header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor metalen verpakkingen zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 3,50% van 2022 tot 2030, tot $ 1.21.000,00 miljoen

Feb 6, 2023 7:00 PM ET

De omvang van de markt voor metalen verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 95.723,94 miljoen in 2022 tot USD 1.21.787,59 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,50% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De technologische vooruitgang in productprestaties en functionaliteit, evenals de vooruitgang in de esthetische look van het product in termen van kleuren, vormen en patronen, zijn grotendeels verantwoordelijk geweest voor de gestage toename van de vraag naar aluminium spuitbussen, die nu een nieuw niveau heeft bereikt. Betere marktvooruitzichten worden verzekerd door de uitbreiding van toepassingen voor eindgebruik, met name op het gebied van geneesmiddelen, consumentenapparatuur en artikelen voor persoonlijke verzorging. Bovendien is het ontwikkelingspotentieel van de drankenmarkt bemoedigend voor de winstgevendheid van de metaalverpakkingssector.

De belangrijkste obstakels voor de uitbreiding van de industrie zijn echter zaken als stijgende materiaalkosten en milieuproblemen. Staal en aluminium zijn twee materialen die vaak worden gebruikt in metalen verpakkingen en duurder zijn dan plastic.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1917

Regionale analyse:

De metal packaging market breidt zich op verschillende plaatsen uit. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn deze geografische gebieden.

De regio met het grootste marktaandeel is Noord-Amerika. Dit is een gevolg van de bloeiende voedsel- en drankenbedrijven in Noord-Amerika. Bovendien leidt de VS de metal packaging-markt en is het een van de landen met de hoogste participaties. De reden waarom de VS marktleider is, is te wijten aan de gestaag stijgende vraag naar ingeblikte en verwerkte goederen in dit land.

Later is de snelst groeiende regio van de geprojecteerde periode de regio Azië-Pacific. Dit is te wijten aan de uitbreiding van tal van sectoren, en een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor metalen verpakkingen in de regio Azië-Pacific stimuleren, is de behoefte aan voedingsmiddelen en dranken. Last but not least is de gezondheidszorg de belangrijkste aanjager van groei in het gebied azië-pacific. de behoefte aan metalen sterilisatoren, trays, tabletwikkels, zalfbuizen, enz.

Toekomstige uitbreiding zal ook te zien zijn in Latijns-Amerika. Dit is ook een gevolg van de uitbreiding van de industrie.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1917

Marktsegmentatie:

Per product is het verder gesegmenteerd in voedselblikjes, drankblikjes, spuitbussen, doppen en sluiting, vaten en vaten, bulkcontainers en anderen.

Per materiaalsoort is het verder ingedeeld in Staal, Aluminium &andere.

Door eindgebruikers wordt het verder gesegmenteerd in: Voedsel, Dranken, Persoonlijke verzorging, Gezondheidszorg, Industrieel, Cosmetische en persoonlijke verzorging, Automotive, Huishouden &Anderen.

Per regio is het onderverdeeld in:

Noord-Amerika – VS, Canada

Latijns-Amerika – Mexico, Brazilië, Peru, Chili en anderen

West-Europa – Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Scandinavische landen,    België, Nederland, Luxemburg

Oost-Europa – Polen, Rusland

Azië-Pacific – India, Japan, China, ASEAN, Australië, Nieuw-Zeeland

Het Midden-Oosten en Afrika – GCC, Zuidelijk Afrika, Noord-Afrika

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor metalen verpakkingen Ball Corporation, Crown Holdings Inc, Can pack SA, Silgan Holdings Incorporated, Tubex GmbH, Grief Incorporated, Mauser Packaging Solutions, Ardagh Group, DS Containers Inc en CCL Containers Inc

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1917

Gerelateerd rapport

Antimicrobiële verpakkingsmarkt Informatie per materiaal (plastic, papier en karton en andere), per type (zakken, zakjes, kartonnen verpakkingen en andere) per toepassing (voedsel en dranken, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en andere) en regio – prognose tot 2030

Aseptische verpakkingsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie, per materiaal (plastic, papier en karton, metaal en glas), per type (dozen, flessen, blikjes, zakken, flacons en ampullen en voorvulbare spuiten) per toepassing (voedsel, dranken en farmaceutische producten), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika) – Prognose tot 2027

Retort Packaging Market Research Report: Informatie per verpakkingstype (zakjes, trays, dozen en andere), materiaal (papier en karton, aluminiumfolie, polypropyleen, polyester en andere), toepassing (voedsel, dranken en andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Metal Packaging,Metal Packaging Market,Metal Packaging Market Size