header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Veld programmeerbare Gate Array Marktleidende groeifactoren, toekomstschatting en marktvooruitzichten 2030

Feb 6, 2023 11:50 AM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde Field Programmable Gate Array Market naar verwachting een CAGR van 11,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 25,85 miljard in 2030.

De vraag naar field programmable gate arrays (FPGA’s) is toegenomen vanwege hun toenemende gebruik in beveiliging, netwerkverwerking en deep packet inspection. Ze zijn het gekozen ontwerp voor veel toepassingen die een aanzienlijke gegevensstroom en streaming gegevensverwerking nodig hebben, omdat ze functies hebben zoals een hoge rekendichtheid en een laag stroomverbruik. In de komende jaren wordt verwacht dat het gebruik van FPGA’s in militaire en lucht- en ruimtevaarttoepassingen, zoals het maken van golfvormen, beeldverwerking en veilige communicatie, is toegenomen. FPGA’s worden gebruikt in militaire apparatuur zoals sensoren, radars en elektronische oorlogsvoeringssystemen om een groter bereik, gegevensverwerking en elektronische tegenmaatregelen te bieden. Bedrijven innoveren voortdurend en creëren veldprogrammeerbare gate-arrays voor militaire doeleinden, omdat meer landen zich concentreren op het versterken van hun militaire infrastructuren. Xilinx, Inc. introduceerde bijvoorbeeld in november 2018 het Kintex- en Virtex-portfolio van veldprogrammeerbare gate-arrays van defensiekwaliteit voor militaire en ruimtetoepassingen. Deze circuits zijn gebouwd om extreme omstandigheden te overleven, bevatten anti-namaakkenmerken en bieden veiligheid en betrouwbaarheid van de werking.

Download pdf-voorbeeld van veldprogrammeerbare gate array-Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1019

Field Programmable Gate Array Markt Belangrijkste Spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn

  • Achronix Semiconductor Corp
  • Lattice Semiconductor Corp
  • Efinix, GOWIN Semiconductor Corp
  • Flex Logix Technologies Inc
  • Intel Corp
  • Menta
  • Quick Logic Corp
  • Microchip Technology Inc
  • Xilinx Inc., en anderen.
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 25,85 miljard

  Groei:

  CAGR van 11,2% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van field programmable gate array markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/field-programmable-gate-array-market-1019

Veld programmeerbare Gate Array Markt Regionale Analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor veldprogrammeerbare gate arrays in 2021. De verwachte uitbreiding van de sector wordt gevoed door verschillende factoren, waaronder het toenemende gebruik van slimme en draagbare elektronische apparaten, veranderende technologische vooruitgang zoals de opkomst van 4G en 5G en de toegenomen internetpenetratie. Grote halfgeleidergieterijen die manifestatiediensten zouden aanbieden aan FPGA-bedrijven zijn goed vertegenwoordigd in de regio. De sectoren telecommunicatie, industrie, automotive, elektronische producten en computers zullen naar verwachting de marktdrijvers zijn voor FPGA’s in APAC. De groeiende populariteit van fabrieksautomatisering in APAC heeft ook de behoefte aan FPGA’s vergroot. Machine-to-machine (M2M) communicatie en het Internet of Things (IoT) hebben de groei van het bedrijf versneld.

Noord-Amerika zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor programmeerbare gate arrays. De regio kende een enorme groei binnen de regio vanwege de bloeiende autosector. De Overeenkomst tussen de VS en Mexico en Canada (USMCA) werd officieel ondertekend in november 2018, volgens de Semiconductor Industry Association (SIA). De USMCA bevordert vrijhandel en zorgt ervoor dat meer in Amerika gemaakte technologische producten, zoals halfgeleiders, naar klanten over de hele wereld kunnen worden verzonden. In de komende jaren zijn deze contracten bedoeld om de uitbreiding van de Field Programmable Gate Array Market te stimuleren.

Veld programmeerbare Gate Array marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor programmeerbare gate arrays in het veld is gesegmenteerd in architectuur, configuratie en toepassing.

Gebaseerd op architectuur,de Field Programmable Gate Array Market is gesegmenteerd in anti-fuse, SRAM, flash en anderen. Het SRAM-segment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel omdat het gevarieerde applicaties meer flexibiliteit, programmeerbaarheid, hoge integratie en hoge prestaties biedt. Het wijdverbreide gebruik van op SRAM gebaseerde veldprogrammeerbare gate arrays in telecom- en draadloze communicatiesystemen, consumentengoederen en de militaire en lucht- en ruimtevaartindustrie is een factor in de uitbreiding van het segment. Aan de andere kant wordt verwacht dat het anti-zekeringsegment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Door de snellere opstarttijd en hogere betrouwbaarheid.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1019

Op basis van de configuratie is de Field Programmable Gate Array Market gesegmenteerd in high-range, low-range en mid-range FPGA. Low-range FPGA was goed voor het grootste omzetaandeel in 2021 in de markt voor programmeerbare gate arrays. Het vermindert de complexiteit van de chip en heeft een logisch lage dichtheid en energieverbruik. Sommige toepassingsgebieden omvatten consumentenelektronica, beeldanalyse, commerciële, automotive en elektronische netwerken. High-range FPGA was de snelst groeiende. Door de toegenomen productontwikkelingen en investeringen in deze procestechnologie wordt in de daaropvolgende jaren een hoge groei verwacht. 

Op basis van de eindgebruiker is de Field Programmable Gate Array Market gesegmenteerd in consumentenelektronica, telecommunicatie, industrie, ruimtevaart en defensie, automotive en anderen. Het telecommunicatiesegment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor programmeerbare gate arrays. Field programmable gate arrays (FPGA’s) worden veel gebruikt in de draadloze en telecommunicatie-industrie voor verschillende toepassingen, waaronder data packet switching, packet processing en optische transportnetwerken. Bovendien bieden ze bandbreedte aan telecomserviceproviders, zodat ze compatibele netwerken kunnen creëren, van 3G tot LTE en meer. De introductie van 5G-netwerken zal naar verwachting de FPGA-groei van 2020 tot 2027 versnellen, omdat ze goedkope, programmeerbare hardwareversnellers, snelle switching en werking met lage latentie bieden. Lucht- en ruimtevaart en defensie was het snelst groeiende segment. De ontwikkeling van ingebedde FPGA’s, die nog betere integratie, betrouwbaarheid en lage vermogensopties bieden dan conventionele FPGA’s, heeft met name de luchtvaart- en defensie-industrie ten goede gekomen.

Gerelateerde rapporten:

Rekbare elektronicamarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030           

SiC Power Semiconductor Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030     

SerDes Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Onderwater Robotica Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor omroepapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Field Programmable Gate Array Market,Field Programmable Gate Array Industry,Field Programmable Gate Array Market Size,Field Programmable Gate Array Market Share,Field Programmable Gate Array Market Trends,Field Programmable Gate Array Market Growth,Field Programmable Gate Array Market Insights,Field Programmable Gate Array Market Outlook,FPGA market