header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Probiotische cosmetica Marktonderzoeksrapport, de markt heeft een verwachte groei van ongeveer USD 302,9 miljoen in 2030

Jan 31, 2023 11:00 PM ET

Probiotische cosmetica Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde probiotische cosmeticamarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,12% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 302,9 miljard in 2030.

De verschillende cosmetische producten die bekend staan als “probiotica” dienen om de voordelen van de micro-organismen die al aanwezig zijn in de menselijke huid te verbeteren. De belangrijkste reden waarom er nog steeds veel vraag is naar deze producten, is dat ze de immuniteit van de huid kunnen verbeteren en versterken. Vanwege verschillende voordelen die bijdragen aan het behoud van een gezonde, stralende huid, groeit de markt voor probiotische cosmetische producten gestaag. Deze goederen helpen ook bij het voorkomen van veel huidgerelateerde problemen. Verwacht wordt dat de groeiende populariteit van huidverzorgingsproducten en -behandelingen de vraag naar probiotische cosmetica zou stimuleren. Bij zowel tieners als volwassenen komt acne vrij vaak voor. Als gevolg hiervan is er een grotere vraag naar anti-aging en acne behandelingsproducten om het evenwicht te bewaren. De markt voor probiotische cosmetische producten groeit omdat de grote spelers er vaak aan uitgeven.

Cosmetics Market

De COVID-19-pandemie had een impact op veel bedrijven. De probiotische cosmeticamarkt kende een aanzienlijke groeivertraging. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben regeringen in elk land lockdown- en sociale afstandsregels ingevoerd. Als gevolg hiervan werden de productiefaciliteiten van de markt abrupt stilgelegd. De markt in verschillende landen is beïnvloed, met name de Australische markt voor probiotische cosmetica.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10554

Regionale analyse

Het marktaandeel voor Market zal naar verwachting het hoogste zijn in Noord-Amerika van deze regio’s. De voordelen van probiotische cosmetica voor de gezondheid worden veel bekender onder Amerikanen. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van de expansie in Noord-Amerika.

Een andere regio die naar verwachting het op een na grootste marktaandeel in de industrie in Europa zal hebben. Verschillende belangrijke landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje, zijn verantwoordelijk voor het benadrukken van anti-aging goederen. Het probiotische masker dat de huid helpt om lang vochtig te blijven, wordt ook door de meerderheid van de Europeanen gebruikt. Concurrerende omgeving.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/probiotic-cosmetics-market-10554

Marktsegmentatie

De wereldwijde probiotische cosmeticamarkt is gesegmenteerd in type en distributiekanalen.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in huidverzorging en haarverzorging.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store Based.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Esse Skincare, Glowbiotics Inc, Unilever PLC, Tula Life Inc, Aurelia Skincare Ltd, The Clorox Co, LaFlore Probiotic Skincare, Eminence Organic Skincare, Estee Lauder Companies Inc, L’Oreal.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Cosmetica markt Onderzoeksrapport: informatie per producttype (huidcosmetica, haarcosmetica, nagelcosmetica, oogcosmetica), smaaktype (biologisch, natuurlijk), categorie (op basis van zuivel, niet-zuivel), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2028

Cruelty-Free Cosmetica Markt Onderzoeksrapport: informatie per producttype (huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up en kleurcosmetica, parfum en andere), vorm (crème, gel, vloeistof, poeder en anderen), distributiekanaal [winkelgebaseerd (hypermarkten en supermarkten, speciaalzaken, supermarkten en anderen) en niet-winkelgebaseerd], en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en zijnImpact op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Probiotic Cosmetics Market,Probiotic Cosmetics Market Insights,Probiotic Cosmetics Market Outlook,Probiotic Cosmetics Market Segment,Probiotic Cosmetics Market Share,Probiotic Cosmetics Market Trends,Probiotic Cosmetics Market Data,Probiotic Cosmetics Market Size,Probiotic Cosmetics Market Overview,Probiotic Cosmetics Market Drivers,Probiotic Cosmetics Market Growth