header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lysine Market 2030 Laatste onderzoek, industrievraag, bedrijfswaarde, top belangrijke leveranciers, laatste nieuws

Jan 25, 2023 12:00 PM ET

Lysine Marktonderzoek Toekomstinzichten

Lysine Market Size werd in 2021 gewaardeerd op USD 1.754,9 miljoen. De lysinemarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 1.784,5 miljoen in 2022 tot USD 3.060,63 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Een van de meest gebruikte aminozuren in voedsel voor mens en dier is lysine. Het is een noodzakelijk aminozuur dat alle diersoorten, inclusief varkens, pluimvee en anderen, nodig hebben in hun dieet. Hoewel het lichaam er van nature een deel van maakt, is het onvoldoende, dus het moet worden geleverd door een gezond dieet. De lysine van farmaceutische kwaliteit houdt de stikstofbalans van het lichaam onder controle. Bovendien wordt het gebruikt om de calciumabsorptie te verbeteren. De lysine van de voederkwaliteit wordt toegevoegd aan veevoer om de gezondheid van runderen te verbeteren en de output te verhogen. De runderen hebben beter gepresteerd en zijn gezonder als gevolg van de toevoeging van deze voedingsstoffen aan het dieet.

Lysine Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Global Bio-Chem Technology Group Company Limited, Ajinomoto Co. Ltd, Cheil Jedang Corp, Archer Daniel Midland (ADM), Evonik Industries, COFCO Biochemical (Anhui) Co. Ltd, Shandong Shaouguang Juneng Golden Corn Co. Ltd, Changchun Dacheng Group, Sunrise Nutrachem Group, KYOWA HAKKO BIO CO. LTD.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10103

Marktsegmentatie

De wereldwijde Lysine-markt is gesegmenteerd in type, kwaliteit, vorm en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Lysinehydrochloride, Lysine monohydraat en anderen.

Op basis van de Grade is de markt gesegmenteerd in Feed Grade, Food Grade en Pharma Grade.

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in poeder, vloeistof en korrels.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in Food &Beverages, Pharmaceuticals &Nutraceuticals, Personal Care en Animal Feed.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lysine-market-10103

Regionale analyse

De lysinemarkt in Europa heeft een snelle groei doorgemaakt. Boeren in Europa maken zich steeds meer zorgen over de veiligheid van hun producten en de strenge wetgeving van de Europese Commissie heeft meer aandacht besteed aan de noodzaak van diervoeding. De vraag naar lysine zal naar verwachting ook stijgen als gevolg van de groeiende markt voor smaakstoffen in de voedings- en drankensector.

Azië-Pacific leidde de wereldwijde lysinemarkt, waarbij China goed was voor het overgrote deel van de lysineverkoop. De wijdverspreide consumptie van varken, kip en eend in China, Japan en vele andere Zuidoost-Aziatische landen drijft de uitbreiding van de lysinemarkt in Azië en de Stille Oceaan aan.

Ontdek meer onderzoek Rapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Feed Supplementen Markt Wereldwijde informatie per type (eiwit, vitamine, aminozuur, vetzuur, mineralen en andere), vorm (droog, vloeibaar en anderen), vee (herkauwers, pluimvee, varkens, aquacultuur en anderen) en regioprognose tot 2030

Feed Aminozuren Markt Informatie over onderzoeksrapporten: per type (lysine, methionine, threonine, tryptofaan en andere), per vee (herkauwers, pluimvee, varkens, aquacultuur en anderen), per vorm (droog en vloeibaar) en per regio – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Lysine Market,Lysine Market Insights,Lysine Market Outlook,Lysine Market Segment,Lysine Market Share,Lysine Market Trends,Lysine Market Data,Lysine Market Report,Lysine Market Size,Lysine Market Overview,Lysine Market Drivers,Lysine Market Growth,Lysine Market Forecast,Lysine Market Statistics