header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ar en VR Smart Glasses Markt zal naar verwachting USD 25,8 miljard bereiken, groeien met een CAGR van 13,50% van 2022 tot 2030

Feb 6, 2023 12:18 PM ET

AR en VR smart glasses Market Insights:

Als gevolg hiervan zal de markt voor AR- en VR Smart Glasses in de prognoseperiode groeien met een CAGR van 13,50%. In 2030 zal er een enorme marktvraag zijn naar AR- en VR-slimme brillen vanwege de snelle adoptie van technologie. Betere computergegenereerde interacties worden mogelijk gemaakt door virtual reality en augmented reality. In slimme brillen die lijken op gewone brillen, worden beide platforms gebruikt. Maar deze draagbare VR- en augmented reality-slimme brillen hebben een heleboel high-end functies. De fysieke informatie van de gebruiker en virtuele informatie kunnen worden gecombineerd met behulp van deze bril.

Daarnaast kunnen sommige AR- en VR-brillen aan brillen worden bevestigd. Het doorzichtige glas, dat ook een geïntegreerde camera bevat om gebeurtenissen vast te leggen, stelt de gebruiker in staat om alles te zien. Door AR- en VR-headsets wordt datavisualisatie steeds geavanceerder. De komende jaren zal er veel vraag zijn naar AR en VR smart glasses. AR/VR-technologie wordt geadopteerd door tal van machtige technologiebedrijven.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4837

Belangrijkste spelers:

  • Google Inc. (VS),
  • Avegant (VS),
  • Atheer (VS),
  • Oculus VR (VS),
  • Seiko Epson Corporation (Japan),
  • Optinvent (Frankrijk),
  • MicroOLED (Frankrijk),
  • Osterhout Design Group (VS),
  • Samsung Group (Zuid-Korea),
  • Royole Corporation (VS),
  • Razer Inc. (VS),
  • Sony Corporation (Japan),
  • Ricoh (Japan),
  • Microsoft Corporation (VS),
  • Kopin Corporation (VS),
  • HTC Corporation (Taiwan),
  • Vuzix (VS),
  • Jenax (Zuid-Korea),
  • Imprint Energy, Inc. (VS),
  • FlexEl, LLC. (VS),

zijn de opmerkelijke leveranciers in de AR- en VR-markt voor slimme brillen.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ar-vr-smart-glasses-market-4837 ophalen

AR en VR smart glasses Markt Regionale Analyse:

Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika zijn de drie regio’s die deel uitmaken van de AR- en VR-markt voor slimme brillen. Noord-Amerika zal de andere slimme brillenindustrie domineren, volgens het AR en VR Smart Glasses Market Report. De reden voor de snelle groei van de regio is het hoge niveau van technologische vooruitgang. De belangrijkste marktdeelnemers hebben ook een breed scala aan marktstrategieën. Techbedrijven zijn erg in trek voor slimme brillen met AR en VR.

Bovendien zal Noord-Amerika de productie verhogen om de vraag van de consument bij te houden. Deze elementen zullen worden gecombineerd om slimme brillen voor VR en AR te creëren. De op een na grootste stakeholder van de markt komt uit Europa. Slimme brillen met augmented reality en virtual reality worden veel gebruikt in overheidsgerelateerde gebieden. Tijdens de prognoseperiode zal Europa het hoogste percentage voorlopige hechtenis hebben. Bovendien, als gevolg van het gebruik van VR en VR slimme brillen in de medische industrie, zal Azië-Pacific een grote vraag zien.

AR en VR smart glasses Marktsegmentatie:

Het apparaattype, het product en de toepassing zijn allemaal in aanmerking genomen voor de AR- en VR-markt voor slimme brillen.

Zowel monoculaire als binoculaire apparaattypen zijn beschikbaar.

Het rapport evalueert slimme brillen voor mobiele telefoons, externe slimme brillen en geïntegreerde slimme brillen. Een groeiend aantal mensen gebruikt externe slimme brillen voor gaming en andere doeleinden, wat suggereert dat dit marktsegment de grootste aandeelhouder zou kunnen zijn. De markt voor AR- en VR-slimme brillen wordt gedreven door een toename van de acceptatie van cloudgebaseerde technologieën.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4837

Onderwijs, industrie, gaming, commercie en het leger behoren tot de gebieden waarop AR- en VR-slimme brillen kunnen worden gebruikt. Gezien de groeiende vraag naar virtual reality- en augmented reality-toepassingen in de retail- en e-commercesector, wordt verwacht dat het commerciële segment het voortouw zal nemen.

Lees meer Artikel-

Chip Scale Pakket LED Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030

Display Driver Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

HybrideFibre Coaxial Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030 

Voltage Calibrator Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030     

Multi-chip Module Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030    

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  AR VR Smart Glasses Market,AR VR Smart Glasses Market Size,AR VR Smart Glasses Market Share,AR VR Smart Glasses Market Analysis,AR VR Smart Glasses Market Trends,AR VR Smart Glasses Market Growth,AR VR Smart Glasses Industry,AR VR Smart Glasses Market Research,AR VR Smart Glasses Market Reports