header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor papieren verpakkingen, te stijgen met een indrukwekkende CAGR van 5,20% door toekomstige groeianalyse tegen 2030

Feb 6, 2023 9:00 PM ET

Markt voor papieren verpakkingen De omvang werd gewaardeerd op USD 328497,5 miljoen in 2021 en zal naar verwachting USD 492785,58 miljoen bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Containerboard had in 2020 de grootste markt voor papieren verpakkingen vanwege zijn rol in het produceren en distribueren van benodigdheden en het groeiende belang van e-commerce. Hoewel sommige kartonsoorten in verband met verpakte goederen goed presteerden, leden veel andere papieren verpakkingskwaliteiten onder de enorme daling van de uitgaven voor diensten. Sterk herstel van de vraag verspreid over alle kwaliteiten in 2021, gedreven door de aanhoudende kracht van de containerboardmarktdynamiek en een betere toekomst voor diensten. De spectaculaire e-commerceprestaties van 2020-21, die op hun beurt de vraag naar papieren verpakkingen verhoogden, hebben het belang van de bijdrage van deze dynamische sector aan het verhogen van de stijging van de vraag naar containerboards vergroot.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10741

Golfkartonnen dozen, kartonnen of kartonnen dozen, papieren zakken en zakken en papieren zakjes behoren tot de marktsegmenten voor papieren verpakkingen die worden opgesplitst op basis van type. In 2021 had het segment van golfkartonnen verpakkingen een leeuwendeel in handen, goed voor ongeveer 50-55% van de marktomzet. Golfkartonnen dozen zijn duurzamer dan gewone kartonnen dozen. Voor alle producten die ze tijdens de verzending en verwerking vervoeren, fungeren ze als een betrouwbaar kussen. De dikte en grootte van golfkarton kan van invloed zijn op de grootte.

Regionale inzichten

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2021 had de Aziatisch-Pacifische markt een waarde van USD 138297,45 miljoen en gedurende de onderzoeksperiode zal deze naar verwachting toenemen met een CAGR van 42,10%. Dit wordt verklaard door de groeiende aanwezigheid van fabrikanten in het gebied en de uitbreiding van overheidsactiviteiten om het milieu te beschermen.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse worden behandeld.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10741

Marktsegmentatie

Primaire, secundaire en tertiaire verpakkingsniveaus worden gebruikt om de markt voor papieren verpakkingen te segmenteren. Het primaire verpakkingssegment domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. De groeiende behoefte aan primaire verpakkingen in de farmaceutische, persoonlijke verzorgings-, huishoudelijke verzorgings- en voedingsmiddelen- en drankenindustrie zal naar verwachting de groei in de wereldwijde verpakkingsmarkt stimuleren. Daarom heeft de uitbreiding van primaire verpakkingstoepassingen een gunstig effect op de marktuitbreiding.

Een van de drie soorten verpakkingen die worden gebruikt om gefabriceerde goederen te beschermen voor verzending of opslag, is tertiaire verpakking. Het wordt gebruikt om zowel de secundaire als de primaire verpakking van het product te beschermen. Klanten merken bijna nooit secundaire verpakkingen op, omdat deze meestal door retailers worden verwijderd voordat artikelen in de uitverkoop worden geplaatst. Tertiaire verpakkingen zijn de op één na snelst groeiende marktcategorie voor papieren verpakkingen als gevolg van de bovengenoemde overwegingen.

Branche-inzichten voor eindgebruikers van papieren verpakkingen

Food &beverage, healthcare en personal &home care zijn de segmenten waarin de marktgegevens van papieren verpakkingen zijn uitgesplitst. De markt werd in 2021 gedomineerd door het food- en beveragesegment en de verwachting is dat dit segment van 2022 tot 2030 het snelst zal groeien. Naarmate de vraag naar diepvries- en fastfood toeneemt en er meer geschikte verpakkingen nodig zijn, worden papieren verpakkingen steeds populairder.

Elke vraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10741

Volgens de eindgebruikersindustrie is het farmaceutische deel van de markt het op één na snelst groeiende segment. Het segment wordt gestimuleerd door de toename van de bevolking, de toename van de levensverwachting, de toename van het gezondheidsbewustzijn, het toenemende bewustzijn van de milieu-impact van oude verpakkingen en de overgang naar nieuwe verpakkingsnormen.

Belangrijkste spelers

International Paper Company (VS), Mondi Group (Verenigd Koninkrijk), Smurfit Kappa Group (Ierland), DS Smith PLC (Verenigd Koninkrijk), WestRock Company (VS), Packaging Corporation of America (VS), Cascades Inc. (Canada) en Nippon Paper Industries Ltd. (Japan)

Blader door deVolledig rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-packaging-market-10741

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Paper Packaging,Paper Packaging Market