header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laser processing marktomvang, aandeel, omzet, ontwikkelingsstrategie, groeipotentieel, analyse en bedrijfsdistributie

Feb 6, 2023 11:52 AM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde laserverwerkingsmarkt naar verwachting een CAGR van 9,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 45,3 miljard in 2030.

Vanwege de stijgende frequentie van chirurgische ingrepen zal de gezondheidszorg steeds meer laserverwerkingstechnologie eisen, wat leidt tot een toename van de marktwaarde. De groei van de markt op lange termijn zal ook worden geholpen door de stijgende vraag naar lasergebaseerde materiaalverwerking en de krimp van elektronische gadgets. De laserverwerkingsmarkt zal zich ontwikkelen als gevolg van de vele voordelen die laserbewerking heeft ten opzichte van traditionele laserbewerkingstechnieken. Bovendien wordt verwacht dat de overheidsvoorschriften voor het gebruik van lasers voor markeren en graveren, samen met het toenemende gebruik van lasers in medische apparatuur en procedures, binnenkort de marktuitbreiding zullen stimuleren. Ooglaseren maakt bijvoorbeeld gebruik van LASIK &Refractieve technologieën om refractieve defecten zoals bijziendheid, verziendheid, presbyopie en astigmatisme aan te pakken. De groeiende bezorgdheid over het milieu over de winning van zeldzame aardmetalen zal echter een belangrijk obstakel vormen voor de uitbreiding van de laserverwerkingsactiviteiten. Hoge initiële investeringskosten zullen ook als een marktbarrière dienen.

Download PDF-voorbeeld van laserverwerkingsmarkt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10161

Belangrijkste spelers op de markt voor laserverwerking

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Altec GmbH
  • Alpha Nov laser |
  • Amada Co, Ltd
  • Bystronic Laser AG
  • Epilog Laser, Inc
  • Eurolaser GmbH
  • Han’s Laser Technology Industry Group Co, Ltd
  • IPG Photonics Corporation
  • Newport Corporation (MKS Instruments, Inc.)
  • LaserStar Technologies Corporation
  • Coherent Inc
  • IPG Photonics Corporation
  • Newport Corporation.
  • Trumpf GmbH Co. KG
  • Universele Laser Systems, Inc
  • Xenetech Global Inc
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 45,3 miljard

  Groei:

  CAGR van 9,20% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van laserverwerkingsmarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-processings-market-10161

Laser Processing Markt Regionale Analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor laserbewerking in 2021. Naarmate er meer OEM’s op dit gebied zijn, wordt verwacht dat dit aanzienlijk zal toenemen. Bovendien wordt verwacht dat China de belangrijkste markt zal worden voor industriële lasers en micro- en materiaalverwerkingssystemen. Vanwege verschillende variabelen, waaronder een toename van het aantal OEM’s en de groei van de auto-industrie, wordt voorspeld dat landen als India, Zuid-Korea, Japan en China een aanzienlijke groei zullen hebben.

Noord-Amerika zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor laserbewerking. De acceptatie van laserverwerkingstechnologie zal naar verwachting in tal van regio’s toenemen als gevolg van overheidswetten met betrekking tot permanente en zichtbare markeringen op consumentenartikelen.

Marktsegmentatie voor laserverwerking

De wereldwijde laserbewerkingsmarkt is gesegmenteerd in product, proces en toepassing.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in gas, solid-state, vezels en andere. Het gassegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Koper, stikstof, koolstofdioxide, koolmonoxide, argon-ion en helium-neon lasers zijn allemaal opgenomen in de gassector. Het solid-state gedeelte is verder onderverdeeld in Q-switched Nd: YAG lasers, tiny Nd: YAG of Nd: YVO4 lasers die diode-gepompt zijn, en grotere lasers die end- of side-pumped zijn. Aan de andere kant wordt verwacht dat het solid-state segment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Deze laser genereert hoogwaardige continue en gepulseerde output terwijl materiaalverspilling in deactief medium. Vaste lasers hebben verschillende toepassingen, waaronder het boren van gaten in metaal, militaire targeting en endoscopie.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10161

Op basis van proces is de markt gesegmenteerd in materiaalverwerking, markeren en graveren en microbewerking. Materiaalverwerking was goed voor het grootste omzetaandeel van de laserbewerkingsmarkt in 2021. Deze sectie behandelt alle belangrijke elementen van laser- en materiaalverwerking, waaronder hybride processen, ontwikkeling en toepassing van laserstraallassen, microboringen, oppervlakteaanpassingen, snijden en bewerken, directe productie en vorming, microdepositie en ablatie van bulkmateriaal en coatings. Bovendien waren de categorie mmarking en graveren de snelst groeiende segmenten. Laserbewerking is nuttig voor mijnbouw- en booractiviteiten, met name voor het winnen van ruwe olie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in automotive, aerospace, werktuigmachines, elektronica en micro-elektronica, medisch en verpakking. Het segment werktuigmachines was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor laserbewerking. Het toepassingssegment van werktuigmachines zal naar verwachting worden aangedreven door het groeiende gebruik van lasers in de industriële sector voor verschillende materiaalverwerkingstoepassingen, waaronder snijden, lassen, boren en graveren. Bovendien was de medische categorie het snelst groeiende segment. Bij de productie van medische hulpmiddelen is het lassen aanzienlijk betrokken. Pacemakers, implanteerbare apparaten en chirurgische hulpmiddelen zijn belangrijke medische toepassingen die ultrafijne draden en niet-poreuze, steriele oppervlakken vereisen die worden gebruikt bij hartprocedures.

Gerelateerde rapporten:

4K-technologiemarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Wi-Fi Booster Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030    

Draagbare elektronica markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030          

Walkie Talkie Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Slimme wellnessmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Laser Processings Market,Laser Processings Industry,Laser Processings Market Size,Laser Processings Market Share,Laser Processings Market Research,Laser Processings Market Reports,Laser Processings Market Trends,Laser Processings Market Growth,Laser Processings Market Insights,Laser Processings Market Outlook