse Onderzoeksrapport: informatie per type (body briefs, seamless, control camisoles, lange benen, korsetten, body shapers, anderen), distributiekanaal (winkel &niet-winkel) en regio (Noord-Amerika, Europa, APAC, RoW) – voorspelling tot 2030

Lingeriemarkt: informatie per producttype (beha’s, onderbroeken en slipjes, vormkleding, loungekleding en andere), per prijsklasse (economie en premium), per distributiekanaal (winkelgebaseerd [supermarkten , supermarkten, gemakswinkels en speciaalzaken] en niet-winkelgebaseerd [direct en indirect]) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:



Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Loungewear Market Insights,Loungewear Market,Loungewear Market Outlook,Loungewear Market Share,Loungewear Market Trends,Loungewear Market Data,Loungewear Market Report,Loungewear Market Size,Loungewear Market Drivers,Loungewear Market Dynamics,Loungewear Market Growth,Loungewear Market Forecast,Loungewear Market Statistics