header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Smart Grid-sensoren bereikt USD 1,56 miljard bij een CAGR van 18,3% in 2030 | E-Smart Systemen Pvt. Ltd, EnerNOC Inc

Feb 6, 2023 12:10 PM ET

Smart Grid Sensors Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor slimme netwerksensoren naar verwachting een CAGR van ~ 18,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1,56 miljard in 2030.

Smart grid-sensoren worden gebruikt bij de transmissie van elektriciteit en omvatten complexe softwareprogramma’s, geautomatiseerde besturingsstrategieën en technologisch geavanceerde sensoren. Het gebruik van real-time data door deze sensoren leidt tot minimale vermogensdissipatie, wat de kosten verlaagt. Bovendien helpt het bij het verbeteren van de betrouwbaarheid van de krachtoverbrenging. Dit sensorsysteem functioneert als een superbestendige oplossing, die frequente stroom- en servicestoringen voorkomt, wat de kosten aanzienlijk verlaagt en tijd bespaart. Bovendien wordt het weer voorspeld met behulp van deze sensor grid-technologie.

De COVID-19-golf heeft een negatieve invloed gehad op sommige industrieën en de verkoop en omzet dalen beide. Volgens de Smart Grid Sensors-markt heeft de sector verschillende problemen, net als elke andere sector. De industrie gebruikt nieuwe tactieken om de procedures te bevorderen om deze problemen aan te pakken. De industrie is effectief in het verhogen van de verkoop onder de doelgroep door zich aan dergelijke procedures te houden. COVID-19 heeft de cookieproductie beïnvloed vanwege een tekort aan transport en sociaal segregatiebeleid. De toeleveringsketen en de vraag naar Smart Grid Sensors zijn beïnvloed door de COVID-19-verkoopcijfers. De grote bedrijven en de overheid hebben effectieve tactieken geïmplementeerd om de negatieve impact op de groei van de cookie-industrie te verminderen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5427

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • E-Smart Systemen Pvt. Ltd
  • EnerNOC Inc
  • Globema
  • NexGrid, Trilliant Holdings Inc
  • Kamstrup A/S
  • Wipro Ltd
  • Open Systems International Inc
  • Esyasoft Technologies Pvt. Ltd
  • S &C Electric Company.
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

   USD 1,56 miljard

  Groei:

  CAGR van 18,3% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor slimme netwerksensoren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-grid-sensors-market-5427

Regionale analyse

Het Noord-Amerikaanse gebied heeft momenteel het grootste marktaandeel op de wereldmarkt voor slimme netwerksensoren, omdat er meer bedrijven zijn die netwerkoplossingen produceren, wat helpt om de consistentie te vergroten en dus de markt te duwen. Een ander aspect is het bestaan van landen als de VS en Canada.

Smart Grid Sensors Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme netwerksensoren is gesegmenteerd in sensoren, diensten, toepassingen, componenten en oplossingen.

Op basis van sensoren is de markt gesegmenteerd in dynamische lijnbeoordelingssensoren, transformatorbewakingssensoren, storingsdetectiesensoren, spannings- / temperatuursensoren en andere.

Op basis van Services is de markt gesegmenteerd in ondersteunings- en onderhoudsservices, implementatie- en integratieservices, consultingservices en andere.

Op basis van Application is de markt gesegmenteerd in Advanced Metering Infrastructure (AMI), supervisory control and data acquisition (SCADA), slimme energiemeter en anderen.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5427

Op basis van componenten is de markt gesegmenteerd in Programmable Logic Controller (PLC), netwerkhardware, sensoren, AMI-meter en andere.

Op basis van Solutions is de markt gesegmenteerd in facturerings- en klantinformatiesystemen, automatisering van onderstations, beheer van netactiva, smart gridcommunicatie, smart grid distributiebeheer, Advance Metering Infrastructure (AMI) en anderen.

Gerelateerde rapporten:

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele Robotica Markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Slimme irrigatiemarkt: informatie per component, systeemtype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Kleincellige eindversterkermarkt, door winst in versterker, door eindgebruiker – prognose 2027

Smart Stadium-markt, per component, per implementatietype per platform – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Grid Sensors Market,Smart Grid Sensors Market Size,Smart Grid Sensors Market Share,Smart Grid Sensors Market Analysis,Smart Grid Sensors Industry,Smart Grid Sensors Market Trends,Smart Grid Sensors Market Growth,Smart Grid Sensors Market Outlook,Smart Grid Sensors Market Research,Smart Grid Sensors Market Reports