header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Triathlon kledingmarkt booming Worlwlide met top belangrijke leveranciers, Business Vlaue, Imdustry Share, nieuwste innovatie tegen 2030

Feb 1, 2023 12:00 PM ET

Triathlon Kleding Marktonderzoek Toekomstinzichten

Triathlon Clothing Market zal naar verwachting een CAGR van 8,21% registreren om een waarde van USD 2.886,9 miljoen te bereiken tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Sinds de triatlonsport in 2022 aan populariteit won, is triatlonuitrusting een handelswaar geworden met een breed scala aan maten en vormen die toegankelijk zijn. Naarmate meer vrouwen aan sport doen, zal de vraag naar triatlonkleding naar verwachting toenemen, vooral in de huidige prognoseperiode. Van triatlonkleding is bekend dat het wordt beschouwd als meer gespecialiseerd, met meer selecties die nu op de wereldmarkt worden gepresenteerd.

Triatleten dragen triatlonkleding tijdens het zwemmen, hardlopen en fietsen. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, en hun belangrijkste doel is om de prestaties van een atleet te verbeteren. De epidemie van de coronaviruspandemie heeft de expansie van de economieën van verschillende landen aanzienlijk vertraagd. Het besluit van de internationale regeringen om de tijdelijke en permanente lockdown te verlengen, die een directe impact heeft gehad op sportactiviteiten, werd genomen als reactie op de stijgende positieve gevallen en dodelijke slachtoffers in veel landen. In verschillende landen zijn sportevenementen, festiviteiten of activiteiten al uitgesteld of helemaal geannuleerd. Zo zijn de Olympische Festiviteiten in Tokio uitgesteld tot 2021 vanwege de Covid-19-pandemie.

Gratis voorbeeldrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7995

De triatlonkledingmarkt zal waarschijnlijk groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de prestaties die door de volgende bedrijven zijn geregistreerd: De Soto Sport (Duitsland),Zoot Sports (Hawaii),Kiwami Triathlon (Kiwami) (Frankrijk),Pearl Izumi (VS),TYR Sport, Inc. (VS),Louis Garneau Sports (Canada),Zone3 (VK),HUUB Design (VK),Orca (Nieuw-Zeeland)

Triathlon Clothing Market

Marktsegmentatie

De wereldwijde Triathlon Kleding markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in Tri Tops, Tri Shorts en Tri Suits. Tri tops zullen naar verwachting de toename van het marktaandeel gedurende de prognoseperiode ondersteunen en een aanzienlijke CAGR registreren om tegen het einde van 2030 USD 305,99 miljoen te bereiken. Deze worden gebruikt om op grote schaal te rennen. Er zijn verschillende merken beschikbaar omdat ze geld hebben verdiend door apparatuur te onderzoeken en te maken.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Mannen & Vrouwen. De marktcategorie triatlonkleding voor mannen had een groter marktaandeel tijdens het historische tijdperk. De verwachting is echter dat de vrouwensector van de markt een hogere CAGR zal hebben tijdens de projectieperiode 2022-2030. De marktsegmenten zullen naar verwachting profiteren van de wijdverbreide toepassing van e-commercemogelijkheden voor de levering van marktproducten om hun geografische bereik te vergroten.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/triathlon-clothing-market-7995

Regionale analyse

Een van de belangrijkste markten in de regio die naar verwachting in 2030 het hoogste marktaandeel in Europa zal noteren. Een van de meest opvallende factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van dit gebied is de toegenomen productcollectie van de belangrijkste producenten voor de triatlonkledingindustrie.

verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse regionale markt een primaire groei van 7,61% zal vertonen. Tegen 2030 zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting meer dan USD 526,43 miljoen genereren. De marktregio begint de aandacht te trekken van triatlonkledingmakers en -producenten. Enkele van de belangrijkste elementen die naar verwachting de groei en uitbreiding van de triatlonkledingindustrie op de Noord-Amerikaanse markt gunstig zullen beïnvloeden, zijn de snel evoluerende stijlen, kleuren en verschillende soorten triatlonkleding.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Triathlon Clothing Market,Triathlon Clothing Market Insights,Triathlon Clothing Market Outlook,Triathlon Clothing Market Segment,Triathlon Clothing Market Share,Triathlon Clothing Market Data,Triathlon Clothing Market Report,Triathlon Clothing Market Size,Triathlon Clothing Market Overview,Triathlon Clothing Market Drivers,Triathlon Clothing Market Growth,Triathlon Clothing Market Forecast,Triathlon Clothing Market Statistics